Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

csingis30@freemail.hu

(selena, 2013.04.14 16:42)

nemrég az unokatesom nálunk aludt és amikor bement a bátyám szobájába valamiért a bátyám rá kiabált és az unokatesóm rémülten jött nálam én mondtam neki hogy az nem lehet mert ott volt velem ezután bementem én is a szobába és nem volt ott senki

már rég volt!!!

(Papp Bertalan, 2013.02.24 18:19)

Sziasztok!
Egyszer egy nyári estén felkeltem és úgy láttam mintha a tesóm ülne a széken de ő mélyen aludt.Visszafeküdtem és újra csak fel ébredtem és már nem a tesómat hanem valami szőrös alakot láttam.Másnap is fel keltem és most már csak egy alakot láttam vagyis csak egy árnyat.Másnap a tesóm azt mondta hogy ő azt látta hogy valaki bemegy a szobába és izzó piros szemei voltak. nagyon megijedtünk és azóta már semmi jelenség sincs a házban.

olgisz@freemail.hu

(Szemző Olga, 2012.12.07 02:32)

Szia, én azt gondolom a testvérem velem maradt, 9 éves voltam amikor meghalt, nem szeretném visszatartani, tudsz nekem segíteni ebben?
Üdvözlettel: Olgi

Re: olgisz@freemail.hu

(Papp Bertalan, 2013.02.24 18:05)

Hívj Papot és kérd meg hogy adjon áldást a házra!

Nógrád

(Mónika, 2012.04.12 15:42)

Sziasztok! Velem hajnaltájban történnek dolgok , az ágyam végéről valami fura hangot hallok és valami jön fel a takaróm alatt ,valami fura érzés járja át a testem olyankor , és nem tudok mozogni se , mikor felér levegőt érzek még a levegő hangját is hallom mikor távozik a takaróm alatt , nem fáj, és nem is félek , de tudni szeretném mi lehetez ! Valaki segítsen nekem kideríteni !!!

Re: Nógrád

(Papp Bertalan, 2013.02.24 18:03)

Vigyázz mert az nem szellem hanem démon hívj ördögűzőt

segítség

(Megijeft fiú, 2013.02.24 18:00)

Sziasztok pont most rohantam be a szobámba mert úgy éreztem hogy valami megfújt és azt hittem nyitva van az ajtó vagy a tesóm épp szórakozik velem de rá jöttem senki nem volt ott velem és amikor mentem hogy megnézzem az ajtó akkor meglökött valaki és majdnem össze****tam magam és akkor futottam be a szobámba és gyújtottam egy füstölőt és hirtelen elmúlt minden furcsaság és elmúlt minden.

miskolc

(zsuzsa, 2012.11.11 01:14)

Valki segitsen .pârszor idéztem és sikerült.de kb a 4.nél azt irtâk haggyam abba mert veszélybe vagyok.ki irtãk hogy666.ès necsinâlham többet.nemtudom higgyek e benne.sok igazsagot mindtak.tényleg az elhunyjaimmal beszèltem? Nemtudom.de azota nemtudok aludni ejjszaka nappal meg nembirok kikelni az agybol.hangokat hallok es gyertyaszagot èrzek.nincs energiam semmire.mit tegyek?arra szeretnek valaszt kapni hogy tenyleg az elhunytjaimmal beszeltem.vagy vannak ojan szellemek aki atveszik a gondolataimat

?????????????????

(????????????????????????, 2012.06.20 16:29)

Vannak szellemek?

Re: ?????????????????

(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, 2012.06.20 16:29)

Igen!!!!!!!!!!!!!

Szeged

(Éva, 2012.03.31 14:41)

Én hiszek a szellemekben, egy háromlábú deszka segitségével szoktam kommunikálni velük, nagyon érdekes dolgok derültek ki. Volt aki azt mondta, hogy ez veszélyes dolog, de ŐK megnyugtattak, hogy nincs benne veszély, csak tudni kell védelmet kérni, hogy az ártó szellemek kerüljenek el. És az is bebizonyitást nyert, hogy igazat mondanak.

2890TATA TÁNCSICS MIHÁLY UT 16/a

(BAKSA ANNA, 2011.11.04 16:52)

segits!!!!van egy ismerősöm akinek van egy albérlete akárhányszor kiadja mindig átvágják kirabolják.Hivtunk már boszorkányt aki megállapitotta,hogy szellem van alakásban állitólag kiis űzte!!!!!!!De a halott néni lelke valamiért ott maradt.Az albérletet kivevők mindig nagyon aranyos emberek persze tudjuk hogy miért,de utánna sajnos nagyon furcsán viselkednek mondhatni nem emberi modon!!!!!ha valaki jobban ért hozzá mint én az segitsen!!!!!!!köszi

Re: 2890TATA TÁNCSICS MIHÁLY UT 16/a

(akos, 2012.01.04 09:33)

en tudok segiteni. egyszeru. el kell fogadnotok a jelenletet

Re: Re: 2890TATA TÁNCSICS MIHÁLY UT 16/a

(ákos, 2012.01.31 10:52)

kedves válaszoló én hiszek a szellemekbe és nem félek tölük elis fogadom öket,de ez a szellem már sokmindenkit kikészitett.ez egy rossz szellem!!!!!!!!!!!!!

.

(20ÉvesLány, 2011.09.03 01:22)

Sziasztok.
Mióta az eszemet tudom kísértenek a szellemek. Most 20éves létemre se tudtam velük komunikálni, söt sikítva, remegve rohanok be az élettársam mellé, aki teljesen értetlenül áll a dolgok elött. Sokat gondolkodtam, hogy beszélgetnem kéne velük, de amikor hozzám szólnak mindig egyedül vagyok, sötét van és olyan halálfélelem jön rám, hogy elborul az agyam. Mióta összeköltöztünk már sötétben alszok..de 19évig villany mellett mertem csak.
Az elmúlt két alkalommal:
3 nappal ezelött mentem hajnali 4kor a keletibe egyik barátomért aki külföldről érkezett. És mikor az ajtóhoz léptem és megfogtam a kilincset ezek a szavak hangzottak el: Ki van ott? Mit akar?(félt tőlem, megriadt férfi hang)
Egy olyan megdöbbentő érzés, gondolat fogott el, hogy én betörtem valakinek a házába. Pontosabban valakiknek, mert éreztem, hogytöbben vannak, talán hárman. Sikítva menekültem a párom mellé..
Mikor beköltöztünk a folyosón láttam egy fiatal lányt aki gugolva, a térdére hajtott fejjel sírt a sarokban (körfolyosó). Mikor bementem a lakásba és mondtam az egyik barátunknak(aki a költözésbe segített), hogy kimegyek a lányhoz és megkérdezem segíthetek e és hogy van e nála zsebkendő, mert az enyém valamelyik dobozban található, azt mondta hogy nem tudja miről beszélek, mert ott nincs és nem volt senki. Neki azt mondtam, hogy csak a fáradtságtól beszélek össze vissza. Ez csak az elmúlt napokban történt. Rengetek történetem van..kicsi korom óta örzöm őket. De tegnap elmentem egy hölgyhöz aki levédett engem. Egy energiagömbött tett körém,és állítja hogy vége lesz ennek és nem fogok félelemben "élni".
Nagyon sajnállak Anonymus. Teljesen átérzem a helyzeted. És ha érdekel bármi amiben segíthetek itt írj.

Re: .

(Tamara, 2011.10.18 17:32)

Kedves 20 éves lány!!
Számomra nem meglepő ezek a dolgok amik veled történnek!
Valószínűleg te erre születtél,a szellemekkel való kapcsolattartásra.Bízom benne nem kell akkor bizonygatnom neked hogy ők igenis léteznek!Az hogy levédtek téged,demmit sem ér,ők meg fognak találni téged,mert ez a dolog nem így működik!Sajnos!Viszont ennek a dolognak örülnöd kell,hisz egy olyan tudás hatalmában vagy,amit el sem bírsz képzelni,vagy amit már éveken át próbál megtanulni!Ne félj,a félelem negatív energiát vonz,ami mégjobban "tetszik nekik"Ha gondolod keress föl személyes isés segtítek neked!!tamus88@freemail.hu


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26