Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Halott

(Gabika, 2017.08.30 00:21)

Sziasztok.
Johny....és Mindenki !
Több,mint 10éve látom ugyanazt az "alakot".
Bár elköltöztem abból a házból 3éve,de sűrűn lelátogatok oda.
Ahogy írod 6 hónapig láthatjuk..akkor én hogyan látom ugyanazt több éven keresztül?
Félelem egyáltalán nincs bennem,sőt. Olyan fura érzés inkább.
Néha olyan,mintha megfogná a vállam vagy csak picit hozzám ér.
A másik furcsaság....itt ahol most élek nem látom csak ha a régi otthonomba megyek.
Ja...nem vagyok őrült
Ha az vagyok akkor a volt férjem és a gyerekeim is azok,mert ők is látták már mindig ugyan azt a 'valakit'

Re: Re: Re: Halott

(Jhony, 2017.09.02 13:05)

Ez azèrt van mert a házhoz kötődik....valami esemèny ahoz a helyhez köti..

Re: Re: Re: Re: Halott

(Johny, 2017.09.02 22:35)

Mèg az lenne èrdekes h a ház meik rèszèben látod ? Az egèsz ? Vagy konkrèt helyhez vagy esetleg tárgyhoz (pl: szekrèny , asztal...) tudnád kapcsolni?
Szivesen segitek esetleg ha bármikèrdèsed van...itt is,vagy adsz egy elèrhetősèget facebook , instagramn , telefon
Ès elnèzèst a kèsei válaszèrt ..

Re: Halott

(K.E., 2017.02.21 13:37)

Szia, Timi!

Gyermeked valószínű a nagyi vagy más szellemlény jelenlétét érzékeli. Ha a nagyi az, akkor valami okból kifolyólag nem tudott átkelni, szakavatott ember át tudja engedni őt és a lakásban élő többi szellemlényt a fénykapun. Azzal, hogy megkérjük, hogy hagyja abba a tárgyak mozgatását, még nem tért vissza a fénybe, ahol a helye lenne, csak ha úgy akarja, "csendben marad" egy időre, de ettől függetlenül még ott van ... gyermeked, vagy aki érzékeny rájuk, még érzi és látja őket.

Re: Halott

(ivett, 2017.05.05 13:39)

helloka nektek igen vanak kisertetek es igen haza is jarnak mert szeretnek ujra latni a szereteiket .es jeleket es hangokat adnaki amiket sajnos nem.mindenki veszi eszre en latom oket es beszelek is veluk .es vissza is tudom.oket kuldeni kis koromtol erzem oket a kozelemben fura dolog de sajnos ez van

Re: Halott

(drucskó virág, 2017.06.07 11:18)

Mikor még gyerek voltam meghalt a öcsém de nem tudtam róla, mert eltitkolták. És a házban rengetegszer látok egy kisfiú alakot és általában mindig este. És egyszer egy fekete ruhás nőt is láttam a sarokban. Hirtelen felkapcsolódnak a villanyok és néha látom h a kinti hintában valaki hintázik!
Kérlek segítsetek!

Re: Re: Halott

(Johny, 2017.06.08 21:24)

Ez egy üzenet a számodra. A fekete ruhás jelent veszèjt.

Re: Halott

(Gajdácsi János , 2017.06.27 16:43)

Hívjon papot a házba ès mondja neki hogy szellem van a házban segítsen mert nem hagy akkor a pap vègig megy majd szentelt vízzel a házban ès aki meghalt szelleme át megy a túlvilágra ès minden rendbe lesz

A Ház

(Viki, 2017.11.16 17:18)

A barátomal voltunk egy háznál betört ablakkal és bevilágitottam a zseblámpával,bekiáltottam!! van itt valaki!!Meg fordultam és azt mondtam:
-Nimcs itt senki
Aztán hirtelem egy lepedős alak mozdult meg es aztán eltunt... el is futottunk onnan aztán kiderult az osztálytársam nagy szülei voltam azután 2 hónapig féltem!!!

valaki ott volt

(cintia, 2017.11.14 11:43)

Sziasztok először is nem vagyok beteg vagy valami ijesmi...most koltoztunk àt egy màs lakàsba egyik haverommal ..a masodik èjszaka volt egy àlmom igazàbol nem is àlom volt...mert nem tudtam aludni csak probàltam..arra riadtam fel hogy valaki űl a làbamon nem tudtam mozdulni ..aztàn közeledett ès hozza èrt az arcomhoz ..ettől a perctől kezdve meg sem tudtam mozdulni kiàltani akartam de mèg azt sem tudtam ès èn nem tudom de nagyon èlethű volt ..èreztem annak a valaki/valaminek ahogy hozzàm èrt ...valaki tud mondani valamit evel kapcsolatba?! ?!?!

Re: valaki ott volt

(Jhonny, 2017.11.15 21:42)

Ez lehet egy sima lidèrc nyomás .. ez tudat alat megy végbe

Fekete Alak

(Heni, 2017.11.07 12:56)

Sziasztok. Pár napja ugy érzem egy feket alak követ. Egyik este olyan volt mintha ráült volna a lábamra az ágyon éreztem ahogy leül valaki. Aztán mult éjjel a férjemére ült ő is érezte. Mit akarhat? De nem félek tőle nemtudom hova tenni.

szellemeket látok

(Böbe, 2017.11.05 10:36)

Szia!
Éjszakánként a hálószobánkba látom őket. Csak állnak az ágyunk mellet.
Mit tegyek?

danyi angelika

(K:E, 2017.08.23 13:40)

szia kérdeznék tőled valamit hogy mi van ha már néhány napja nem látok se árnyakat se semit .mié nem látok árnyakat ?

Segítséget kérek..

(Betti , 2016.11.11 20:18)

Sziasztok, én látom az egyke szellemet a házamba de nem akar csinálni semmit csak ott áll mindig valaki tud segíteni hogy mit csináljak hogy ne csak ott álljon? Előre köszönöm ha tud valaki segíteni..

Re: Segítséget kérek..

(Ibolya, 2016.11.12 14:16)

Szia Betti
Szetnék ajànlani neked valamit.
Egyszerüen ne vedd észre hogy ott àll.
Mutass mindig pozitiv energiàt !
Mondogasd hangosan többször hogy menjen el,de ne mérgesen mert akkor magadra haragithatod !
A szellemek halljàk mindig amit beszélünk és tudjàk minden gondolatunkat !
Levendula és rosmaring segit a szellem elüzéséhez!
Amit nem ajànlok senkinek: tükör elött gyertyàt gyùjtani !!!
Üdv.! Ibolya

Re: Segítséget kérek..

(Ibolya, 2016.11.12 14:59)

Szia Betti
Tudnam még ajànlani neked,minden amit utolso idöben vettél valami ùjat,vàza,vagy valami dekoracio DOBD KI !!!!
Lehetséges hogy az vàltotta ki a szellemet !
Én tudom mert àtéltem.
Üdv.
Ibolya

Re: Segítséget kérek..

(Norbi, 2016.11.22 02:21)

Szia! :) Én hiszek neked! Egyik éjjel megfogott egy kéz, és az ágyamba nyomott. Éreztem, hogy gonosz, teljesen megbénított. Nem tudtam mozogni, sem kiabálni. Ekkor kértem Isten segítségét, és elment. :) Mondd ki háromszor, hogy: Megkérlek téged Jézus Krisztus nevében, hogy menj vissza oda, ahonnét jöttél! A végén mondj egy Ámen-t! El fog menni, hidd el! Ja, és ami a legfontosabb! Ne félj tőle!!! :) Remélem segítettem! ;)

Re: Segítséget kérek..

(Hbarna, 2016.11.27 14:44)

Én tudnék segíteni de ehhez először is meg kell értened valamit. Ezek a lények démonok. Nem visszatért halottak szellemei.AZ csak egy közhiedelem de nem igaz akárki akármit mond Azok már NEM jönnek vissza de ezek a lények fel tudják venni bárkinek az alakját. Ezek a gonosz lények rettegnek Jézus Krisztustól! Jézus legyőzte őket a keteszten. Lehet hogy most kinevetsz vagy hülyének tartassz de nem számít, segíteni szeretnék neked. Az ige azt mondja hogy Jézus nevére minden térd meghajol még a szellemvilágban is. Nem vagyok sem Jehova tanúi (ez amúgy egy veszélyes szekta) sem más szektához nem tartozom. Isten igéje a biblia az ami egyedül megáll, nem a vallásos okoskodás amit az emberek hozzátesznek. Ha legközelebb meglátod azt a lényt ott állni parancsolj rá:"Jézus Krisztus nevében most azonnal elhagyod a házamat és többet nem jössz vissza"! De azt tudnod kell hogy megpróbál(nak) majd visszajönni! Sok esteben meg is szállhatnak egy embert mivel test nélküli lények és így jobban ki tudják magukat fejezni ebben a fizikai világban, de erre az embernek is ajtót kell nyitnia. Nem voltál valaha életedben véletlenül jósnál vagy esetleg szellemidézésben stb. Ezekkel lehet megnyitni az ajtót vagy ha valakut nagyon gyűlölsz és nem tudsz megbocsájtanu az illetőnek. A legtöbb erőt a dénonok ebből veszik, a gyűlölet és a meg nem bocsájtás. Jézus nem véletlenül tanítja hogy bocsássunk meg és szeressük az ellenségeinket. Remélem tudtam segíteni de ez egy nagy téma. Ha még van kérdésed vagy bárkinek azt tedd fel nyugodtan, és ne felejtsd el Jézus Krisztus él és létezik ahogyan ezek a dögök is és csak az ő nevére fognak eltakarodni, és ezt tapasztalatból tudom. Kérd Jézust hogy jöjjön az életedbe és vigyázzon rád és Ő meg fogja tenni.

Re: Re: Segítséget kérek..

(Johny, 2017.06.30 22:49)

Èrdekes amit mondasz barna...de ez nem mindig elèg.Ugyanos ha az adott szemèly nem hivő nem müködik...dèmon magátol pedig nem megy a házba....tehát valoszinü h más vagy másis van a hátèrben


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Következő »