Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szüksèg

(Johny, 2017.09.10 21:21)

Aki rendszeressen látogatja ezt az oldalt ès segitsègre szorul ,vagy csak èrdekli a tèma az kèrem jelezze..

Re: Szüksèg

(Anna, 2018.01.16 13:35)

Ma este fedeztem fel egy 2014-ben készült fptón egy fiatal lány szellemét amit eddig nem néztünk meg Elkezdtem szortírozni a fotók között először csak néztem éetetlenül kellett egy pár perc mire felfpgtam mi van a képen.Már elköltöztünk 2 éve abból a lakásból.A lámnyom aki akkor vlt 14 éves több furcsa dolgot észlelt de nem nagyon hittem neki.Attólfálek,hogy utánunkjött azúj lakásunkba mert itt is fél a lányom és éslelt fura dolgokat.

Re: Szüksèg

(Mariann, 2018.02.14 10:18)

Kb 3 hónapja, hogy egyre intenzívebben érzem, és hallom, hogy mellettem elmegy "valaki". Olyankor egy kis pillanatra a fülem is bedugul. 3 hete a gyerekeim nem tudtak a szobájukba maradni, mert hallották, hogy nyílik az ajtó, valaki sétál (és a padlózaton olyan nyom volt, mintha el nyomtak volna csikkeket 4 helyen). Múlt héten viszont a középső fiam egy rémisztő alakot látott maga felett, aki közölte vele: "Most te következel". Édesapám december 20-án hagyott itt minket. Nem nálunk lakott. Viszont megjelent már a két kisebb gyerekemnek és mosolygott. Nem hiszem, hogy ő csinálná ezeket. Még nincs bennem félelem érzete, viszont azóta az elektromos dolgaink sorba romlanak el. Szerintetek mi vagy ki lehet? Válaszokat előre is köszönöm!

Re: Re: Szüksèg

(Johny, 2018.02.17 22:44)

Kedves marian. Részvétem édes apád miatt..
Biztos hogy nem ő az.
Az elektronikai cikkek elromlása álltalába a.negati energiák miatt van.. szentelt viz használat ahol a legerődebb.a jelenség. Az ágyak köré h nyugodtan aludjatok és neháborgasson senki és más hely pl ablakok , küszöbök, és ahol be vagy kilehet menni..vagy só vagy szentelt ostya morzsa. Ha tovább durvul a dolog papot vagy hozzá értő személyt kell hivni.
J

Re: Re: Re: Szüksèg

(Mariann, 2018.04.17 11:41)

Kedves Johny!
Köszönöm a tanácsod. Egyenlőre csitult nálunk a "vihar", csupán a mellettem elsuhanó hang maradt meg. Azok lehetnek angyalok? Még szentelt gyertyát is égettem a helységekbe, gondolom ez is hatott a rosszakaróknak. Apukám sem jelent meg mostanában a gyerekeknek.
Ami még a szentelt vizes és gyertyás dolog előtt történt szeretném még megosztani veled. Hátha te tudod a "jelenség" okát. A nagyfiam barátnője és én (Ő egy másik városban) ugyanazon az éjszakán, tulajdonképpen ugyanazt álmodtuk. Én: Egy régi szoba belső bal oldalát láttam, ahol egy szellem próbára tette a szeretettünket. A fiam barátnőjét elkezdte a karomba vadul pörgetni, én átadtam a férjemnek és a fiamnak, akik megbírták állítani a lányt, és ekkor bejött a másik két gyermekem is fehér ruhába, így végleg megállt a pörgésbe. A szellemet Madrocknak hívták, aki ezután megmutatta a családját is. Viszont amikor előjöttek egy ördög szerű lény az ablakon be akart törni, én meg szidtam mit egy bokrot, és kizártam. Erre az anyja bejött akit ugyanígy szidtam, hogy milyen anya az ilyen aki rosszra tanítja a fiát. Erre felébredtem! A fiam barátnője ugyanúgy írta le a szoba bemenetét, de ő a jobb oldalát látta, és a gonoszt aki megszállta (a gonosz a fürdőszoba ablakon hatolt be). Mi a férjemmel a nagy fiammal közre fogtuk és ekkor megjelent neki az édesapám és az édesanyám (ő még él, de nagyon beteg) fehérbe, és apu körénk font egy nagyon erős fehér fényt és így kiüldözte a gonoszt a lányból. Szerinted van ennek jelentése? Ugyanaz a szoba, ugyanaz az ajtó, négyen ugyanazok a szereplők. A lány nem látta a kisebbik fiam és a kislányom, én nem láttam a szüleimet. Azóta is törjük a fejünket, hogy hogy történhetett, mivel még az időpont is stimmelt hajnali fél 3. Válaszod előre is köszönöm.

Re: Szüksèg

(Nem tudom, mi történik velem :(, 2018.03.23 20:44)

Vállalkozó vagyok, mostanában sok a stressz, először arra gondoltam, hogy ez okozhatja...:(
5 hónapja egyedül élek, harmincas nő vagyok.
Éjszakánként mostanában furcsa suttogásokat hallok. Tegnap éjjel egy női hang azt suttogta, hogy "itt ülök melletted. az ágy szélén ülök." Utána egy férfi suttogását hallottam, de arra nem emlékszem, hogy ő mit mondott, csak azt tudom, hogy féltem. Nem aludtam még, éber voltam! Éreztem, hogy nem vagyok egyedül.
Néha furcsa zajokra riadok fel, tegnap éjjel pedig egy férfi köhögésére ébredtem fel. Hosszan és nagyon hangosan hallottam, egészen addig, amíg teljesen magamhoz nem tértem. Nagyon élénk élmény volt, mintha felettem állt volna...egyre jobban félek, nem tudom eldönteni, hogy mi ez. Még egy fontos információ talán, hogy eddig sosem féltem itt, imádtam ezt a lakást, de még mielőtt elkezdődött volna mindez, kb 1 hete, azóta egyre rosszabbul érzem itt magam, nem is szeretek hazajönni, csak ha muszáj. Mi lehet ez? Köszönöm.

Re: Szüksèg

(Kata, 2018.04.16 18:23)

Nem tudom jó ötlet e ideírnom,de már kezdek bekattanni...velem is történnek sajnos dolgok,már gyermekkorom óta,eddig nem is vettem nagy jelentőségét,de mostanában már megrémíszt ez az egész..sokszor ébredek fel arra hogy valami lebénít..tegnap éjjel is így történt,páromnak sem tudtam kiabálni,mert hang se jött ki a számon...egyszerűen nem tudok megmozdulni sem,mert ez a valami nem engedi..és közben látom ahogy a takaró alatt kúszik a lábamtól felfelé és közben az a szörnyű nyomasztó bénító érzés folyamatosan rajtam van..nem vagyok hülye és nem is álmodom az egészet..de már nagyon félek és senkinek sem tudom elmondani!

Hajdúszoboszló

(Andi, 2018.03.16 13:19)

Sok furcsaság történt már velem de amikor nem csak látok hanem hallom is ahogy hozzám szólnak az már fucsa. Egy éjjel azt mondta vigyázz a gyerekkel vagy a gyerekre.Gyerekként láttam is töbször szép volt a látvány leírhatatlan de mivel gyerek voltam megrémültem tőle. Most is látok árnyakat sokszor nem tudom miért van vagy vannak itt.

Mit tegyek?

(Lili, 2018.01.11 11:39)

Sziasztok!Nekem is vannak tapasztalataim. Látok elsuhanó árnyakat, de volt hogy egy nőt láttam egy kisgyerekkel keresztül sétálni a nappaliban.Olykor nevemen szólít egy hang.És van amikor egyszerűen csak érzem, hogy van velem valaki. Van amikor semmi rossz indulatot nem érzek. De van, hogy félelmetes, ijesztő érzés.KB egy hete a fiam panaszkodott. "anya valami sétál a szobámban este, de nem a cica.Ő mellettem fekszik." Majd mondta, hogy a sarokból morgó hangot hallatott valami.A cicája megtámadta a semmit. Tehetek valamit ellene? Eddig ha úgy éreztem zavar valami megpróbáltam elküldeni.Segítséget kértem hozzá az angyaloktól.Ez általában segít.De most mintha nem működnek a dolog.

Re:mit tegyünk?

(Joe 2018.01.14 08:01, 2018.01.14 08:03)

Sziasztok.olvasgatom itt a hozzá szolásokat látom nem csak mi küszködünk ezzel a problèmával.Nálunk kb gyerek korom óta van hogy valaki vagy valami van a házba,csak az a baj hogy most kezdi megmutatni magát.Pl 3 hónapos kislányunk mióta megszületett nyugtalanul alszik èjszaka pl este 10 órátol 12-1-2 ig nem alszik fent van de sokszor megilyed megrèmül ès sir ha kell ha nem alig tudjuk megnyugtatni.A párom sokat panaszkodik hogy egy fekete ruhás valamit lát az egèsz lakásba mikor hol nappal èjszaka.Pl èdes apám nagyon beteg velünk èl kb 2 hete este 10 elött elvitte a mentö a kórházba mikor elvittèk,bezártam minden ajtót kulcsra,bent voltunk a párommal ö telefonált èn a konyhába a szèken ültem ès nèztem ki a fejemböl ès kb negyed 11 kor este kopogtak az ajtón rákèedeztünk kiaz?nem válaszolt.majd bementünk a nagyszobába ès kb rá 3-4 perc múlva valaki vagy valami erőböl rávert a bejárati ajtóra ugy hogy a 3 hónapos gyerekünk is megrèmült kimentem ès sehol senki nem volt kint.majd kb egy hete folyamatosan èrezük a jelenlètèt mert árad a hideg pl lefekvèsnèl èrezni hogy jön ránk a hideg pedig kb 28 fok meleg van a lakásba.Tegnap elött este már lèptek is halladszottak a lakásba,tegnap este már ilyen elborulások halladszotak egyes helyeken a lakásba.ma reggel gyerek sirásra lettem figyelmes de a gyermekünk javába aludt.Az lenne a kèrdès mit tegyünk hogy ezek megszünjenek?

Re: Mit tegyek?

(Jhonny, 2018.02.04 19:42)

Szia Lili..nekedis ugyan ezt tudom tanàcsolni mint Annànak...mert nàladis igen kétesélyes a dolog
...de szerintem nem szellemetek van

Re: Re: Mit tegyek?

(Lili, 2018.02.07 10:33)

Akkor mi?

Re: Szüksèg

(Anna, 2018.01.16 15:24)

Ma este fedeztem fel egy 2014-ben készült fptón egy fiatal lány szellemét amit eddig nem néztünk meg Elkezdtem szortírozni a fotók között először csak néztem éetetlenül kellett egy pár perc mire felfpgtam mi van a képen.Már elköltöztünk 2 éve abból a lakásból.A lámnyom aki akkor vlt 14 éves több furcsa dolgot észlelt de nem nagyon hittem neki.Attólfálek,hogy utánunkjött azúj lakásunkba mert itt is fél a lányom és éslelt fura dolgokat.

Re: Re: Szüksèg

(Jhonny, 2018.02.03 12:23)

Szia Anna...a hàzat meg kène szentelni ...ezt pap vavagy hozzà èrtő szemèly vègezze...utàna a küküszöbök ès az ablakok sozàsa....
de azok alapjàn amit irtàl ez nem biztos h szellem
mindig legyen othon szentelt viz!

most történő dolog

(hello kitty álnév , 2017.12.25 15:10)

Helló. én is szoktam szellemekkel beszélni és most is láttam hogy egy alak elment kint az ablaknál

Halott

(Timi, 2017.02.01 23:04)

Kérlek valaki adjon magyarázatot másfél éves a fiam tegnap elött éjjel nagyon forgolodott sirt éjjel nem tudtam kellteni a labda a napaliba pattogott mire szidkozodtam hogy távozzon aki itt van onnan aludt, ma hivott édesanyám párja hogy vigyázzak a gyerekre mert látta a mamánkat 2x a házba aki 3 hónapja halt meg. Nagyon félek valamit lehet tenni hogy ne lássam? nem akarom..aludni sem tudok.

Re: Halott

(Johny, 2017.02.03 21:30)

Szia...a halott miután elhunyt 1èv vagy 6-honapig bojong...igazábol ha a mamád az nem kell fèlned tőle....ha bármiben segithetek kèrdez bátran...sajnos tul sok ienben voltmár ès van is rèszem.

Re: Re: Halott

(Betti, 2017.02.06 23:35)

Ha jártas vagy a szellemekkel kapcsolatban kerlek irj nekem valamilyen portálon elérhetőséget adok

Re: Re: Re: Halott

(Johny, 2017.04.26 21:52)

A jártasság tulzás..egyszerü tapasztalat..

Re: Re: Re: Halott

(Egy lány, 2017.06.01 20:54)

Hali✋én látok egy kockáa inges,kockás nadrágos mezítláb járó szellemet...aki mindig itt van mellettem...es most is...es mindenhova jon velem...es beszelgetek vele...es aranyos...mitol lehet ez?es nem az almossag...mert nem vagyok almos...sose


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25

Következő »