Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: glgkfd

(Rita, 2017.03.12 16:35)

Mit tapasztalsz?

Amióta az eszemet tudom..

(Rita, 2016.09.22 17:42)

Az első szellemmel való találkozásom 4 éves koromban történt. Ugyan kicsi voltam, de ez az emlékem tisztán él bennem. Felkeltem este pisilni. Vissza mentem a szobánkba és a sarokban állt egy kisfiú leszegett fejjel nekidőlve a falnak. Úgy láttam mintha egy rendes ember állt volna ott de olyan volt a teste mintha csiganyálka száradt volna rá. Kicsit furcsa volt. Azt hittem a bátyám. Szóltam neki hogy feküdjön le mert apa mérges lesz ha nem alszik. De meg se moccant nem beszélt. csak nézte a földet. Aztán szépen lassan elhalványodott. Át mentem a bátyámhoz és az ágyában aludt. Akkor nem értettem mi volt ez. Nem is féltem. Később, az ovitársammal az udvarunkon csip csip csókáztunk, és a pincénkből egy igen régi öltözetű férfi jött fel, majd átment a száritókötelen. Akkor megijedtem, mert ez a férfi rám is nézett és nagyon csúnya volt. Az ovitársam is látta, beszaladtunk anyukámhoz, megnyugtatott minket és készitett nekünk égetett cukorból nyalókát. Ezután évekig semmi.

8 évesen a nagypapám temetésén láttam a papámat a mama mellett állni. Mondtam anyukámnak hogy nem is halt meg a papa ott van. biztos csak azért mondták, hogy lejöjjünk (nem volt valami jó a viszonya a családnak).

9 évesen az iskolában egy kisfiú a menzán az asztal alá bújt. utána mentem nem láttam. Aznap hazafelé menet láttam megint, majd otthon is, ezek után 3 hónapig minden nap láttam.

11 évesen, aznap mikor apukám elköltözött tőlünk, anyukám magához vett egy üveg konyakot jól berúgott sirt majd nevetett majf megint sirt. Miután elaludt a papám (anyukám apukája) megjelent felette és rácsapott a mellkasára. Anyukám felriadt és mondta hogy azt álmodta hogy a papa azt mondta neki ne sirjon azután a barom után. (bocsi apa).

Ezután megint évekig semmi. 15 éves koromban elköltöztünk egy nagyon régi házba. Még a költözésünk napján láttam a kert végében egy nagyon nagyon öreg nénikét csipőre tett kézzel. Másnap azt is megtudtuk hogy az előző lakó egy 78 éves nénike volt, elaludt és nem kelt fel többé. Nővéremmel papát akartuk megidézni a fürdúben. Onnantól kezdve pokol lett az életünk. Morgásokat hallottunk esténként, a nővéremen minden reggel lila foltok jelentek meg. Tárgyak repkedtek. Itt láttuk a kalapos férfit aki nem engedte látni az arcát. (ezt az egész család látta) Hamar elköltöztünk onnan, soha többé vissza se néztünk.

17 éves koromra a nagymamámmal nagyon jó lett a viszonyom, de elment. SZerettem volna látni de őt sose láttam.

21 éves koromban felköltöztem Pestre. Abban az albérletben minden este pontban 7 órakor egy fehér alak suhant át a házon. nem féltem tőle, sőt, teljes nyugalmat éreztem abban a lakásban. Most 24 vagyok, és csak idén 4 esetet tudok felidézni.

Este felriadtam arra hogy szólitatnak: Rita! Rita! Mondom mérgesen: Mi van?! Válaszolnak: Most elmegyek. Én meg felülők és kérdezem: Hova?? Na de a szobában senki nem volt. A nővérem aludt a saját szobájában. (teszem hozzá ezt betudtam annak hogy félálomban voltam és csak képzelődtem)

4 hónapja este felébredtem, kinyitottam a szemem és az ágy szélére támasztva az állát egy igen picurka kisfiú nézett engem mosolyogva. Attól az ütő megállt bennem. azonnal ébresztettem a párom villanyt fel tvt be. Majd össze f*stam magam.

1 hónapja egy fehér alakot láttam a konyhaajtóban, pár percre rá már a szoba ajtóban majd végül estére már bent volt a szobában és a kanapé felett lebegett.

És tegnap este, egy kislány mászott a padlón, mintha pacisat játszana. Fel se nézett rám csak mászott be a szobába. mit se mondjak a tegnap este nem aluddtam semmit, végig égett a villany. Azt sejtem, hogy ez a kislány a bátyámtól tapadt rám mert néhány hete voltunk lent és akkor a bátyám arra panaszkodott hogy minden este gyereksirásra ébred.

Néhány dolgot nem tudok megmagyarázni magamnak. FIatalabb koromban jártam pszichológusnál, pszichiáternél mert azt hittem kettyent valami az agyamban de semmi jele nincs betegségnek... Teljes kiegyensúlyozott életet élek, magam sem érzem hogy beteg lennék. igy maradtak a szellemek.

Re: Amióta az eszemet tudom..

(Rita, 2017.03.12 16:34)

Hát ez nem semmi. Döbbenet...Ritka, szerintem, aki ennyi mindent lát, tapasztal. Csak nem értem, hogy lehet valaki ennyire fogékony...

l_rita@freemail.hu

(Rita, 2017.03.12 14:11)

Üdvözlet! A csuklyás(fekete) szellem mit jelent? Köszönöm

....

(clauss, 2017.03.09 20:06)

másfél éve meghalt egy barátom.. a temetésére nem tudtam elmenni.. viszont pár napnak utána kimentem hozzá a temetőbe.. néhány héttel később furcsa dolog történt.. engem nagyon érdekelt hogy hogyan repedt szét a feje a balesetében.. és egyik éjjel azt álmodtam mintha ő ott állna az ágyamnál a fejemnél és épp szoritja egyre erősebben a fejemet.. majd szétdurrant.. annyira fájt.. és egyszercsak arra ébredtem hogy a saját fejemet szoritottam.. mitől volt ez?

Re: riecka

(danyi angelika , 2017.03.09 18:23)

ezt nem értm hogy néha látok árnyakat néha meg nem mé?

A.

Re: riecka

(da, 2017.03.07 18:31)

kérem valaki segitsen ,nagyon közelkig a születésnapom és attól félek hogy .már nem egyszerul sima hüjeséget látok ha rendes emdereket akik meg halltak és attól félek hogy ez történik és ez lesz.kéem valaki irj on és én is segitek neki ha tudok visszlát .


A

debrecen burgundia utca 16fsz3

(szoo sandorne kiss eva tunde, 2015.11.01 13:48)

A telefonszamom 06705794189

Re: debrecen burgundia utca 16fsz3

(Szoo Sandorne Kiss eva Tunde, 2017.02.24 17:55)

Szeretnek a ket eve elhunyt ferjemmel beszelgetni. Olyan jo lenne ha csak egy pillanatra latnam. Nagyon hianyzik nekem.

Holló

(Hajni, 2017.02.22 18:33)

Nekem érdekes álmom volt.Mégpedig egy hollóval álmodtam aki minden áron beakart jönni a terasz ajtón egy nagy fekete holló.Elkezdtük anyuval csapkodni,hogy ne jöjjön be.Ekkor betudtuk csukni a terasz ajtót és végül nem jött be.Viszont rá 2 napra anyummal 2 szer mentünk kórházba mert felment a vérnyomása 202 -re aztán kivizsgálták és minden rendben.Mindig álmos fáradt.
Úgyérzem a rossz akarta elvinni őt.Na meg nekem is egy szőrnyű párkapcsolatba éltem 7 évig folyamatos veszekedés alkoholista volt és azóta csak a rossz történik velem folyamatosan beteg vagyok.Szapora szívverésem melegség érzetem mindig.Vizsgáltak már de semmi.
ahol laktunk albérlet a párommal ott mindig éreztem hogy nem vagyok egyedül és volt ,hogy egy férfihang mondta a nevemet.Aztán meg olyan is volt este arra ébredtem mintha valaki arrébb húzta volna az asztalon a tányért szóval durva.De onnan már elköltöztem és ettől a férfitól is külön vagyok csak hívogat az a baj .Szóval azóta csak szerencsétlenség ér engem is és a családomat is.

Mi lehet ez?

(Sziszó, 2017.02.15 15:28)

Sziasztok! A lányos 22 éves és kb két két hete mondogatják, persze nem bspi rendszerességgel, hogy éjjel arra kel , hogy csepeg a víz a bokájára. Persze nincs víz, és a plafon is szára. Ma reggel a kezében a telefonnak jött le az emeletről, mert lefényképezte éjjel , hogy az ágya vizes . Persze a plafon száraz volt újra. Mi lehet ez. Pont ma 9 éve , hogy a kedvenc nagynénje meghalt.

félek

(ábel kitti, 2017.02.15 15:13)

Segit mit tegyek mert álandoan járkálnak nem hagynak békén

Re: riecka

(D.a, 2017.02.07 17:54)

lécives ha valki irni akarl neken akorl kérem ija oda az A -betut viszlát


A

Re: Re: riecka

(as, 2017.02.09 10:47)

A

Re: riecka

(D.a, 2017.02.04 16:24)

UVD MINDENKINEK . KÉREM OKVETLEN IRJON VISSZA ÁPRILIS -14-ÉN LESZEK 15-ÉVES ,TUDOM HOGY EZ ŐRÜLTSÉGNEK HANGZIK ,DE TUDNOM KELL MOST ÁRNYAKAT LÁTOK ATTÓL FÉREK HOGY AHOGY NÖVÖK MÁR NEM ÁRNYAKAT LÁTOK HA NEM EMBEREKET AMIK NINCSENEK OTT ÉS HALLANI ŐKET .KÉREM BÁRKI AKI EL OLVASA ,SZEGITSEN ÉS AGYON EGY ÉTELMES VÁLASZ .KÖSZÖNÖMA

iboja ut 77

(csirke jános , 2017.01.31 19:13)

Velem azt volt mintha mögötem letvolna valaki és meg fordultam akor nem volt ot senki meg valaki a nevemen szolitot azt bementem a szobába meg kérdezni a nagybátyám hogy szolt e de ö azt monta hogy nem ez mit jelent het.

Nem léteznek szellemek

(Viki, 2017.01.28 10:27)

Sziasztok.Ez tök hülyeség szellemek nem léteznek az árnyak azok pedig biztos egy rosszabb sugárzás miatt vannak, ami rossz hatással van a szemnek.Ez az igazság.Én egyébként informatika tanár vagyok velem is gyakran előfordul ilyen.

2645 Nagyoroszi Kertész u. 36

(Heinrich Richárd, 2016.12.29 11:46)

Sziasztok szeretném kérni egy hozzá értő segítségét! Nagyon sok fura dolog történik velem és a családommal!hangok zajok tárgyak ok nélküli mozgása és ami rosszabb a folyamatos rémálmok és állandó balszerencse amik nem is kicsik autó baleset nővéreméknek a családi ház kő gyulladt de csak egy szoba stb...fáradtság érzet hideg érzet hirtelen hangulat változás!Úgy hogy szeretném kérni egy hozzá értő segítségét! Előre is köszönöm!

Re: 2645 Nagyoroszi Kertész u. 36

(euzebio, 2017.01.23 20:57)

Szia a hejzett a kovetkezo! Amit le irtal. abban en aszt latom hogy demoni erok vannak ott az baj!! Nekem vann egy iserosom aki evell foglalkozik adj egy tel szamott fel hivlak es probalunk adni segitseget.

Re: riecka

(D.a, 2017.01.23 17:39)

először minden kinek üvd.máma törtét amikor anyuval váltuk a bust volt ott egy lány anyu bészélt vele .jobbra nézztm és az uton át mennt egy, nem is tudom hogy mondani el egy sárga árnyat el mennt a kamijon és eltünt .és csak én látam kérek irjon visza valaki viszlát
A


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Következő »