Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Re: riecka

(danyi angelika , 2017.05.25 20:38)

szai Márton Kata, no és mi van ha valaki kiszért téged ,csak te látok? no éa hány éves vagy kérek irj szia

ja és ha kérdésed van irj szia

A

riecka

(D.a, 2017.05.24 16:17)

most meg egy csomó árnyakat látok nem tudom mé irjon már valaki vissza nekem kérem bármit meg teszek csak kérek irjon valaki

Ricko16@freemail.hu

(Nikcsi, 2017.05.08 15:20)

Szia nálúnk fúrcsa dolgok vanak! Édes anyám apúkámal és barátaival szellemeket idéztek és meg is jelent nekik és válaszolt koppogásal vagy jelekel amit szûleim mondtak neki...! De ezek mind 18éve történtek abba hagyták mert meg ijedtek mert be dúrvúltak a dolgok nagy apámat valami be lõkte a pincébe,én törp v gnom félét láttam esténként az ágyamnàl szaladgálni,bàtyám nõvéremel kint az erdô felõli részen egy ember méretû sûn disznó testû és ember féle fejû valamit,anyúmék hívtak papot fel szentelte a házat de mind hiába el kelet kõltõznûnk...azota most 21éves vagyok és van egy 2éves kis fiam, észjszaka fel kel és sírùvõlt meg rémûlve sokáig,mostanábban kezdötek a bajok megint! Meg álnak az órrák minden hol 1idôben a hàzbanés nõvéreméknél is ugyan abban az idôben mint nàlùnk, rémálmaim vannak napok óta,hangokat halok,és meg magyarázhatatlan dolgok vanak mint ki nyilik a szekrény magátol,a tv magátol le némitsa v tekeri magát adokat vált néha ki kapcsol,a fûgõnyok mozognak,és mindig van egy érzésem is mintha nézne valaki folyton engem bámúlna...! A sõtétben meg mintha érezném is szinte halom a szuszogását!
Mit lehetne teni?? Én már tehettetlen vagyok!

Robi 2017.05.07

(Mátyás Róbert, 2017.05.07 22:22)

Valami nincs rendben...gyakran látok a házba elsuhanni egy árnyat...általában mellettem...de nem tudok sohasem ránézni,mikor udanézek eltűnik...kérlek segíts hogy tudnék vele kapcsolatba lépni?...nem vagyok parázós tipus megteszem akármi legyen az.

Erre kiváncsi lennék.

(Székely Patrik, 2017.05.01 21:41)

Sziasztok az lenne itt a baj hogy csak ugy rám tör egy érzés mintha lenne valaki velem és a latinhoz hasonló nyelven elkezdek beszélni össze vissza és gyorsan mintha parancsolnék annak az iletönek aki ott van! ezt én nem értem, valaki segitség?:)

kaposvár

(Mária, 2017.04.17 22:04)

Sziasztok
Párom tegnap este mesélte egy családi összejövetel után hogy abban az épületben ahol a bizonyos összejövetelen volt ott van egy tükör a falon. Édesanyja és édesanyja testvére panaszkodtak, hogy rossz érzés fogja el őket ha elmennek az elött a tükör elött. Ez mi lehet vajon?

Környe

(Sára, 2017.01.30 12:43)

Sziasztok! Velem nagyon furcsa dolog tortent az utobbi ket ejszaka. Feküdtem az ágyamban es neztem a plafont amikor elkezdett egy foltban feketedni, aztan bordo lett es ugy lattam hogy berepedezett a tv ahogy vilagotott lattam ahogy ilyen por szeru dolog hullik a plafonrol, termeszetesen megneztem fenynel is es nem repedezett be a plafon. Visszafekudtem es azt lattam hogy allatra hasonlito dolgok ereszkednek le a plafonrol. Atlatszoak voltak csak annyibol lattam szinten a tv fenyetol, es hogy nem volt teljesen tiszta ott a levego.. betudtam annak hogy csak faradt vagyok. Aztan masnap ejszaka megint ez tortent.. annyi volt a kulonbseg hogy fekudtem hason aludni probaltam es hasonlo hangot hallottam mikor a szunyog bizereg a fulebe az embernek aztan aztam az egesz testemben ereztem a bizserges. Mint egy gyenge aramutes. Ez korulbelul 6-7szer ismetlodott.. es megint lattam az "allatokat", viszont feltem, nem ereztem biztonsagban magam. Szinte az arcom elott lattam es ugy ereztem mintha tudna hogy latom es felem nyujtja a karjat. Nem tudom mitol van ez, ha valaki tudna segiteni megkoszonnem.

Re: Környe

(Bence, 2017.02.04 13:57)

Szia! Azóta is tart az aktivitás, vagy azóta már megszüntek? Ha nem szüntek meg írj, hogy tart-e még és miben változott.

Re: Környe

(mónika, 2017.02.28 19:01)

szia velem is hasonló dolgok történnek, bár nálam több mint öt éve van ez ,mikor ezt a bizsergést érzed te tudsz mozogni , mert én nem ,nagyon gyorsan történik ez az egész csak egy pillanat , nálam hajnaltáj vannak ezek a dolgok 4 óra környékén ,érzem mikor az ágyamra lép vagy nem is tudom mit csinál de érzem de sose látom aztán jön ez a bizsergés és kész,ennyi de nem tudom mi ez , vagy ki ez.

Re:

(AkontzBenedek, 2017.04.17 15:57)

Sziasztok en 11éves vagyok en egyáltalán nem félek a szellemektől csak a sötétben félek de ha este itt lenne a szellem akorr fölhivnam a szellemirtókkat akorr megijed a szellem akorr nagyon király lenne. Yes baby .

..

(Horvath sándor, 2017.02.08 11:59)

Én egy egész alakot láttam a temetőben Méghozzá nappal ami eléggé fura éa borzalmas volt elosszor csak halostam ahogy lépkedett majd tavolabb ertem visszanéztém és ott volt egy 2méteres kb sötét alak szinte megmahyarázhatatlan kinek az arca lehetett az de utánna sűrűn hajnali 3kor.keltem ami furcsa és mai napig ha 11kor bealszok 3kor felkelek és megfájdul a szívem és nem tudok aludni

Re: ..

(Bence, 2017.02.09 10:45)

Temetőben igen nagy az esélye jelenésekre és aktivitásokra. Sötét alakot gyakran azt mondják, hogy gonoszak, pedig ez NEM így van! Hajnali 3-kor ha felkelsz lehet az az oka, hogy a szellem követett Téged, de akkor kell lenni aktivitásnak a házadban is, hogy biztos azt feltételezzük, hogy veled ment.

Re: ..

(Dóri, 2017.04.17 11:45)

Esetleg nem lehet , hogy hajnali 3-kor halt meg egyik rokona,barátja,ismerőse?

viki0908@citromail.hu

(Vick, 2017.02.23 10:43)

Üdv. Kédésem lenne önhöz/önökhöz!
Nagyapám 2015-ben halt meg. Temetésére kishugomat nem vittük hiszen 3 éves volt.
Abban az évben kivittük a temetőbe őt is hallott napján. Ahogy bementünk a temető kapuján hugom elszaladt és egyenesen nagyapám urna kövéhez szaladt. Azelőtt soha nem járt még ott és nem is lett neki mondva hogy hova temették .Számomra ez még mindig megmagyarzhatatlan.

A másik eset nem is olyan régen történt. A kenyér pirítót egészen bentre raktam a pulton direkt azért hogy nehogy leessen. Elfordultam kivettem egy szelet kenyeret majd nagymamámmal hatalmas durranásra lettünk figyelmesek. A pirító a földön volt. Huzat nem érhette, se állat se ember nem volt bent rajtunk kívül.
Nem tudom mi lehet velünk de nagyon sok szerencsétlenség történt velünk.
Válaszát előre is Köszönöm!

Re: viki0908@citromail.hu

(Dóri, 2017.04.17 11:37)

Szia! Ajánlom, hogy vegyetek a müllerbe olyan hosszú gyertyát ami belülről fehér kívülről fekete. És 3-at kell venni. Az elsőt este vagy éjszaka megkell gyújtani amikor telihold van es utána a 2.-at ra 48 órára és a 3.-at is ra 48 órára. Ha esetleg valaki azokon a napokon elkezd hányni vagy valami az azért van mert megtisztult a ház. Ha esetleg nem akkor is megtisztult a ház.

Fekete alak

(Timcsu, 2017.03.25 12:10)

Egy koli szobában lakunk 10-en a régi szárnyon. Mellettünk a temető. Elég sok megmagyarázhatatlan dolog történik velünk mostanában. Eleinte minde csütörtökről péntekre következő éjszakán történt valami,de most már napi szinten. Olyan 24 óra körül kivágódott az összes ablak, 1 hete hallottam csoszogást, pedig mindenki az ágyában volt és 3-an láttunk egy fekete alakot is. Az egyik lány azóta beszél és üti magátálmában. Többször vannak olyan dolgokamire nincs magyarázat sem. Kinyílik a nehezen kinyitható szekrény,elindul a csap és mégelég sok minden.

Re: Fekete alak

(abigel, 2017.04.14 22:38)

Meghalt a ferjem febr.vegen es ongyilkos lett.lefotoztam es kesobb az toban allt teljes egeszeben fekete ruhaban.Aztan mindennap csak rosszabbul lettem es elkezdtem a mobilommal naponta fotozni.mindennap csinalom mar 49napja.beszelek hozza allandoan es kezdetben megkertem hogy mutassa meg magat es a mobilon keresztul lattam hogy felall es lila volt az auraja.Sokszor ha
olyan emberrel telenaltam akit. gyulolt akkor egyszeruen kikapcsolta mindkettomk mobiljat.Volt ugy hogy kikapcsolta es hallottam ahogy belefujta a cigit es egyszer bele mondott egy mondatott de egy szot sem ertettem.Volt hogy horrorisztikus hangon beleszolt es ezzel fejezte ki nem tetszeset.Megkertem hogy menjen bele valaki testebe es ugy mondja meg amit akar.Alltam a busznal es egy idegen oteves kisfiu elkezdte hangossan mondani hogy """aso kapa nagyharang valaszon el minket"""Megertettem.Minden este kamerazom es mindig rajta van de rozsaszin gombot latok kek vilagito szemekkel.A szobaban minden este halott fertotlenito szag van.Soha nem almodok vele.Felkuldott a padlasra ahol meghalt es akkor nem feltem es fotoztam.Es az atjarot fotoztam le.Masik heten felmentem akor mar rosszul lettem es a fotokon nem volt semmi.Szeretnem ha maradna

riecka

(D.a, 2017.04.05 19:59)

pontosan egy 6 nap mulva lesz a születésnapom és nem tudom mi lesz mert 14-én az az péntéken nem tudom.hogy még több árnyat látok vagy egyetletse.mégis ugyis meg ŐRÜLÖK VISZLÁT MALYD TANÁLKOZUNK SZIAZTOK.

A

riecka

(danyi angelika , 2017.03.22 18:34)

lécives hogy ha el olvasod akorl irj .április 14 -én lesz a születés napom de már ezt irta félek hogy ha születésnapom után valami lesz amit nem tudokmeg magyarázni .kérek irj és ha tudok segitek ,de kérek akorl segits nekem . Anyutól nem kérdezhetem meg mert nem lehet tudni mit csinálna .viszlát .A.

glgkfd

(kiss gina, 2017.03.12 16:13)

Segitsetek 11 vagyok felek es a hazunkban egy oreg neni meg egy bacsi halt meg!!!!??


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Következő »