Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szlovákia

(Rika, 2013.09.22 17:37)

Jó napot.
Velem rengeteg dolog történt.Kb. 5 éves koromban kezdődött(legalábbis korábbról nincsenek emlékeim) ,mikor nagyszüleim meghaltak.Elsőnek nagymamám ment el,rá 4 hónapra a papám.Egy este a szüleim hállójában megláttam a nagymamámat,de nem egész alakosan,csak mellrészig,sápadt volt,karikás a szeme,mintha mondani szeretett volna valamit,de én 5 éves fejjel úgymegijedtem,hogy kiszaladtam a szobából,többet nem is merészeltem oda belépni,majd a későbbiekben írok arról,mikor végülis 14 éves koromban azt a szobát kaptam meg én.Szóvel ez volt az első eset,után még hallottam és láttam furcsa dolgokat,de mindent nem részletezek,mert túl hosszú lenne.AAztán,mikor 8 éves koromban 14 évesen meghalt az unokatesóm,kit nagyon szerettem,el sem akartam hinni.egy éjszaka,mikor felkeltem,hogy kimenjek a mosdóba,láttam őt,megint csak nem egész alakosan,ilyen furcsa ködfélében láttam szintén csak mellig,már nyitotta a száját,mikor megint csak elszaladtam.És utána már nem volt megállás,állandóan történt velem valami.

6246 Altishofen svàjc

(Timea, 2013.05.27 15:33)

sziasztok.

Mikor apukàm meghalt 9 éves voltam.Nem tudom pontosan megmondani elötte vagy utàna lehetett,pisilnem kellett anyukàm és sogornöm azt mondtàk ha nem félek mennyek ki a sötétben a vc-re nemféltem és kimentem nyitva hagytam egy résnyire az ajtot az egyszer kinyilt és ott àllt egy alak nem volt keze Làba csak egy fehér ing volt rajta karjàn felgyürve kék szeme vàllig érö haja kérdeztem ki vagy nem vàlaszolt sikitottam és bezàrtam az ajtot anyàmék jöttek,hogy mi van én elmeséltem aztàn mondtàk ök voltak nem hittem el.aztàn hallottam megkérdezte sogornom suttogva kit làthattam. aztàn felszenteltük a lakàst nem làttam többet ilyet de a vc-re féltem kimenni.És szlovàkba is nyaraltam ott is tévéztünk mindenki lefeküdt én a nappaliba aludtam és egy férfi hangon valaki a nevemet mondta meg mindig a konyhàban szekrénycsukodàst hallottam unokatesom azt mondja hülyeség én hiszek bennük én svàjcba jöttem férjhez itt is mindig hallok este valamit a legtöbbször persze van amikor nyugott éjszakàm van de volt ugy hogy takaritottam a hütöt nem volt huzat és a konyhaajto magàtol bezàrult szép lassan.Unokatesom itt svàjcba a nyaklàcomon keresztül kérdezett ki lehet itt.Apukàmra jött ki a vàlasz,hogy elszeretne bucsuzni és a csalàdba a viszàly zavarja mert minden egyes testvér és anyàm közt is van harag én szeretem anyàmat én vele joba vagyok csak tesokkal vitàztam.Szeretnék neki segiteni,hogy istenhez jusson,de nagyon félek ha megnyilik a kapu mit tegyek ha egy dämon lesz itt vagy zaklat nekem van két gyermekem és öket is meg szeretném védeni.Légyszi segits irj.

Re: 6246 Altishofen svàjc

(julianna, 2013.06.14 17:34)

Figyelj, Nem kell félned ugyis ott lesz melletted egy jo angyal aki meg véd én meg vagyok térve lassan 9 éve és nagyonis hiszek ebben hogy létezik szellem isten damon ok is Nekem is meg halt a tesvérem de nem tudtam mit csináljak simogatott és nevettett velem meg midnen el játszotam vele és ne mkell félned mert ha fehér jot akar ha rosz jo ha érzed a hüvös melleget jo ha nagoyn hideg közel van a gonosz vegyél piros szalagot kösél mindenkinek a kezére aki a családod és mond hogy nem félek gyere elö rohadj el takarodj el a tul világr ailyenkor ezt kell tenned szija irj vissza várom az üzenetedet.

deed96@citromail.hu

(Dorina, 2013.03.03 13:36)

mit csináljak?? egy ideje fura dolgok történnek velem.. érzem hogy valaki figyel.. multkor a kocsi előtt elsuhant valami..aztán később egy szorításnyom volt(van) a csuklómon..és ilyenek többször is megtörténtek.. volt mikor a nyakam volt csupa kék és zöld folt anélkül hogy bárki is hozzám ért volna.. máskor pedig egy hosszabb ideig olyan volt mintha éjszaka valaki mellettem feküdt volna vagy nézett volna az ablaknál.. mit csináljak? mit lehet tenni? és miért történnek ezek a dolgok velem??

Re: deed96@citromail.hu

(Ricsi, 2013.05.18 22:08)

valaki meg rontott megy el és vedd le a rontást magadról meg a házat szentelt vízel locsold meg meg az udvald is az ablaknál már volt ilyen a haveromal is ja és szentelt gyergyát éges

szellem

(ricsi, 2013.05.18 22:02)

amikor haza mentünk barátnőmell olyan éjfél fele be nyitottam az ajtón és egy sikításra lettem figyelmes elöttem és ki rázott a hideg mint ha át ment volna valami rajtam és kint a kapu olyat csörrent hogy még a szomszéd is ki jött azon az estén nem is aludtunk othon

benuszka@freemail.hu

(Benusz, 2013.02.28 11:11)

Kb egy éve történt hogy mikor haza értem a páromal a szülői házhoz bentről egy hang azt kérdezte: Ki az?
olyan hangja volt mint a bátyámnak én mondtam h én vagyok az és utána a nevemen szólított. De holott senki nem volt a házban mivel később értek haza.
nem igazán értettem ezt a dolgot ám már rég óta megérzem ha szellem van a közelemben ezt apám is elmondhatja magáról.

Re: benuszka@freemail.hu

(selena, 2013.04.14 16:44)

velem is volt már ijen csak az anyukámmal amikor korházban volt csak én nem tudtam

csingis30@freemail.hu

(selena, 2013.04.14 16:42)

nemrég az unokatesom nálunk aludt és amikor bement a bátyám szobájába valamiért a bátyám rá kiabált és az unokatesóm rémülten jött nálam én mondtam neki hogy az nem lehet mert ott volt velem ezután bementem én is a szobába és nem volt ott senki

már rég volt!!!

(Papp Bertalan, 2013.02.24 18:19)

Sziasztok!
Egyszer egy nyári estén felkeltem és úgy láttam mintha a tesóm ülne a széken de ő mélyen aludt.Visszafeküdtem és újra csak fel ébredtem és már nem a tesómat hanem valami szőrös alakot láttam.Másnap is fel keltem és most már csak egy alakot láttam vagyis csak egy árnyat.Másnap a tesóm azt mondta hogy ő azt látta hogy valaki bemegy a szobába és izzó piros szemei voltak. nagyon megijedtünk és azóta már semmi jelenség sincs a házban.

olgisz@freemail.hu

(Szemző Olga, 2012.12.07 02:32)

Szia, én azt gondolom a testvérem velem maradt, 9 éves voltam amikor meghalt, nem szeretném visszatartani, tudsz nekem segíteni ebben?
Üdvözlettel: Olgi

Re: olgisz@freemail.hu

(Papp Bertalan, 2013.02.24 18:05)

Hívj Papot és kérd meg hogy adjon áldást a házra!

Nógrád

(Mónika, 2012.04.12 15:42)

Sziasztok! Velem hajnaltájban történnek dolgok , az ágyam végéről valami fura hangot hallok és valami jön fel a takaróm alatt ,valami fura érzés járja át a testem olyankor , és nem tudok mozogni se , mikor felér levegőt érzek még a levegő hangját is hallom mikor távozik a takaróm alatt , nem fáj, és nem is félek , de tudni szeretném mi lehetez ! Valaki segítsen nekem kideríteni !!!

Re: Nógrád

(Papp Bertalan, 2013.02.24 18:03)

Vigyázz mert az nem szellem hanem démon hívj ördögűzőt

segítség

(Megijeft fiú, 2013.02.24 18:00)

Sziasztok pont most rohantam be a szobámba mert úgy éreztem hogy valami megfújt és azt hittem nyitva van az ajtó vagy a tesóm épp szórakozik velem de rá jöttem senki nem volt ott velem és amikor mentem hogy megnézzem az ajtó akkor meglökött valaki és majdnem össze****tam magam és akkor futottam be a szobámba és gyújtottam egy füstölőt és hirtelen elmúlt minden furcsaság és elmúlt minden.

miskolc

(zsuzsa, 2012.11.11 01:14)

Valki segitsen .pârszor idéztem és sikerült.de kb a 4.nél azt irtâk haggyam abba mert veszélybe vagyok.ki irtãk hogy666.ès necsinâlham többet.nemtudom higgyek e benne.sok igazsagot mindtak.tényleg az elhunyjaimmal beszèltem? Nemtudom.de azota nemtudok aludni ejjszaka nappal meg nembirok kikelni az agybol.hangokat hallok es gyertyaszagot èrzek.nincs energiam semmire.mit tegyek?arra szeretnek valaszt kapni hogy tenyleg az elhunytjaimmal beszeltem.vagy vannak ojan szellemek aki atveszik a gondolataimat

?????????????????

(????????????????????????, 2012.06.20 16:29)

Vannak szellemek?

Re: ?????????????????

(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, 2012.06.20 16:29)

Igen!!!!!!!!!!!!!

Szeged

(Éva, 2012.03.31 14:41)

Én hiszek a szellemekben, egy háromlábú deszka segitségével szoktam kommunikálni velük, nagyon érdekes dolgok derültek ki. Volt aki azt mondta, hogy ez veszélyes dolog, de ŐK megnyugtattak, hogy nincs benne veszély, csak tudni kell védelmet kérni, hogy az ártó szellemek kerüljenek el. És az is bebizonyitást nyert, hogy igazat mondanak.

2890TATA TÁNCSICS MIHÁLY UT 16/a

(BAKSA ANNA, 2011.11.04 16:52)

segits!!!!van egy ismerősöm akinek van egy albérlete akárhányszor kiadja mindig átvágják kirabolják.Hivtunk már boszorkányt aki megállapitotta,hogy szellem van alakásban állitólag kiis űzte!!!!!!!De a halott néni lelke valamiért ott maradt.Az albérletet kivevők mindig nagyon aranyos emberek persze tudjuk hogy miért,de utánna sajnos nagyon furcsán viselkednek mondhatni nem emberi modon!!!!!ha valaki jobban ért hozzá mint én az segitsen!!!!!!!köszi


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25

Következő »