Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nem most történt

(Martina (2014.07.20. 11:40) Heves, 2014.07.20 20:55)

Szia! Segítségedet szeretném kérni,,,ez 4-éve történt mikor egyszer anyukám és az öcsèm leugrottak a boltba én pedig a pár hónapos húgommal voltam otthon,,,éppen a tükörben csináltam a hajam amikor meg láttam egy hosszú fehér ruhás nöt...nagyon megijettem ekkor olyan volt mintha valaki azt mondta volna h menj be a húgodhoz!! Èn berohantam és felkaptam öt,! Rá egy pár hétre arra keltem fel h nagyon félek ès mintha valaki nézne szörnyü volt...ma már 12éves vagyok és néha rám tör olyan érzés hogy valaki figyel!!! Ezt már elmontam anyukámnak ès ök azt mondják h képzelödöm,pedig nem!!!

Re: Hiszek neked

(Bloodias, 2014.10.19 13:25)

Tudom hogy nem képzelődsz. Velem is történt már hasonló. A nő akit láttál az egyik elhunyt szereted lehet aki azért figyel téged mert az a dolga hogy vigyázzon rád. Ő a védőszellemed. mindenkinek van denem mindenki kerül kapcsolatba vele. Lehet hogyha akkor nem mész be a hugodhoz bajaesik. És erre figyelmeztetett a szellem. A kisbabákkal elég fura balesetek is történhetnek mert még nem ált be a szervezetük. Kivételes szerencse lehetett.

fura nem?

(kitti, 2014.09.28 14:38)

nyár utolsó felében egy reggel arra ébredtem h valami leesett. felkapcsoltam a lámpát és láttam h a telóm a földön van (pedig este az asztal közepére tettem mert már máskor is előfordult h magától leesett és nem akartam h eltörjön) visszatettem,lekapcsoltam a lámpát és próbáltam visszaaludni. akkor megint leesett valami megint felkapcsoltam a villanyt de nem láttam semmit. ekkor már tényleg nem tudtam aludni ezért felhúztam a redőnyt és körülnéztem hátha megtalálom h mi esett le de nem láttam semmit. ekkor valami elfutott a szekrényem elött (nem tom mi volt mert olyan gyors volt és nem láttam rendesen de volt ott valami) akkor megijedtem beugrottam az ágyba magamra húztam a takarót és alig mertem levegőt venni aztán pár perc múlva megnyugodtam kinéztem a takaró alól szerencsére nem láttam semmit. ekkor megint mintha leesett volna valami körülnéztem és megint elfutott valami. megint megijedtem és a takaró alá bújtam és hallottam h valami megint leesik akkor már majdnem sírtam. szerencsére apa pont akkor ért haza és bement a szobámba. megkérdezte h mi bajom van mire én mindent elmeséltem. elég furán nézett mintha tudná mi volt az de csak annyit mondott h biztosan képzelődtem. de nem képzelődtem tudom h volt ott valami de h mi volt azt már nem. akinek van némi elképzelése az légyszi írja le komiba! köszi

segítség!!!!

(kitti, 2014.09.28 14:47)

kb 12 éves korom óta minden álmom valóra válik még a legrosszabbak is (bár nem mindig pont ugyanúgy de a lényege szinte ugyanaz). néha a megérzéseim beigazolódnak és meg tom mondani h ki kinek az igazija de csak úgy h az illetőt legalább egyszer látnom kell. nem csak tipp ez MINDIG bejön. most mi van én jós vok v mi????

Láttam valamit...

(Molli, 2014.09.20 14:44)

Egyik éjszaka a barátommal sétáltunk a falu végén, beszélgettünk, hülyéskedtünk stb... És ahogy mentünk egy árnyat láttam elsuhanni előttünk. Sötét volt, feketének látszom, igen gyors volt, csak egy pillanat és csak én láttam. Aztán a mezőn eltűnt. Egy kicsit megijedtem,de nem félek szinte semmitől, így én sem. Később egy másik alkalommal ugyaazon a helyen már em csak én láttam az árnyat átsuhammi az úton, hanem a barátom is. Ekkor is megijedtünk és jobbnak találtuk haza menni. Ezután nem láttunk ott többé semmit, eddig... A tegnap éjszaka elalvás előtt mikor már semmi fény nem volt a szekrény felé, ami a szoba tulsó végén van, láttam valamit, ismételten egy árnyat, de mintha ez kicsit más lett volna. Kicsit szolidabb. Az első dúrvábnak tűnt, mint ez. Most aztán igazán elfogott a félelem. Felkapcsoltam egy kislámpát és figyeltem, de semmit nem láttam. Az éjszaka közepén felébredtem és alig birtam az ágyból kimászni, ugyebár :... Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad... Ez igaz, tehát szellemmet láttam, vagy mi történt velem???

fénykorlát

(hunter, 2014.07.01 20:00)

A fénykorlát egy olyan erõmezõ létrehozása mely távoltart minden identitást amelyet maga egy ember lelke táplál .A vérmágia része az öt ködkristályhoz kell.
Négy nagy kristály amely a négy nagypecsét jelöli a négy égtály irányába kell elhejezni az ötödik kristály legyen apró hogy ékszerként viselhesd azon kell felkarcolva lenni a lélek pecsêtnek.
Ha ezek mind megvannak márcsak meg kell tanulnod irànyítani a lelked. Ez olyan mintha az energiáidat irányítod ez olyan mintha a testedbõl kifelé sugárzik valim hihetetlen erõ ami mezõt alkot az embet kõrül és a sötétben fénylik. Leghatalmasabbak képesek voltak ezáltal szinte azonnal gyógyulni és az elemek felett is kêpesek voltak akaratukat gyakorolni és haldoklókat gyógyítani.

hitimih90@gmail.com

(hunter, 2014.06.30 22:21)

A fénykorlát megoldja ezt a problémát de az veszélyes. Ês vérmágia az alapja. Ha nem elêg erõs a lelked akkor nem müködik.

tiszaeszlár beregszászi ut 9.

(fanni, 2014.04.17 16:35)

sziasztok.már nagyon félek mióta megszólítot egy szellem.anyukámmal aludtam.nagyon sokszor felébresztettem anyát mert rosszat álmodtam.anya mondta hogy probáljak el aludni.elaludtam.de akkor anyának a hangján valaki azt mondta hogy gyere fanni.akkor azt mondtam hogy anya szoltál?anya meg azt monta hogy nem.én sirtam mert nagyon féltem hogy kimondhatta.anya nem akarta hogy sirjak ezért azt monta hogy én szoltam.reggel a tesomnak elondta hogy egy szellem volt.a tesom meg az iskolába mondta el.én egy 10 éves gyerek vagyok és mégis láttam már szellemet.és hallottam már őket.

tiszaeszlár beregszászi ut 9.

(fanni, 2014.04.17 16:19)

Én hiszek a szellemekben mert mikor alutam akkor mintha valaki megszorongatta volna a válam és felültem de senki sem volt ott de láttam hogy pont a lábam előt volt egy játékbaba.És mikor lmondtam anyának akko eszembe jutott hogy atestvéremnek is aznap megjelent.azota is félek egyedül.nagyon sok történt velem ilyen már velem.

Szlovákia

(Rika, 2013.09.22 17:39)

Folytatás: Mikor megkaptam szobámnak szüleim egykori shzobáját,minden napos dologgá váltak,a szobában a hirtelen hőcsökkenés,ott mindig hideg volt,de szüleim mindíg kimagyarázták valamivel,éjjelente lépteket hallotam,suttogásokat,a nevem suttogták,sokszor keltem fel arra.A tárgyak mozogtak,az íróasztalom szélén volt a füzetem,elfordultam mert hallottam valami különös zajt,mire visszanéztam a füzetem az íróasztal túlsó végén volt.Aztán éjjelente mgint csak mintha a fülembe leheltek volna,és mintha valami az arcomhoz ért volna,hideg volt,a jobb füllem tisztára le volt fagyva,sokszor éreztem h figyelnek.Ezek lassan mindennapos dolgokká váltak,persze szüleim soha nem hittek nekem.aztán egy másik éjjel ,mikor ismént kimentem a mosdóba az előszobában a függöny felemelkedett,pedig 1 ablak sem volt nyitva,szél sem fújt,emlékszem rekedt hőség volt,a függöny addig emelkedett mígnem a kezemhez ért,én félelmemben ledermedtem,mozdulni,szólalni sem tutdtam,testemet átjárta egy furcsa,hideg,kellemetlen érzés,és egy szer csak söprést hallottam,mitka valaki az ajtó mögött söpörne,és egyre csak hangosabb lett,és akkor még egy lánc hangját is hallotam,mitha valaki lábán lett volna egy lánc,ki úgy közlekedett,hallottam a lánc csergését,én még mindíg le voltam dermedve.Mikor végre mozdulni tudtam,szaladtam ahogy csak bírtam,aznap éjjel többször ébredtem arra h nem kapok levegőt,mintha valami súly lett volna a mellkasomon,ez a jelenség a mai napig is előfordul.

Re: Szlovákia

(fagyas tamás, 2013.12.21 21:13)

Szia én ugyan ezeken átestem amiket elmeséltél ha van kedved erröl
beszélgetni szivesen meghalgatlak.
cimem: fagyas.tomi@freemail.hu

üdv: Tamás

Re: Szlovákia

(Katalin 75, 2014.03.19 23:14)

Keress embereket, akivel ezeket nem csak megoszthatod, hanem érdemben segíteni tudnak neked. Valami addig okoz félelmet, míg nem érezzük, hogy kézben tudjuk tartani őket, és mi irányítunk. Nekem segítettek, a "település"-nél tudsz szűrni Szlovákiára, hogy ott kiket tudsz elérni.
http://arkadiafenyei.hu/kepviseloink.html

Re: Szlovákia

(Evelyn, 2014.03.28 19:44)

Szia ! Tudom , hogy nagyon ijesztoek ezek. Bizonyos szemelytol hallottam , aki tanult is ezekrol , hogy bizonos szellemek vannak ( nem kell megijedj ezektol) . a lancos meg a megfolytasos dolog az meg az elozo eletedbol atelt emlekeid , amelyeket a tudatallattidban hordasz. Keress utana , esetleg FELOLDASI MEDIATACIOVAL , neha segit.

Egy masik vilag.

(Evelyn, 2014.03.28 19:36)

Szia ! Elegge fura kezdett lenni az eletem egy kis ido ota... Bar csak par nap mulva toltom 14. evem , nagyon sokmindenbol hasznos tapasztalatokat kaptam es neha ugy erzem , hogy tul sokmindenrol tudok . Nagyon erdekel , ami a spiritusszal kapcsolatos. Van is egy szemely , aki felvilagositott errol. Szoktam meditalni , es nemreg , mkor kb. 5 meditaciot elvegeztem , legtobje a szeretetrol szoloan (mivel utobbi idoben ugy ereztem , hogy ebbol nem kapok elegendot) .... ezutan , amikor felkeltem a meditaciobol hallodttam , hogy valaki sugja a nevem , hogy "Evelyn" ... TISZTAN HALLOTTAM. igen , meg lattam arnyakat kicsi koromtol , de nem adtam ra tul nagy fontossagot. Viszont mikor ez tortent nagyon megijedtem . Hamar hangos zenet kezdtem hallgatni es szemelyekkel kezdtem el beszelni. Mivel egyedul voltam otthon nem birtam ki , hogy ne nezzek allandoan hatra.

ugy erzem bedilizek...

(Monika, 2014.03.04 20:04)

sziasztok.én Szlovákiábol vagyok a nevem Monika.a párommal tavaly 2013 augusztusában vettünk egy házat egy idös nénitől.idén januárban költüztünk ide...2 hete láttam az ebédloben teveztunk felkaptam a fejem lattam egy egy alakot világos köntösben elsuhanni az ajto elott...azt hittem halucinalok.masnap ugyanerre kerult a sor,kerdeztem a paromtol hogy te lattad??azt mondta o nem latott semmit es nevetett.....mar 2 napja egyre faradtabb vagyok,karikasak a szemeim mint aki egesz ejjel nem aludna es ugyerzem magam mint akin atment egy vonat....furcsa almom volt egy idegen novel,de nem emlekszem ra hogy mi volt,csak a nore...meg munkaban meseltem a kolleganoimnek hogy 2 ora alatt mennyi hulyeseget osszealmodtam egy idegennel.....ma hajnalban 2014 március 4.-en a parom reggel hivott hogy nem akarja elhinni mit latott,ne ijedjek meg de hogy beszelgettem valakivel,erre en hogy ne hulyeskedjen...elmeselte hogy hajnalban mikor kelt es ment dolgozni arra riadt fel hogy beszelek..hatat volt nekem fordulva .megfordult az agyban ram nezett es szo szerint ezt mondta latott valakit vilagoskek kontosben mellettem allt es az arcom simogatta en pedig beszeltem hozza.....utanna olvastam kicsit,ha egy szellem hozzank er az nagy baj, megszallasrol lenne szo???????mit kene tennem......... Bitterová Monika voltam Szlovákia CALOVEC 94

Re: ugy erzem bedilizek...

(Katalin 75, 2014.03.19 22:47)

Szerintem látogatják, nem megszállás, mindenesetre sok energiát vesz el.
Kérjen segítséget, nekem az alábbi oldalon segítettek. Mellékelem az oldalt, a "település" szűrőn keresztül rá tudsz keresni a szlovákiai emberkékre:
http://arkadiafenyei.hu/kepviseloink.html
Illetve tipp, addig is viselj élet virága szimbólumot a nyakadban, akár éjjel is balesetmentesen. Illetve segítsd vele a ház védelmét alábbiak szerint:
Nekünk téglalap alakú lakásunk van. Az ingatlan négy legtávolabbi pontján elhelyeztünk azonos magasságban 2-2 nyomtatott fekete-fehér élet virága szimbólumot (mindegyik nyomtatás 1-6 virág). A 2-2 nyomtatás a másik 2-2 távolabbi nyomtatással van szemben. Ezek a közfalakon át is egy energia sávot képeznek. Az energiák ezzel még nem tökéletesek a házban, de szellemek nincsenek.

Re: Re: ugy erzem bedilizek...

(Katalin 75, 2014.03.19 22:49)

helyesbítés: (mindegyik nyomtatás 1+6 virág, nézd meg jól az alakzatot, neten megtalálni).

Re: Re: Re: ugy erzem bedilizek...

(Katalin 75, 2014.03.20 00:03)

Egyébként ez nagy szerencse, hogy mindkettőjüknek volt konkrét élménye, mert erre rámehet egy kapcsolat. Nekem is ez volt a szerencsém, hogy a párommal is történt esemény, és innentől kezdve a dolog nem vitatható.

Segítséget kérnék.

(Tóth Ágnes, 2014.03.08 13:13)

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Lehet,hogy megőrültem,de tudom hogy nem álmodtam.
Néhány éve beköltöztünk egy családi házba. Minden tök jól indult,mig egyszer csak éjszakánként arra ébredtem,hogy nem tudom megmozdítani a végtagjaimat és még szólni sem tudok mert nem jön ki hang a torkomon.Olyan érzés mintha valaki nyomna le az ágyban.Ez elég sokszor megismétlődött,mig egy véletlenül az anyukámhoz jövő ismeretlen hölgy rá nem kérdezett hogy minden rendben van-e a házunkkal.Anyu elmondta kicsit félve hogy én szoktam tapasztalni dolgokat.Erre ő rávágta hogy szeretne beszélni velem. Pár nap múlva el is jött és elmondta hogy lány szellem van a szobámban és mellesleg éjszakánként az ágyamon ül.Elmondott minden adatot a lányról,majd megtisztitotta a házat.Késöbb érdeklődtünk a szomszédoktól és kiderült hogy ez a lány tényleg létezett,de nem a házban halt meg,a családja már a halála után költözött a házba.A hideg rázott! Késöbb lomtalanítottuk a padlást ahol iskolai füzeteit,könyveit is megtaláltunk és eltávolítottuk. Teljes nyugalom volt évekig,de néhány hete újra kezdődött a dolog.Megszólal éjjel a polc tetején a játék gitár,megint mintha nyomnának le az ágyban. Kérem hogy ha valaki tud,segítsen hogy hogyan lehetne ettől végleg megszabadulni. Köszönöm. tgica33@gmail.com

Szlovákia

(Rika, 2013.09.22 18:22)

Bocsánatot kérek a sok íráshibáért és sokszor a betűket is félrenyomkodtam,de nagyon kellett sietnem.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Következő »