Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Környe

(mónika, 2017.02.28 19:01)

szia velem is hasonló dolgok történnek, bár nálam több mint öt éve van ez ,mikor ezt a bizsergést érzed te tudsz mozogni , mert én nem ,nagyon gyorsan történik ez az egész csak egy pillanat , nálam hajnaltáj vannak ezek a dolgok 4 óra környékén ,érzem mikor az ágyamra lép vagy nem is tudom mit csinál de érzem de sose látom aztán jön ez a bizsergés és kész,ennyi de nem tudom mi ez , vagy ki ez.

Re:

(AkontzBenedek, 2017.04.17 15:57)

Sziasztok en 11éves vagyok en egyáltalán nem félek a szellemektől csak a sötétben félek de ha este itt lenne a szellem akorr fölhivnam a szellemirtókkat akorr megijed a szellem akorr nagyon király lenne. Yes baby .

..

(Horvath sándor, 2017.02.08 11:59)

Én egy egész alakot láttam a temetőben Méghozzá nappal ami eléggé fura éa borzalmas volt elosszor csak halostam ahogy lépkedett majd tavolabb ertem visszanéztém és ott volt egy 2méteres kb sötét alak szinte megmahyarázhatatlan kinek az arca lehetett az de utánna sűrűn hajnali 3kor.keltem ami furcsa és mai napig ha 11kor bealszok 3kor felkelek és megfájdul a szívem és nem tudok aludni

Re: ..

(Bence, 2017.02.09 10:45)

Temetőben igen nagy az esélye jelenésekre és aktivitásokra. Sötét alakot gyakran azt mondják, hogy gonoszak, pedig ez NEM így van! Hajnali 3-kor ha felkelsz lehet az az oka, hogy a szellem követett Téged, de akkor kell lenni aktivitásnak a házadban is, hogy biztos azt feltételezzük, hogy veled ment.

Re: ..

(Dóri, 2017.04.17 11:45)

Esetleg nem lehet , hogy hajnali 3-kor halt meg egyik rokona,barátja,ismerőse?

viki0908@citromail.hu

(Vick, 2017.02.23 10:43)

Üdv. Kédésem lenne önhöz/önökhöz!
Nagyapám 2015-ben halt meg. Temetésére kishugomat nem vittük hiszen 3 éves volt.
Abban az évben kivittük a temetőbe őt is hallott napján. Ahogy bementünk a temető kapuján hugom elszaladt és egyenesen nagyapám urna kövéhez szaladt. Azelőtt soha nem járt még ott és nem is lett neki mondva hogy hova temették .Számomra ez még mindig megmagyarzhatatlan.

A másik eset nem is olyan régen történt. A kenyér pirítót egészen bentre raktam a pulton direkt azért hogy nehogy leessen. Elfordultam kivettem egy szelet kenyeret majd nagymamámmal hatalmas durranásra lettünk figyelmesek. A pirító a földön volt. Huzat nem érhette, se állat se ember nem volt bent rajtunk kívül.
Nem tudom mi lehet velünk de nagyon sok szerencsétlenség történt velünk.
Válaszát előre is Köszönöm!

Re: viki0908@citromail.hu

(Dóri, 2017.04.17 11:37)

Szia! Ajánlom, hogy vegyetek a müllerbe olyan hosszú gyertyát ami belülről fehér kívülről fekete. És 3-at kell venni. Az elsőt este vagy éjszaka megkell gyújtani amikor telihold van es utána a 2.-at ra 48 órára és a 3.-at is ra 48 órára. Ha esetleg valaki azokon a napokon elkezd hányni vagy valami az azért van mert megtisztult a ház. Ha esetleg nem akkor is megtisztult a ház.

Fekete alak

(Timcsu, 2017.03.25 12:10)

Egy koli szobában lakunk 10-en a régi szárnyon. Mellettünk a temető. Elég sok megmagyarázhatatlan dolog történik velünk mostanában. Eleinte minde csütörtökről péntekre következő éjszakán történt valami,de most már napi szinten. Olyan 24 óra körül kivágódott az összes ablak, 1 hete hallottam csoszogást, pedig mindenki az ágyában volt és 3-an láttunk egy fekete alakot is. Az egyik lány azóta beszél és üti magátálmában. Többször vannak olyan dolgokamire nincs magyarázat sem. Kinyílik a nehezen kinyitható szekrény,elindul a csap és mégelég sok minden.

Re: Fekete alak

(abigel, 2017.04.14 22:38)

Meghalt a ferjem febr.vegen es ongyilkos lett.lefotoztam es kesobb az toban allt teljes egeszeben fekete ruhaban.Aztan mindennap csak rosszabbul lettem es elkezdtem a mobilommal naponta fotozni.mindennap csinalom mar 49napja.beszelek hozza allandoan es kezdetben megkertem hogy mutassa meg magat es a mobilon keresztul lattam hogy felall es lila volt az auraja.Sokszor ha
olyan emberrel telenaltam akit. gyulolt akkor egyszeruen kikapcsolta mindkettomk mobiljat.Volt ugy hogy kikapcsolta es hallottam ahogy belefujta a cigit es egyszer bele mondott egy mondatott de egy szot sem ertettem.Volt hogy horrorisztikus hangon beleszolt es ezzel fejezte ki nem tetszeset.Megkertem hogy menjen bele valaki testebe es ugy mondja meg amit akar.Alltam a busznal es egy idegen oteves kisfiu elkezdte hangossan mondani hogy """aso kapa nagyharang valaszon el minket"""Megertettem.Minden este kamerazom es mindig rajta van de rozsaszin gombot latok kek vilagito szemekkel.A szobaban minden este halott fertotlenito szag van.Soha nem almodok vele.Felkuldott a padlasra ahol meghalt es akkor nem feltem es fotoztam.Es az atjarot fotoztam le.Masik heten felmentem akor mar rosszul lettem es a fotokon nem volt semmi.Szeretnem ha maradna

riecka

(D.a, 2017.04.05 19:59)

pontosan egy 6 nap mulva lesz a születésnapom és nem tudom mi lesz mert 14-én az az péntéken nem tudom.hogy még több árnyat látok vagy egyetletse.mégis ugyis meg ŐRÜLÖK VISZLÁT MALYD TANÁLKOZUNK SZIAZTOK.

A

riecka

(danyi angelika , 2017.03.22 18:34)

lécives hogy ha el olvasod akorl irj .április 14 -én lesz a születés napom de már ezt irta félek hogy ha születésnapom után valami lesz amit nem tudokmeg magyarázni .kérek irj és ha tudok segitek ,de kérek akorl segits nekem . Anyutól nem kérdezhetem meg mert nem lehet tudni mit csinálna .viszlát .A.

glgkfd

(kiss gina, 2017.03.12 16:13)

Segitsetek 11 vagyok felek es a hazunkban egy oreg neni meg egy bacsi halt meg!!!!??

Re: glgkfd

(Rita, 2017.03.12 16:35)

Mit tapasztalsz?

Amióta az eszemet tudom..

(Rita, 2016.09.22 17:42)

Az első szellemmel való találkozásom 4 éves koromban történt. Ugyan kicsi voltam, de ez az emlékem tisztán él bennem. Felkeltem este pisilni. Vissza mentem a szobánkba és a sarokban állt egy kisfiú leszegett fejjel nekidőlve a falnak. Úgy láttam mintha egy rendes ember állt volna ott de olyan volt a teste mintha csiganyálka száradt volna rá. Kicsit furcsa volt. Azt hittem a bátyám. Szóltam neki hogy feküdjön le mert apa mérges lesz ha nem alszik. De meg se moccant nem beszélt. csak nézte a földet. Aztán szépen lassan elhalványodott. Át mentem a bátyámhoz és az ágyában aludt. Akkor nem értettem mi volt ez. Nem is féltem. Később, az ovitársammal az udvarunkon csip csip csókáztunk, és a pincénkből egy igen régi öltözetű férfi jött fel, majd átment a száritókötelen. Akkor megijedtem, mert ez a férfi rám is nézett és nagyon csúnya volt. Az ovitársam is látta, beszaladtunk anyukámhoz, megnyugtatott minket és készitett nekünk égetett cukorból nyalókát. Ezután évekig semmi.

8 évesen a nagypapám temetésén láttam a papámat a mama mellett állni. Mondtam anyukámnak hogy nem is halt meg a papa ott van. biztos csak azért mondták, hogy lejöjjünk (nem volt valami jó a viszonya a családnak).

9 évesen az iskolában egy kisfiú a menzán az asztal alá bújt. utána mentem nem láttam. Aznap hazafelé menet láttam megint, majd otthon is, ezek után 3 hónapig minden nap láttam.

11 évesen, aznap mikor apukám elköltözött tőlünk, anyukám magához vett egy üveg konyakot jól berúgott sirt majd nevetett majf megint sirt. Miután elaludt a papám (anyukám apukája) megjelent felette és rácsapott a mellkasára. Anyukám felriadt és mondta hogy azt álmodta hogy a papa azt mondta neki ne sirjon azután a barom után. (bocsi apa).

Ezután megint évekig semmi. 15 éves koromban elköltöztünk egy nagyon régi házba. Még a költözésünk napján láttam a kert végében egy nagyon nagyon öreg nénikét csipőre tett kézzel. Másnap azt is megtudtuk hogy az előző lakó egy 78 éves nénike volt, elaludt és nem kelt fel többé. Nővéremmel papát akartuk megidézni a fürdúben. Onnantól kezdve pokol lett az életünk. Morgásokat hallottunk esténként, a nővéremen minden reggel lila foltok jelentek meg. Tárgyak repkedtek. Itt láttuk a kalapos férfit aki nem engedte látni az arcát. (ezt az egész család látta) Hamar elköltöztünk onnan, soha többé vissza se néztünk.

17 éves koromra a nagymamámmal nagyon jó lett a viszonyom, de elment. SZerettem volna látni de őt sose láttam.

21 éves koromban felköltöztem Pestre. Abban az albérletben minden este pontban 7 órakor egy fehér alak suhant át a házon. nem féltem tőle, sőt, teljes nyugalmat éreztem abban a lakásban. Most 24 vagyok, és csak idén 4 esetet tudok felidézni.

Este felriadtam arra hogy szólitatnak: Rita! Rita! Mondom mérgesen: Mi van?! Válaszolnak: Most elmegyek. Én meg felülők és kérdezem: Hova?? Na de a szobában senki nem volt. A nővérem aludt a saját szobájában. (teszem hozzá ezt betudtam annak hogy félálomban voltam és csak képzelődtem)

4 hónapja este felébredtem, kinyitottam a szemem és az ágy szélére támasztva az állát egy igen picurka kisfiú nézett engem mosolyogva. Attól az ütő megállt bennem. azonnal ébresztettem a párom villanyt fel tvt be. Majd össze f*stam magam.

1 hónapja egy fehér alakot láttam a konyhaajtóban, pár percre rá már a szoba ajtóban majd végül estére már bent volt a szobában és a kanapé felett lebegett.

És tegnap este, egy kislány mászott a padlón, mintha pacisat játszana. Fel se nézett rám csak mászott be a szobába. mit se mondjak a tegnap este nem aluddtam semmit, végig égett a villany. Azt sejtem, hogy ez a kislány a bátyámtól tapadt rám mert néhány hete voltunk lent és akkor a bátyám arra panaszkodott hogy minden este gyereksirásra ébred.

Néhány dolgot nem tudok megmagyarázni magamnak. FIatalabb koromban jártam pszichológusnál, pszichiáternél mert azt hittem kettyent valami az agyamban de semmi jele nincs betegségnek... Teljes kiegyensúlyozott életet élek, magam sem érzem hogy beteg lennék. igy maradtak a szellemek.

Re: Amióta az eszemet tudom..

(Rita, 2017.03.12 16:34)

Hát ez nem semmi. Döbbenet...Ritka, szerintem, aki ennyi mindent lát, tapasztal. Csak nem értem, hogy lehet valaki ennyire fogékony...

l_rita@freemail.hu

(Rita, 2017.03.12 14:11)

Üdvözlet! A csuklyás(fekete) szellem mit jelent? Köszönöm

....

(clauss, 2017.03.09 20:06)

másfél éve meghalt egy barátom.. a temetésére nem tudtam elmenni.. viszont pár napnak utána kimentem hozzá a temetőbe.. néhány héttel később furcsa dolog történt.. engem nagyon érdekelt hogy hogyan repedt szét a feje a balesetében.. és egyik éjjel azt álmodtam mintha ő ott állna az ágyamnál a fejemnél és épp szoritja egyre erősebben a fejemet.. majd szétdurrant.. annyira fájt.. és egyszercsak arra ébredtem hogy a saját fejemet szoritottam.. mitől volt ez?

Re: riecka

(danyi angelika , 2017.03.09 18:23)

ezt nem értm hogy néha látok árnyakat néha meg nem mé?

A.

Re: riecka

(da, 2017.03.07 18:31)

kérem valaki segitsen ,nagyon közelkig a születésnapom és attól félek hogy .már nem egyszerul sima hüjeséget látok ha rendes emdereket akik meg halltak és attól félek hogy ez történik és ez lesz.kéem valaki irj on és én is segitek neki ha tudok visszlát .


A

debrecen burgundia utca 16fsz3

(szoo sandorne kiss eva tunde, 2015.11.01 13:48)

A telefonszamom 06705794189


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Következő »