Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hitimih90@gmail.com

(hunter, 2014.06.30 22:21)

A fénykorlát megoldja ezt a problémát de az veszélyes. Ês vérmágia az alapja. Ha nem elêg erõs a lelked akkor nem müködik.

tiszaeszlár beregszászi ut 9.

(fanni, 2014.04.17 16:35)

sziasztok.már nagyon félek mióta megszólítot egy szellem.anyukámmal aludtam.nagyon sokszor felébresztettem anyát mert rosszat álmodtam.anya mondta hogy probáljak el aludni.elaludtam.de akkor anyának a hangján valaki azt mondta hogy gyere fanni.akkor azt mondtam hogy anya szoltál?anya meg azt monta hogy nem.én sirtam mert nagyon féltem hogy kimondhatta.anya nem akarta hogy sirjak ezért azt monta hogy én szoltam.reggel a tesomnak elondta hogy egy szellem volt.a tesom meg az iskolába mondta el.én egy 10 éves gyerek vagyok és mégis láttam már szellemet.és hallottam már őket.

tiszaeszlár beregszászi ut 9.

(fanni, 2014.04.17 16:19)

Én hiszek a szellemekben mert mikor alutam akkor mintha valaki megszorongatta volna a válam és felültem de senki sem volt ott de láttam hogy pont a lábam előt volt egy játékbaba.És mikor lmondtam anyának akko eszembe jutott hogy atestvéremnek is aznap megjelent.azota is félek egyedül.nagyon sok történt velem ilyen már velem.

Szlovákia

(Rika, 2013.09.22 17:39)

Folytatás: Mikor megkaptam szobámnak szüleim egykori shzobáját,minden napos dologgá váltak,a szobában a hirtelen hőcsökkenés,ott mindig hideg volt,de szüleim mindíg kimagyarázták valamivel,éjjelente lépteket hallotam,suttogásokat,a nevem suttogták,sokszor keltem fel arra.A tárgyak mozogtak,az íróasztalom szélén volt a füzetem,elfordultam mert hallottam valami különös zajt,mire visszanéztam a füzetem az íróasztal túlsó végén volt.Aztán éjjelente mgint csak mintha a fülembe leheltek volna,és mintha valami az arcomhoz ért volna,hideg volt,a jobb füllem tisztára le volt fagyva,sokszor éreztem h figyelnek.Ezek lassan mindennapos dolgokká váltak,persze szüleim soha nem hittek nekem.aztán egy másik éjjel ,mikor ismént kimentem a mosdóba az előszobában a függöny felemelkedett,pedig 1 ablak sem volt nyitva,szél sem fújt,emlékszem rekedt hőség volt,a függöny addig emelkedett mígnem a kezemhez ért,én félelmemben ledermedtem,mozdulni,szólalni sem tutdtam,testemet átjárta egy furcsa,hideg,kellemetlen érzés,és egy szer csak söprést hallottam,mitka valaki az ajtó mögött söpörne,és egyre csak hangosabb lett,és akkor még egy lánc hangját is hallotam,mitha valaki lábán lett volna egy lánc,ki úgy közlekedett,hallottam a lánc csergését,én még mindíg le voltam dermedve.Mikor végre mozdulni tudtam,szaladtam ahogy csak bírtam,aznap éjjel többször ébredtem arra h nem kapok levegőt,mintha valami súly lett volna a mellkasomon,ez a jelenség a mai napig is előfordul.

Re: Szlovákia

(fagyas tamás, 2013.12.21 21:13)

Szia én ugyan ezeken átestem amiket elmeséltél ha van kedved erröl
beszélgetni szivesen meghalgatlak.
cimem: fagyas.tomi@freemail.hu

üdv: Tamás

Re: Szlovákia

(Katalin 75, 2014.03.19 23:14)

Keress embereket, akivel ezeket nem csak megoszthatod, hanem érdemben segíteni tudnak neked. Valami addig okoz félelmet, míg nem érezzük, hogy kézben tudjuk tartani őket, és mi irányítunk. Nekem segítettek, a "település"-nél tudsz szűrni Szlovákiára, hogy ott kiket tudsz elérni.
http://arkadiafenyei.hu/kepviseloink.html

Re: Szlovákia

(Evelyn, 2014.03.28 19:44)

Szia ! Tudom , hogy nagyon ijesztoek ezek. Bizonyos szemelytol hallottam , aki tanult is ezekrol , hogy bizonos szellemek vannak ( nem kell megijedj ezektol) . a lancos meg a megfolytasos dolog az meg az elozo eletedbol atelt emlekeid , amelyeket a tudatallattidban hordasz. Keress utana , esetleg FELOLDASI MEDIATACIOVAL , neha segit.

Egy masik vilag.

(Evelyn, 2014.03.28 19:36)

Szia ! Elegge fura kezdett lenni az eletem egy kis ido ota... Bar csak par nap mulva toltom 14. evem , nagyon sokmindenbol hasznos tapasztalatokat kaptam es neha ugy erzem , hogy tul sokmindenrol tudok . Nagyon erdekel , ami a spiritusszal kapcsolatos. Van is egy szemely , aki felvilagositott errol. Szoktam meditalni , es nemreg , mkor kb. 5 meditaciot elvegeztem , legtobje a szeretetrol szoloan (mivel utobbi idoben ugy ereztem , hogy ebbol nem kapok elegendot) .... ezutan , amikor felkeltem a meditaciobol hallodttam , hogy valaki sugja a nevem , hogy "Evelyn" ... TISZTAN HALLOTTAM. igen , meg lattam arnyakat kicsi koromtol , de nem adtam ra tul nagy fontossagot. Viszont mikor ez tortent nagyon megijedtem . Hamar hangos zenet kezdtem hallgatni es szemelyekkel kezdtem el beszelni. Mivel egyedul voltam otthon nem birtam ki , hogy ne nezzek allandoan hatra.

ugy erzem bedilizek...

(Monika, 2014.03.04 20:04)

sziasztok.én Szlovákiábol vagyok a nevem Monika.a párommal tavaly 2013 augusztusában vettünk egy házat egy idös nénitől.idén januárban költüztünk ide...2 hete láttam az ebédloben teveztunk felkaptam a fejem lattam egy egy alakot világos köntösben elsuhanni az ajto elott...azt hittem halucinalok.masnap ugyanerre kerult a sor,kerdeztem a paromtol hogy te lattad??azt mondta o nem latott semmit es nevetett.....mar 2 napja egyre faradtabb vagyok,karikasak a szemeim mint aki egesz ejjel nem aludna es ugyerzem magam mint akin atment egy vonat....furcsa almom volt egy idegen novel,de nem emlekszem ra hogy mi volt,csak a nore...meg munkaban meseltem a kolleganoimnek hogy 2 ora alatt mennyi hulyeseget osszealmodtam egy idegennel.....ma hajnalban 2014 március 4.-en a parom reggel hivott hogy nem akarja elhinni mit latott,ne ijedjek meg de hogy beszelgettem valakivel,erre en hogy ne hulyeskedjen...elmeselte hogy hajnalban mikor kelt es ment dolgozni arra riadt fel hogy beszelek..hatat volt nekem fordulva .megfordult az agyban ram nezett es szo szerint ezt mondta latott valakit vilagoskek kontosben mellettem allt es az arcom simogatta en pedig beszeltem hozza.....utanna olvastam kicsit,ha egy szellem hozzank er az nagy baj, megszallasrol lenne szo???????mit kene tennem......... Bitterová Monika voltam Szlovákia CALOVEC 94

Re: ugy erzem bedilizek...

(Katalin 75, 2014.03.19 22:47)

Szerintem látogatják, nem megszállás, mindenesetre sok energiát vesz el.
Kérjen segítséget, nekem az alábbi oldalon segítettek. Mellékelem az oldalt, a "település" szűrőn keresztül rá tudsz keresni a szlovákiai emberkékre:
http://arkadiafenyei.hu/kepviseloink.html
Illetve tipp, addig is viselj élet virága szimbólumot a nyakadban, akár éjjel is balesetmentesen. Illetve segítsd vele a ház védelmét alábbiak szerint:
Nekünk téglalap alakú lakásunk van. Az ingatlan négy legtávolabbi pontján elhelyeztünk azonos magasságban 2-2 nyomtatott fekete-fehér élet virága szimbólumot (mindegyik nyomtatás 1-6 virág). A 2-2 nyomtatás a másik 2-2 távolabbi nyomtatással van szemben. Ezek a közfalakon át is egy energia sávot képeznek. Az energiák ezzel még nem tökéletesek a házban, de szellemek nincsenek.

Re: Re: ugy erzem bedilizek...

(Katalin 75, 2014.03.19 22:49)

helyesbítés: (mindegyik nyomtatás 1+6 virág, nézd meg jól az alakzatot, neten megtalálni).

Re: Re: Re: ugy erzem bedilizek...

(Katalin 75, 2014.03.20 00:03)

Egyébként ez nagy szerencse, hogy mindkettőjüknek volt konkrét élménye, mert erre rámehet egy kapcsolat. Nekem is ez volt a szerencsém, hogy a párommal is történt esemény, és innentől kezdve a dolog nem vitatható.

Segítséget kérnék.

(Tóth Ágnes, 2014.03.08 13:13)

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Lehet,hogy megőrültem,de tudom hogy nem álmodtam.
Néhány éve beköltöztünk egy családi házba. Minden tök jól indult,mig egyszer csak éjszakánként arra ébredtem,hogy nem tudom megmozdítani a végtagjaimat és még szólni sem tudok mert nem jön ki hang a torkomon.Olyan érzés mintha valaki nyomna le az ágyban.Ez elég sokszor megismétlődött,mig egy véletlenül az anyukámhoz jövő ismeretlen hölgy rá nem kérdezett hogy minden rendben van-e a házunkkal.Anyu elmondta kicsit félve hogy én szoktam tapasztalni dolgokat.Erre ő rávágta hogy szeretne beszélni velem. Pár nap múlva el is jött és elmondta hogy lány szellem van a szobámban és mellesleg éjszakánként az ágyamon ül.Elmondott minden adatot a lányról,majd megtisztitotta a házat.Késöbb érdeklődtünk a szomszédoktól és kiderült hogy ez a lány tényleg létezett,de nem a házban halt meg,a családja már a halála után költözött a házba.A hideg rázott! Késöbb lomtalanítottuk a padlást ahol iskolai füzeteit,könyveit is megtaláltunk és eltávolítottuk. Teljes nyugalom volt évekig,de néhány hete újra kezdődött a dolog.Megszólal éjjel a polc tetején a játék gitár,megint mintha nyomnának le az ágyban. Kérem hogy ha valaki tud,segítsen hogy hogyan lehetne ettől végleg megszabadulni. Köszönöm. tgica33@gmail.com

Szlovákia

(Rika, 2013.09.22 18:22)

Bocsánatot kérek a sok íráshibáért és sokszor a betűket is félrenyomkodtam,de nagyon kellett sietnem.

Szlovákia

(Rika, 2013.09.22 17:44)

A TÖRTÉNETEMET LENTRŐL OLVASSÁTOK UGYANIS 5 BEJEGYZÉSEM VAN,ÉS AMI LE ALUL VAN AZ A KEZDETE

szlovákia

(Rika, 2013.09.22 17:42)

ugorjunk megint egy picit az időben.Már 5 éve külön élek a férjemmel és a 3 éves kislányommal.Rájöttem,nem a helyekkel van a baj,hanem velem,ugyanis itt is történnek velem furcsa és durva dolgok,főleg mikor egyedül vagyok otthon.Egyszer mikor egyedül voltam itthon,arra lettem figyelmes,h a konyhában csurog a csap,akkor már tudtam ez jót nem jelent,ilyen módon még sosem próbáltak ijeszgetni,elzártam a csapot és visszamentem a másik szobába pihenni,egyszer csak megint zajra lettem figyelmes,kimentem a konyhába és mikor megláttam h a konyhabútor összes ajtaja nyitva van,több nem kellett szaladtam ahogy csak a lábam bírta,kiszaladtam az utcára és ott vártam anagy hóban egy szál félujjúban míg a férjem s a kislányom haza nem térnek a sétából.Mikor a férjem is látta,h kivagyok és látta a konyhát,már hitt nekem,eddig ugyanis ő is próbálta valamivel kimagyarázni a dolgokat.Azóta is történnek éjjelent és nappal is furcsa dolgok,az elektrotechnikai cuccok meg vannak őrülve.Egy éve mikor szintén egyedül voltam itthon,vettem egy gyors zuhanyt és lehuppantam a TV elé.egyszer csak olyan hideg lett a szobában h láttam a saját lehelletemet,ilyen még nem volt,a TV kikapcsolt én bekapcsolatm erre megint kikapcsolt,felugrottam megfogtam a fényképezőgépem és elkezdtem kamerázni,videózni a szobát a folyosót a lépcsőházat,mindenhol ahonna furcsa zajokat hallottam, ekkor a hátam mögött elkezdett legurulni a lányom labjdája mi igen nagy zajta csapottt,megdermedve végignéztem ahogy lépcsőről-lépcsőre lepattog a labda és hirtelen megáll,mintha csak vki megállította volna.ekkor már reszkettem és sírtam ugyanis az a labda alányom szobájában volt,ami elég messze van a lépcsőtől.Mikor férjem hazajött megkértem h nézze meg a videófelvételt,mert én nem mertem,ennyire még életemben nem féltem,egyszer csak a férjem leállította a felvételt és ott volt egy sötét alak,kivehető volt szépen tisztán még a mozgása is.Ekkor én csak tátott szájjal néztem,közben könnycseppek gördültek végig az arcoomon,és akkor láttam h a férjem is sír,sírt mert látta és hallotta h min mentem át,és h eddig miken mehettem át.a vidót feltöltöttem a laptopomba ,mert a fényképezőből kikellett mindent törölni,ekkor mit ad isten az új 1 hetes laptopunk elromlott,és a szerelő nemtudta megmenteni a képeket és a videókat.Nem naj az a lényeg h a férjem már hisz nekem.és még egy dolog.Mikor a kislányom 2 éves volt fél éven keresztül volt egy barátja ,,képzeletbeli,, akit ő Lalának hívott,azt mondta egy sárga hajú kislány,ami nála akkor szőkét jelentett.Sokat beszélgetett lalával,és játszott lalával,én nem tiltottam neki és nem is faggattam,csak meghallgattam ha mesélt róla,nem akartam h megijedjen,de az is egy szellem volt szerintem.az volt a legrémísztőbb,mikor a 2 és fél éves kislányom azt mondta: Anya a Tomika azt mondta,hogy ő nem akart meghalni,véletlen volt.Én sírtam,Tomika az unokatesóm volt,aki 8 éves koromban halt meg,Tomika ekkor 14 éves volt,a mai napig nem tudják h mi okozta a 14 éves fiú halálát.Megszeretnék ezektől szabadulni,a szemtelt víz és a házáldás nem segít.Egyéb ötletek???Köszönöm előre is.Történetem még van sok,de nem akartam hosszó lenni.

Szlovákia

(Rika, 2013.09.22 17:42)

Folytatás: De fellélegeztem,mikor 16 éves koromban 2 barátommal egy városban albérletbe költöztünk,mert oda jártunk gimibe és rossz volt haza a közlekedés.Eleinte jó is volt minden,a furcsa események a minimálisra csökkentek ott az albérletben.Éjjelente még mindig hallottam a nevemet,suttogásokat,éreztem a fülemen a jéghideg lehelletet stb.,de részemről már ez is felüdülés volt,megszbadultam attól a nyomasztó érzstől,de sajnos mivel hétvégékre hazajártunk otthoon még mindig nem volt nyugtom.Egyszer egyedül mentem vissz az albérletbe,mert mind a 2 barátom lebetegedett,jött az éjjel és én egyedől voltam a lakásban,mikor már majdnem elaludtam hallottam h az asztalon a műanyag szatyor elkezdett sisteregni,ekkor beletettem a szemétkukába,visszafeküdtem aludni,de megint elkezdett sisteregni,ekkor már mérgesen kiszedtem a szatyrot a szemétkukából (ami a szobánkban volt) mérgemben apró darabokra téptem és kidobtam az ablakon.Elégedetten visszafeküdtem aludni,mikor már megint majdnem elaludtam,a ruhásszekrényben elkedtek az akasztófák egymáshoz verődni,na ekkor már a fejemre szorítottam a párnát és addig sírtam,míg el nem aludtam.Hozzá kell tennem,otthon éjjelente soha nem aludtam,nem mertem elaludni,4 felé szoktam elaludni,mikor már kezdett világosodni.Egyszer az albérletben a 2 barátom kitalálták ,hogy ilyn betűs tábla segítségével idézzünk szellemet,én ezt nem tartottam jó ötletnek,nem vettem benne részt,ők persze kinevettek,elkezdték a szellemidézést és mivel nem történt semmi,elkezdtek nevetgélni és kigúnyolni a szellemeket.Az egyik barátom visszament a szobájába s amint felcsukta a villanyt az égő valósággal kirobbant a lámpából,a barátnőm akivel közös volt a szobánk,vele szintén ez történt + a plüssállatai szép sorjában lepotyogtak a polcról az ágyára.Ők persze ezt is kimagyarázták.megint csak ugorjunk. otthon voltam,hétvége volt,nálam volt a 2 lányunokatesóm,akik egyben a legjobb barátnőim is voltak,miénk volt az egész ház,nem volt otthon senki,egyszer csak elment az áram,ami dühített minket,mivel épp buliba készülődtünk. kerestem 2 gyertyát,meggyújtottam,az egyik unokatesómnak kellett vmi a konyhából,hát kimentem a konyhába amásik unokatesómmal azért a dologért.egyszer csak mondom az unokatesómnak: ,,mekkora para lenne,ha most magától eloltódna a gyertyánk,, amint kimondtam az asztalon álló gyertya lánga egyre csak kisebb lett,míg nem elaludt,mi persze sikítva szaladtunk be a másik unokatesómhoz a vak sötétben közben pedig átjárt minket a hideg,mind a 2-en éresztük h hirtelen milyen hideg lett a konyhában.

Szlovákia

(Rika, 2013.09.22 17:40)

Folytatás:Ugorjunk kicsit az időben,15 éves koromban elköltöztünk egy másik házban,nagy kő esett le a szívemről,mert azt hittem a házzal van baj s nem velem.első nap mikor elmentünk megnézni az új házunkat,ami mellesleg vagy 150 éves már, mikor végigjártam a szobákat,az utolsó szobába egyszerűen nem mertem bemenni,végül mikor bementem nagyon kellemetlenül éreztem magam,alig vártam h kimehessek onnan (hozzátenném,szüleimnek soha többet nem szóltam ezekrül a dolgokról,mert mikor az első pár alkalom után kinevettek és már ráuntak a szerintük erős fantáziámra,megfenyegedtek ha nem hagyom abba elvisznek pszihológushoz).Na szóval alig vártam,hogy anyámmal együtt kimehessek a szobából,mikor kimentünk a szobából anyám rámnézett és azt modta,remélem tetszett,mert az lesz a te szobád.Szabályosan rosszul lettem,ki kellett mennem az udvarra,és csak sírtam,magamban pedig azon agyaltam h fogom kibírni abban a szobában?Hiába könyörögtem szüleimnek h had cserélhessek a tesómmal szobát,vitának nem volt helye.Mikor beköltöztünk első nap vettema bátorságot és végigjártam az egész házat,az utolsó helységben,amit mi csak kacat szobának használunk egy kislányt láttam,egy vállig érő szőke,8-9 éves kislányt,60-as évekbeli ruhákat viselt,egész alakos volt,mikor megkérdeztem volna tőle,hogy kit szeretne eltünt,mint kiderül azért mert anyám a hátam mögött állt.Na de csak ezután jött a történések java.Mivel a szobámtól írtóztam,a szomszéd szobában a tesóm űgya mellett a földön aludtam 2 évig,de éjjelente mindig furcsa hangokat hallottam onnan,és mintha anevemen szólítottak volna.egy nap mikor unokatesóm lejött hozzám,szintén tesüóm szobájában TV-tünk,egyszer csak nagy puffanással valamik landoltak a földön a szobámban,mind a 2-en hallottuk,mikor benéztünka szobámban minden a helyén volt és egyébként sem volt semmi olyan nehéz dísztárgyam,amely ekkora puffanással érne a földre.Egy hétvégén,mikor pár barátomat áthívtam magamnhoz,az én szobámban voltunk,gondoltam,ha 8-an ott vagyunk már csak nem fog történni semmi,de tévedtem.Szépen viccelődtünk és társalogtunk,mikor a gitárom húrjai megpendültek szépen sorjában mind.Egyikünk sem lehetett hisz mind a TV előtt ültünk,hirtelen lehólt a levegő a szobában és mindannyian éreztünk valami furcsa,rossz érzést,a barátaim szinte sokkos állapotban menekültek tőlem.Mikor ezt elmeséltem szüleimnek,h már nem csak én voltam ilyesminek szem és fültanúja azok nagyon mérgesek lettek,és közölték velem h elegük van,ha nem fogok a szobámban aludni bevisznek egy idegosztályra,ahonnan addig nem hoznak haza míg,ezeket ki nem verem a fejemből.szóval azután már a szomámban aludtam,minden éjjelem egy rémálom volt,villanynál aludtam volna ha tudtam volna,de nemtudtam az állandó hőingadozások,hangok,és rosszérzések miatt.Egyszer a barátnőm is nálam aludt,ő annyira kikészült idegileg h éjjeli 2 órákor fogta magát és hazament,azután már ne is jött hozzám.Mikor az unokatesóm aludt nálam,én éjjel mikor ő már elaldut kint üldögéltem az udvaron,mivel nyári meleg est volt,ilyenkor minden éjjel órákat ültem kint csak ne kelljen a szobámba lennem,mikor 4-5 órakor mikor már világosodni kezdett,bementem én is lefeküdni.Mikor reggel felkeltünk jól leszidott,h máskor ne szórakozzak vele az éjjel közepén,én csak bután néztem,mire folytatta: egész éjjel fel-le kapcsolgattad a szobában a villanyt.én nem szóltam neki semmit,ráhagytam.Ezután minden naposak lettek azok is h az elektronikai cuccok a szobámban megőrültek,a hifimen a hangerő fel-e ment magátó,a TV ki-be kapcsolt.

Szlovákia

(Rika, 2013.09.22 17:37)

Jó napot.
Velem rengeteg dolog történt.Kb. 5 éves koromban kezdődött(legalábbis korábbról nincsenek emlékeim) ,mikor nagyszüleim meghaltak.Elsőnek nagymamám ment el,rá 4 hónapra a papám.Egy este a szüleim hállójában megláttam a nagymamámat,de nem egész alakosan,csak mellrészig,sápadt volt,karikás a szeme,mintha mondani szeretett volna valamit,de én 5 éves fejjel úgymegijedtem,hogy kiszaladtam a szobából,többet nem is merészeltem oda belépni,majd a későbbiekben írok arról,mikor végülis 14 éves koromban azt a szobát kaptam meg én.Szóvel ez volt az első eset,után még hallottam és láttam furcsa dolgokat,de mindent nem részletezek,mert túl hosszú lenne.AAztán,mikor 8 éves koromban 14 évesen meghalt az unokatesóm,kit nagyon szerettem,el sem akartam hinni.egy éjszaka,mikor felkeltem,hogy kimenjek a mosdóba,láttam őt,megint csak nem egész alakosan,ilyen furcsa ködfélében láttam szintén csak mellig,már nyitotta a száját,mikor megint csak elszaladtam.És utána már nem volt megállás,állandóan történt velem valami.

6246 Altishofen svàjc

(Timea, 2013.05.27 15:33)

sziasztok.

Mikor apukàm meghalt 9 éves voltam.Nem tudom pontosan megmondani elötte vagy utàna lehetett,pisilnem kellett anyukàm és sogornöm azt mondtàk ha nem félek mennyek ki a sötétben a vc-re nemféltem és kimentem nyitva hagytam egy résnyire az ajtot az egyszer kinyilt és ott àllt egy alak nem volt keze Làba csak egy fehér ing volt rajta karjàn felgyürve kék szeme vàllig érö haja kérdeztem ki vagy nem vàlaszolt sikitottam és bezàrtam az ajtot anyàmék jöttek,hogy mi van én elmeséltem aztàn mondtàk ök voltak nem hittem el.aztàn hallottam megkérdezte sogornom suttogva kit làthattam. aztàn felszenteltük a lakàst nem làttam többet ilyet de a vc-re féltem kimenni.És szlovàkba is nyaraltam ott is tévéztünk mindenki lefeküdt én a nappaliba aludtam és egy férfi hangon valaki a nevemet mondta meg mindig a konyhàban szekrénycsukodàst hallottam unokatesom azt mondja hülyeség én hiszek bennük én svàjcba jöttem férjhez itt is mindig hallok este valamit a legtöbbször persze van amikor nyugott éjszakàm van de volt ugy hogy takaritottam a hütöt nem volt huzat és a konyhaajto magàtol bezàrult szép lassan.Unokatesom itt svàjcba a nyaklàcomon keresztül kérdezett ki lehet itt.Apukàmra jött ki a vàlasz,hogy elszeretne bucsuzni és a csalàdba a viszàly zavarja mert minden egyes testvér és anyàm közt is van harag én szeretem anyàmat én vele joba vagyok csak tesokkal vitàztam.Szeretnék neki segiteni,hogy istenhez jusson,de nagyon félek ha megnyilik a kapu mit tegyek ha egy dämon lesz itt vagy zaklat nekem van két gyermekem és öket is meg szeretném védeni.Légyszi segits irj.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Következő »