Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Segitsetek mit tegyek??? Honnan tudjam h szellemek-e?

(JUHÁSZ TÜNDE, 2014.11.01 10:54)

NÁLLUNK A MIKULÁS KEZDETT EL MAGÁTOL ZENÉLNI ÉS KI VOLT KAPCSOLVA A SZEKRÉNY TETEJÉN ELÉG KÜLÖNÖS NEM?

segítsetek

(., 2014.10.31 18:26)

Sziasztok! Kérlek segítsetek! Velem történ olyan hogy a nővéremmel voltam otthon és láttuk mind a ketten a szellemet és és mondtam rá valamit és bocsánatot kértem tőle és ő válasszolt hogy semmi és ezt én is és a nővérem is hallota aztán elkezdett folyni a csap mintha valaki meginditotta volna ki mentünk a nővérremmel és akkor elált aztán annyira megijedtünk hogy elmentünk otthonról. És mindig olyan érzésem van hogy valaki figyel! Ma meg az történt hogy a nővéremmel megkértük a szellemet hogy ha itt van akkor kopogjon egyet (a nővérremel ketten voltunk otthon) És kopogtt nagyon megijedtünk aztán megkértük hogy kapcsolja fel azt a pici lámpát ami áram nélkül megy és felkapcsolta és akkor annyira megijedtünk hogy meg se mertünk mozdulni, aztán egyik éjszaka pihentem mert nem tudtam elaludni és van a tévémen egy doboz ami mutatja az időt de ha megnyomod a piros gombot akkor annyir fog mutatni hogy 55 és én úgy hagytam hogy az időt mutassa és csak pihentem aztán megakartam nézni hogy hány óra és 55 volt ott. Huhh nagyon megijdtemem

ez már ijesztő

(orsi, 2014.10.27 13:39)

Sziasztok!

Eddig is hittem a szellemekben, de nem ilyen szinten. Pár hete a barátommal különös dolgokat élünk át, amik mindkettőnket megrémísztenek.

Az első ilyen eset az volt amikor nála aludtunk. Kikapcsoltuk a tv-t, készültünk aludni. Nagyon meleg volt bent, ezért ő az ágy egyik végébe, én a másikba a fal mellett. Egyszer csak úgy éreztem, mintha oda akarna bújni hozzám, lassan húzta le a hátamról a takarót. Aztán egyszer csak megszólalt , hogy én simogattam e. Meglepődtem, hiszen a fal felé voltam fordulva, és én meg azt hittem ő akar mellém bújni. Mondtam neki, hogy nem én azt hittem ő akar megölelni azért húzza le rólam a takarót. Azt mondta ne szivassam, úgy érezte már vagy 5 perce simogatom a hátát de mikor oda nyúlt, hogy megfogja a kezem nem volt ott semmi. Megmondtam neki, hogy ez nem vicces , fejezze be, amúgy is ő húzta le rólam a takarót, látta hogy a fal felé fagyok fordulva, ne próbáljon ijesztgetni. Meggyőzött hogy nem ő volt, és hogy őt is simogatta valami. Na aznap este nem aludtunk.
Most pár nappal ezelőtt történt az, ami nekem már tényleg sok volt, és hiába próbálok rá ésszerű magyarázatot keresni, nem találok. Szintén náluk voltunk. Ismét alváshoz készültünk. Odabújt hozzám hogy megöleljen, de megkértem , hogy ne tegye mert így sem kapok levegőt, ugyanis olyan volt mintha egy kötéllel fojtogatnának. Pár perc múlva elmúlt ez az érzés, elaludtam. Amikor ott vagyok, mindig bugyiba alszok és annyi. Reggel mikor felkeltem kimentem a wc-re. Mikor bementem a szobába, megláttam a földön a szoba végében a nyakláncot amit tőle kaptam. Meglepődtem, hogy mit keres ott. Közelebb mentem hogy megnézzem, a félbe tört szív alakú medál a nevével nem volt a nyakláncon. Megijedtem és azonnal szóltam neki. Kerestük a medált a nyaklánc közelében, de végül az ágy mögött találtuk meg. 2 okból sem tudtam össze rakni az egészet. Az egyik, hogy mit keresett a nyaklánc a szobának annak a pontján, ahol nem is jártam, a másik, hogy a nyaklánc hogyan került el olyan messzire a medáltól és hogyan szakadt ki a nyakamból. Kérlek adjatok valmi magyarázatot, mert ez nekem már nagyon sok!!

Anglia

(Zsanett, 2014.10.25 17:47)

Sziasztok!
Kb 1 hete leultem az agyamra es tolem 1-2 meterre levo lanyom elektromos autoja elindult felem,majd vissza tolatot es ezt tobbszor megtette. Key kerekre allitottam mert nagyon kulonos erzes kapott el kerestem rajta valamilyen gombot h hatha hatha de semmi,hiba nem volt az autoval teljesen ki volt kapcsolva sot le is volt merulve.
Kerlek irjatok h mi lehetett ez!
Koszonom

kezdek már bedilizni

(Fáber Győző, 2014.07.30 15:07)

2-3-dikos koromtól kezdve látom a szellemeket segítsen valaki!
A segítségét megköszönöm.

Re: Nemkell félni

(Bloodias, 2014.10.19 13:18)

Ne félj tőlűk csak a szereteidet és más földön rekedt emberek szellemeket látsz. mind jóindulatú. És sose bántanának.

Re: Re: Nemkell félni

(Endre , 2014.10.24 04:32)

Sajnos tudnak de tenyleg nemszabad felni sok abbol nyer erőt

karsaibius@citromail.com

(Karsai bianka, 2014.10.21 16:27)

egy kérdés Mi van akkor ha egy gyors erőssárga vakító fénycsóva magy el előtted??

Nem most történt

(Martina (2014.07.20. 11:40) Heves, 2014.07.20 20:55)

Szia! Segítségedet szeretném kérni,,,ez 4-éve történt mikor egyszer anyukám és az öcsèm leugrottak a boltba én pedig a pár hónapos húgommal voltam otthon,,,éppen a tükörben csináltam a hajam amikor meg láttam egy hosszú fehér ruhás nöt...nagyon megijettem ekkor olyan volt mintha valaki azt mondta volna h menj be a húgodhoz!! Èn berohantam és felkaptam öt,! Rá egy pár hétre arra keltem fel h nagyon félek ès mintha valaki nézne szörnyü volt...ma már 12éves vagyok és néha rám tör olyan érzés hogy valaki figyel!!! Ezt már elmontam anyukámnak ès ök azt mondják h képzelödöm,pedig nem!!!

Re: Hiszek neked

(Bloodias, 2014.10.19 13:25)

Tudom hogy nem képzelődsz. Velem is történt már hasonló. A nő akit láttál az egyik elhunyt szereted lehet aki azért figyel téged mert az a dolga hogy vigyázzon rád. Ő a védőszellemed. mindenkinek van denem mindenki kerül kapcsolatba vele. Lehet hogyha akkor nem mész be a hugodhoz bajaesik. És erre figyelmeztetett a szellem. A kisbabákkal elég fura balesetek is történhetnek mert még nem ált be a szervezetük. Kivételes szerencse lehetett.

fura nem?

(kitti, 2014.09.28 14:38)

nyár utolsó felében egy reggel arra ébredtem h valami leesett. felkapcsoltam a lámpát és láttam h a telóm a földön van (pedig este az asztal közepére tettem mert már máskor is előfordult h magától leesett és nem akartam h eltörjön) visszatettem,lekapcsoltam a lámpát és próbáltam visszaaludni. akkor megint leesett valami megint felkapcsoltam a villanyt de nem láttam semmit. ekkor már tényleg nem tudtam aludni ezért felhúztam a redőnyt és körülnéztem hátha megtalálom h mi esett le de nem láttam semmit. ekkor valami elfutott a szekrényem elött (nem tom mi volt mert olyan gyors volt és nem láttam rendesen de volt ott valami) akkor megijedtem beugrottam az ágyba magamra húztam a takarót és alig mertem levegőt venni aztán pár perc múlva megnyugodtam kinéztem a takaró alól szerencsére nem láttam semmit. ekkor megint mintha leesett volna valami körülnéztem és megint elfutott valami. megint megijedtem és a takaró alá bújtam és hallottam h valami megint leesik akkor már majdnem sírtam. szerencsére apa pont akkor ért haza és bement a szobámba. megkérdezte h mi bajom van mire én mindent elmeséltem. elég furán nézett mintha tudná mi volt az de csak annyit mondott h biztosan képzelődtem. de nem képzelődtem tudom h volt ott valami de h mi volt azt már nem. akinek van némi elképzelése az légyszi írja le komiba! köszi

segítség!!!!

(kitti, 2014.09.28 14:47)

kb 12 éves korom óta minden álmom valóra válik még a legrosszabbak is (bár nem mindig pont ugyanúgy de a lényege szinte ugyanaz). néha a megérzéseim beigazolódnak és meg tom mondani h ki kinek az igazija de csak úgy h az illetőt legalább egyszer látnom kell. nem csak tipp ez MINDIG bejön. most mi van én jós vok v mi????

Láttam valamit...

(Molli, 2014.09.20 14:44)

Egyik éjszaka a barátommal sétáltunk a falu végén, beszélgettünk, hülyéskedtünk stb... És ahogy mentünk egy árnyat láttam elsuhanni előttünk. Sötét volt, feketének látszom, igen gyors volt, csak egy pillanat és csak én láttam. Aztán a mezőn eltűnt. Egy kicsit megijedtem,de nem félek szinte semmitől, így én sem. Később egy másik alkalommal ugyaazon a helyen már em csak én láttam az árnyat átsuhammi az úton, hanem a barátom is. Ekkor is megijedtünk és jobbnak találtuk haza menni. Ezután nem láttunk ott többé semmit, eddig... A tegnap éjszaka elalvás előtt mikor már semmi fény nem volt a szekrény felé, ami a szoba tulsó végén van, láttam valamit, ismételten egy árnyat, de mintha ez kicsit más lett volna. Kicsit szolidabb. Az első dúrvábnak tűnt, mint ez. Most aztán igazán elfogott a félelem. Felkapcsoltam egy kislámpát és figyeltem, de semmit nem láttam. Az éjszaka közepén felébredtem és alig birtam az ágyból kimászni, ugyebár :... Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad... Ez igaz, tehát szellemmet láttam, vagy mi történt velem???

fénykorlát

(hunter, 2014.07.01 20:00)

A fénykorlát egy olyan erõmezõ létrehozása mely távoltart minden identitást amelyet maga egy ember lelke táplál .A vérmágia része az öt ködkristályhoz kell.
Négy nagy kristály amely a négy nagypecsét jelöli a négy égtály irányába kell elhejezni az ötödik kristály legyen apró hogy ékszerként viselhesd azon kell felkarcolva lenni a lélek pecsêtnek.
Ha ezek mind megvannak márcsak meg kell tanulnod irànyítani a lelked. Ez olyan mintha az energiáidat irányítod ez olyan mintha a testedbõl kifelé sugárzik valim hihetetlen erõ ami mezõt alkot az embet kõrül és a sötétben fénylik. Leghatalmasabbak képesek voltak ezáltal szinte azonnal gyógyulni és az elemek felett is kêpesek voltak akaratukat gyakorolni és haldoklókat gyógyítani.

hitimih90@gmail.com

(hunter, 2014.06.30 22:21)

A fénykorlát megoldja ezt a problémát de az veszélyes. Ês vérmágia az alapja. Ha nem elêg erõs a lelked akkor nem müködik.

tiszaeszlár beregszászi ut 9.

(fanni, 2014.04.17 16:35)

sziasztok.már nagyon félek mióta megszólítot egy szellem.anyukámmal aludtam.nagyon sokszor felébresztettem anyát mert rosszat álmodtam.anya mondta hogy probáljak el aludni.elaludtam.de akkor anyának a hangján valaki azt mondta hogy gyere fanni.akkor azt mondtam hogy anya szoltál?anya meg azt monta hogy nem.én sirtam mert nagyon féltem hogy kimondhatta.anya nem akarta hogy sirjak ezért azt monta hogy én szoltam.reggel a tesomnak elondta hogy egy szellem volt.a tesom meg az iskolába mondta el.én egy 10 éves gyerek vagyok és mégis láttam már szellemet.és hallottam már őket.

tiszaeszlár beregszászi ut 9.

(fanni, 2014.04.17 16:19)

Én hiszek a szellemekben mert mikor alutam akkor mintha valaki megszorongatta volna a válam és felültem de senki sem volt ott de láttam hogy pont a lábam előt volt egy játékbaba.És mikor lmondtam anyának akko eszembe jutott hogy atestvéremnek is aznap megjelent.azota is félek egyedül.nagyon sok történt velem ilyen már velem.

Szlovákia

(Rika, 2013.09.22 17:39)

Folytatás: Mikor megkaptam szobámnak szüleim egykori shzobáját,minden napos dologgá váltak,a szobában a hirtelen hőcsökkenés,ott mindig hideg volt,de szüleim mindíg kimagyarázták valamivel,éjjelente lépteket hallotam,suttogásokat,a nevem suttogták,sokszor keltem fel arra.A tárgyak mozogtak,az íróasztalom szélén volt a füzetem,elfordultam mert hallottam valami különös zajt,mire visszanéztam a füzetem az íróasztal túlsó végén volt.Aztán éjjelente mgint csak mintha a fülembe leheltek volna,és mintha valami az arcomhoz ért volna,hideg volt,a jobb füllem tisztára le volt fagyva,sokszor éreztem h figyelnek.Ezek lassan mindennapos dolgokká váltak,persze szüleim soha nem hittek nekem.aztán egy másik éjjel ,mikor ismént kimentem a mosdóba az előszobában a függöny felemelkedett,pedig 1 ablak sem volt nyitva,szél sem fújt,emlékszem rekedt hőség volt,a függöny addig emelkedett mígnem a kezemhez ért,én félelmemben ledermedtem,mozdulni,szólalni sem tutdtam,testemet átjárta egy furcsa,hideg,kellemetlen érzés,és egy szer csak söprést hallottam,mitka valaki az ajtó mögött söpörne,és egyre csak hangosabb lett,és akkor még egy lánc hangját is hallotam,mitha valaki lábán lett volna egy lánc,ki úgy közlekedett,hallottam a lánc csergését,én még mindíg le voltam dermedve.Mikor végre mozdulni tudtam,szaladtam ahogy csak bírtam,aznap éjjel többször ébredtem arra h nem kapok levegőt,mintha valami súly lett volna a mellkasomon,ez a jelenség a mai napig is előfordul.

Re: Szlovákia

(fagyas tamás, 2013.12.21 21:13)

Szia én ugyan ezeken átestem amiket elmeséltél ha van kedved erröl
beszélgetni szivesen meghalgatlak.
cimem: fagyas.tomi@freemail.hu

üdv: Tamás

Re: Szlovákia

(Katalin 75, 2014.03.19 23:14)

Keress embereket, akivel ezeket nem csak megoszthatod, hanem érdemben segíteni tudnak neked. Valami addig okoz félelmet, míg nem érezzük, hogy kézben tudjuk tartani őket, és mi irányítunk. Nekem segítettek, a "település"-nél tudsz szűrni Szlovákiára, hogy ott kiket tudsz elérni.
http://arkadiafenyei.hu/kepviseloink.html


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Következő »