Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

francia ország

(kitti, 2014.05.11 13:07)

sziasztok!!!segítsetek!!mit tegyek???
Éjjel mindig különös hangokat hallok a fürdőszobából hogy valaki meg nyitja a csapot és lelök dolgokat ilyenkor nagyon szoktam félni...mindig úgy érzem hogy valaki figyel és volt amikor úgy éreztem hogy valaki megsimogatja a vállam van amikor magától kinyílik a szoba ajtóm és magától ki kapcsol a telefonom. volt amikor zenét hallgattam és le állítottam a zenét és a tükör elé mentem hogy megcsináljam a hajam és egyszer csak magától elindult a zene.néha halok különös lépteket és hogy valaki le fel szaladgál a lépcsőn és mikor ki megyek megnézni hogy ki szaladgál nincs ott senki.volt olyan eset is hogy barátnőmmel skype-oltunk és az ablak nyitogatta magát a fügyöny pedig megmozdult nagyon megijedtünk mind a ketten és ekkor kezdtünk el a szellemekről blogokat és egyéb dolgokat nézni.már azt is gondoltuk hogy valamilyen lélek itt ragadt ebben a házban és tölünk/tölem akar segítséget kérni.és volt hogy furcsa kopogást hallottam.most is miközben ezt írom egy furcsa lélek jelenlétét érzem 11 éves vagyok.

SOS

(Bernadett, 2014.06.02 15:37)

Sziasztok!...szükségem lenne segítségre...(viszont mielőtt belevágnék a történetbe megemlíteném hogy nem használok semmifajta drogot vagy gyógyszert ami halucinogén hatással bírna és a látásom is teljesen egészséges)...szóval az utobbi időben eléggé sűrűn van részem természetfeletti dolgokban...csupán azt szeretném megérteni hogy mit jelenthet mindez ami körülöttem történik.Arról lenne szó hogy az utobbi időben folytonosan látok egy világoskék ködhöz hasonló alakot ...talán mindez egy-két hete kezdődhetett... a tegnap este is nagyon megrémültem ugyanis lefekvéskor egy furcsa hangot, pontosabban egy lány hangját hallottam,még mindig képtelen vagyok kiverni a fejemből a hangját...azt mondta hogy "nemjó" de nem tudom elképzelni mire érthette...a fő az hogy ehhez hasonló eseményeken mentem keresztül ezelőtt 4 évvel is... aznap egyvégben valaki a nevemet szolította annak ellenére hogy senki nem volt a közelemben...este korán lefeküdtem...nem tudtam elaludni mivel egyvégben azt hallottam hogy valaki kaparja a falat...mikor megkérdeztem a szüleimet hogy ők is hallják azt mondták hogy nem és hogy biztos csak egy egér...aznap éjszaka halálra voltam rémülve egyvégben égett a villany és képtelen voltam elaludni... másnap egérmérget és egérfogot tettünk a pincébe és a padlásra...egyhét múlva minden tappintatlanul volt...szóval nem az egerek műve volt mondtam a szüleimnek mirre ők erre csak annyit mondtak hogy csak képzelődtem...sokszor megesett olyan,hogy, mikor lent voltam a földszinten hallotam az emeleten megszólalni a zongorát, holott senki sem volt rajtam kívül a házban ....jelzem azota elköltöztünk abból a házból...4 év eltelte óta úgy érzem minden előlről kezdődik...és ismét senki sem hisz nekem.....MEGKÉRLEK SZÉPEN SEGÍTSETEK hogy megértsem mi lehet a kék kődben álló alakok jelentése....16 éves lány vagyok aki nagyon bizonytalan hogy mi történik vele illetve körülötte. Minnél hamarabb szükségem lenne segítségre ugyanis még a végén tényleg elhiszem hogy csak képzelődőm.

ha bánt.....

(Endre , 2014.10.24 04:24)

Nekemis rengeteg problemam volt ezzel kapcsolatban. Kiskorom ota betalalnak erdekes jelenségek.(elég parák) de a lényeg ha ugyérzitek hogy lehúz, kiszív egyszerűen csukjátok be a szemeteket vegyetek fel 1egyenletes légzést lehető legméllyebb levegővel orron be és szajon ki ezt kell csak tennetek testileg közben én ugy vizualizálom magamban hogy egy fénysugarat szívok be es átjárja mindenem a szamon at fekete füstöt kepzelek el. Nos ennek igazabol az a lényege hogy egyvalamire koncentrálsz csak arra es ha sikerul elkezdesz ragyogni a plexus solaris(hasi csakra) ienkor belső "fényt" termel ami persze nemfog világítani de erzesre olyan és ezt a fényt nemtudják azok elviselni amiknek valami negativ szándékuk beállítottságuk van ezt prána légzésnek hívják egy meditációs gyakorlat remelem valamit segitettem mert tudom mien szarisez de ha joltolod megved a fenyed ;)

Re: SOS

(Lucia, 2014.11.08 13:56)

A kaparászás legtöbb esetben démon jelenlétére utal,de ebben az eseteben nem biztos hogy erről van szó! Valószínűleg üzenni szeretnének valamit! Nem kell megijedni,ha bármi más történik írj nyugodtan!

Re: francia ország

(Sakura-chan2001, 2014.06.19 12:21)

én is 12 éves vagyok amikor a szobámban aludtam akkor a konyhákból nagyon furcsa hangok jönnek éjszaka hogy mint ha leült volna és valamit csinál meg éjszaka kinyílt az ajtó pedig mindig bezárjuk rendesen féltünk és nem most halom ezeket és nem is nézek semmi ijesztő filmet meg nem ijesztegetnek

Re: Re: francia ország

(Niki, 2014.11.01 20:11)

Sziasztok. Velem sosem történtek paranormális dolgok, vagy szellemekkel, természetfeletti dolgokkal történ esetek sem. Viszont 1 kérdésem lenne, ha làt az ember szellemet, lehet vele beszélgetni, honnan tudjuk hogy jò vagy esetleg rossz indulatú?
Ha valóban lehet a szellemekkel beszélgetni, akkor lenne 1 tanàcsom, még pedig az, hogy ha valaki làtja a szellemeket, és egyedül van, akkor ne féljetek! Ha valakiben van annyi bàtorsàg, akkor beszélgessen vele, és talàn megvàltoznànak a dolgok.... nem lenne félelem, és talàn a szellemnek is tudnàtok segíteni, és ha segítetek nekik, akkor lehet hogy màr nem foktok talàlkozni, úgy értem eltàvozik, lehet hogy elhagyja a hàzat.

Re: francia ország

(szandi, 2014.07.10 16:22)

szija kiti ere amit irtál csak egy magyrázat van vagy a lelkedet akarja ez a lény vagy pedig téged ne légy gyenge soha ne légy egyedül hogy honan tudom ezeket mert velem is megtörténtek pont utyan ezek amiket irát és hogy segicsek adok egy tipet meny el a leg közelebi templomba vigyél haza a templom bol egy kis szentelt vízet meg egy kiseb keresztet 3 napon át imátkoz és a harmadik napon locsold be a szentelt vizel a szöbádat és el fg mulni 13 éves vagyok és lány

Re: igaz

(Bloodias, 2014.10.19 13:29)

Valószinüleg az egyik elhunyt szeretted vagy esetleg előző lakó szelleme próbál teljesen jóindulatuan kapcsolatba lépni veled. Nem érti mi történt vele.

Gyerekkorom óta,mit tehetnék?

(Bobafella, 2014.11.06 20:10)

Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek a történetemet.
Pár éve kezdődött amikor meghalt unokatestvérem,hogy esténként amikor lefeküdtem aludni lépteket hallottam a szobámba,és felnéztem,de sehol senki..majd folytatódott..Ezt követően durvult a helyzet,éreztem,hogy ott van valaki és figyel.Nem szeretem a kopp sötétet ezért mindig van egy kis fény a szobámba,amivel átláthatóvá válik a szoba,mert egy kissé tartok a sötétségtől már.Szokásos járást hallok érzem,hogy ott van valaki és egyszer megfordultam az ágyon,és ott ült valaki,majd el is tűnt.Ekkor nagyon megrémültem.Tudtam,hogy valaki velem van.Volt rá eset,hogy ezt követően olyan volt mintha a lábamnál lenne valami,vagy valaki és pármásodperccel később..teljesen bepánikoltam mert valami húzott lefele..jó pár centivel lentébb voltam az ágyon..Egy idővel nem volt semmi ilyen,majd álmok kezdődtek,hogy unokatestvérem lejött szinte egy angyalként,és beszélt hozzám,majd felkeltem és még mindig ott láttam őt..Ezuán eltelt pár év,és unokatestvérem kimondta azt,hogy gyertek elő szellemek..azt hittem nem fog semmi sem történni,de a kutya hevesen ugatni kezdett,a szomszédba a ló elkezdte úgni a pajta oldalát és a platós kocsi is mozgott..Megrémültem féltem..Most pedig 4 napja..ültem az ágyamon a sötétbe rossz kedvem volt..hirtelen árnyakat kezdtem látni,akik körülöttem keringenek,láttam a meghalt unokatestvérem és az ő meghalt apukáját,láttam egy nőt ülni amint egy lány közeledik hozzá és átöleli,láttam egy számomra rendkívül fontos személyt is..és akármennyire próbáltam dörzsölni a szemem bármit tenni,ott voltak..ez még jobban megrémisztett..ez mit jelenthet?? segítséget szeretnék kérni!!

Segitsetek mit tegyek??? Honnan tudjam h szellemek-e?

(Martina a kètsègbe esett lány:(, 2014.07.20 21:39)

Sziasztok! Èn elöször is magamról irok mikor 8-èves voltam anya mondta hogy nézzek a 6-hetes hugomra mert leugrik a boltba aztán kimentem az elötérbe,megakartam igazítani a hajam a tükörbe épp bele néztem mikor megláttam egy fehér ruhá fekete hajú nöt az arcát nem láttam,,én megmeredtem megszólalni nem tudtam,,ekkor egy nöi hang azt súgta hogy "menj be a babához"! Én pedig be rohantam és felkaptam a hugomat utána rohantam ahogy csak birtam.. Ezután anya is haza ért és sírva meséltem el neki ö pedig azt mondta hogy csak kèpzelödtem!pedig èn làttam!nèha még mostis van ùgy hogy èrzem hogy figyel v.-ki... De most leìrom mi törtènt a hugommal mikor kb.1-ès fél èves volt kimentünk egy du-àn a temetöbe a mamàmhoz a lènyeg hogy kifelè a temetöböl meglatta egy baba fnykèpèt és hät milyen a gyerek mondta hogy baba es hívta a kezével onnantòl a hugom egèsz ùton össze kulcsolt kèzzel totyogott ja és folyton hätra nèzve mondta gyere baba!na az a lènyeg h.attòl a naptòl mindìg làtta csak màr ottho mindíg sìrva mondta hogy ott van a csùnya baba ez nagyából egy évig így volt.,hála Istennek azóta nem is látta!! Anya szerint haza vittük a baba lelkét!!! Szerintetek?? Én már azota 12éves vagyok a hugom pedig 4éves!. Elöre is köszönöm,..

Re: Segitsetek mit tegyek??? Honnan tudjam h szellemek-e?

(Ghost Girl, 2014.07.31 18:53)

Szia. Én látó vagyok. Van egy oldalam, most nem annyira fontos.

A baba lelkét tényleg hazavittétek !!! Mai napig is ott van nálatok, ha csak nem.... Leszenteltétek a házat... De a szentelés is csak egy évig óvja meg a házat a szellemektől.

Tudod ... Van egy különleges képességem .... Látom azt a helyszínt, amit elmesélnek nekem .... Láttam a házatokat is ... abban az időben, amikor a húgod beszélt egy babával. Látom, amikor belépett a baba a házatokba !!
De az a baba nemvolt olyan kisbaba !!! 2 éves lehetett !! Barna hajacskája volt a szellemnek, és lány volt. A húgod pedig csak barátkozni akart a babával.

Még mindig a házatokba van. Szeret a főbejárati ajtótok előtt lenni. A lépcső mellett.

De tükörbe szeret lenni a legjobban !!!Ha többet szeretnél megtudni, gyere el az oldalamra, és add meg az E-mail címed .... Ott írhatunk !!!

oldalam címe:


www.ghostgirl.eoldal.hu

Re: Re: Segitsetek mit tegyek??? Honnan tudjam h szellemek-e?

(Renáta, 2014.10.15 12:59)

Sziasztok. Az en tortenetem akkor kezdodott mikor a kislanyommal terhes voltam.. Halottak napja volt es megigertem a xuleimnek h ki megyek veluk a temetobe azutan meggondoltam magam mivel terhesen nem xerettem volna ki menni.. Akkor este a xobam ajtaja ki be nyitodott en naon meg ilyedtem.. Azota ejjxaka hangokat pohar csorreneseket arnyakat latok. Volt olyan mikor a xekreny aktaja magatol ki nyitodot es egy csecsemo feje ott volt en meg le fenykepeztem. A mai napig latok fenyeket sotet foltokat. Ez mar 2eve folyik en felos tipus vaok minden este van mikor nappal is elo fordul.. Volt mikor egy feher ruhas fekete hoxu haju lanyt latok es egyxer a parommal egyutt lattuk h a kislanyunk feher kacsaja felemelkedet a foldrol. Edesapamat le fenykepezte anyukam csk ketten voltak ithon es mikor vixa neztek s kepet apukam vallan ult az ordog vervoros fej szarvakkal. Miert lehet ez mit kell tennem h mindez megxunjon ? Segitsetek kerlek irjatok az emailomra csinibaba45@freemail.hu kerlek segitsetek mert neha mar nem birom ezt

Re: Re: Segitsetek mit tegyek??? Honnan tudjam h szellemek-e?

(JUHÁSZ TÜNDE, 2014.11.01 10:54)

NÁLLUNK A MIKULÁS KEZDETT EL MAGÁTOL ZENÉLNI ÉS KI VOLT KAPCSOLVA A SZEKRÉNY TETEJÉN ELÉG KÜLÖNÖS NEM?

segítsetek

(., 2014.10.31 18:26)

Sziasztok! Kérlek segítsetek! Velem történ olyan hogy a nővéremmel voltam otthon és láttuk mind a ketten a szellemet és és mondtam rá valamit és bocsánatot kértem tőle és ő válasszolt hogy semmi és ezt én is és a nővérem is hallota aztán elkezdett folyni a csap mintha valaki meginditotta volna ki mentünk a nővérremmel és akkor elált aztán annyira megijedtünk hogy elmentünk otthonról. És mindig olyan érzésem van hogy valaki figyel! Ma meg az történt hogy a nővéremmel megkértük a szellemet hogy ha itt van akkor kopogjon egyet (a nővérremel ketten voltunk otthon) És kopogtt nagyon megijedtünk aztán megkértük hogy kapcsolja fel azt a pici lámpát ami áram nélkül megy és felkapcsolta és akkor annyira megijedtünk hogy meg se mertünk mozdulni, aztán egyik éjszaka pihentem mert nem tudtam elaludni és van a tévémen egy doboz ami mutatja az időt de ha megnyomod a piros gombot akkor annyir fog mutatni hogy 55 és én úgy hagytam hogy az időt mutassa és csak pihentem aztán megakartam nézni hogy hány óra és 55 volt ott. Huhh nagyon megijdtemem

ez már ijesztő

(orsi, 2014.10.27 13:39)

Sziasztok!

Eddig is hittem a szellemekben, de nem ilyen szinten. Pár hete a barátommal különös dolgokat élünk át, amik mindkettőnket megrémísztenek.

Az első ilyen eset az volt amikor nála aludtunk. Kikapcsoltuk a tv-t, készültünk aludni. Nagyon meleg volt bent, ezért ő az ágy egyik végébe, én a másikba a fal mellett. Egyszer csak úgy éreztem, mintha oda akarna bújni hozzám, lassan húzta le a hátamról a takarót. Aztán egyszer csak megszólalt , hogy én simogattam e. Meglepődtem, hiszen a fal felé voltam fordulva, és én meg azt hittem ő akar mellém bújni. Mondtam neki, hogy nem én azt hittem ő akar megölelni azért húzza le rólam a takarót. Azt mondta ne szivassam, úgy érezte már vagy 5 perce simogatom a hátát de mikor oda nyúlt, hogy megfogja a kezem nem volt ott semmi. Megmondtam neki, hogy ez nem vicces , fejezze be, amúgy is ő húzta le rólam a takarót, látta hogy a fal felé fagyok fordulva, ne próbáljon ijesztgetni. Meggyőzött hogy nem ő volt, és hogy őt is simogatta valami. Na aznap este nem aludtunk.
Most pár nappal ezelőtt történt az, ami nekem már tényleg sok volt, és hiába próbálok rá ésszerű magyarázatot keresni, nem találok. Szintén náluk voltunk. Ismét alváshoz készültünk. Odabújt hozzám hogy megöleljen, de megkértem , hogy ne tegye mert így sem kapok levegőt, ugyanis olyan volt mintha egy kötéllel fojtogatnának. Pár perc múlva elmúlt ez az érzés, elaludtam. Amikor ott vagyok, mindig bugyiba alszok és annyi. Reggel mikor felkeltem kimentem a wc-re. Mikor bementem a szobába, megláttam a földön a szoba végében a nyakláncot amit tőle kaptam. Meglepődtem, hogy mit keres ott. Közelebb mentem hogy megnézzem, a félbe tört szív alakú medál a nevével nem volt a nyakláncon. Megijedtem és azonnal szóltam neki. Kerestük a medált a nyaklánc közelében, de végül az ágy mögött találtuk meg. 2 okból sem tudtam össze rakni az egészet. Az egyik, hogy mit keresett a nyaklánc a szobának annak a pontján, ahol nem is jártam, a másik, hogy a nyaklánc hogyan került el olyan messzire a medáltól és hogyan szakadt ki a nyakamból. Kérlek adjatok valmi magyarázatot, mert ez nekem már nagyon sok!!

Anglia

(Zsanett, 2014.10.25 17:47)

Sziasztok!
Kb 1 hete leultem az agyamra es tolem 1-2 meterre levo lanyom elektromos autoja elindult felem,majd vissza tolatot es ezt tobbszor megtette. Key kerekre allitottam mert nagyon kulonos erzes kapott el kerestem rajta valamilyen gombot h hatha hatha de semmi,hiba nem volt az autoval teljesen ki volt kapcsolva sot le is volt merulve.
Kerlek irjatok h mi lehetett ez!
Koszonom

kezdek már bedilizni

(Fáber Győző, 2014.07.30 15:07)

2-3-dikos koromtól kezdve látom a szellemeket segítsen valaki!
A segítségét megköszönöm.

Re: Nemkell félni

(Bloodias, 2014.10.19 13:18)

Ne félj tőlűk csak a szereteidet és más földön rekedt emberek szellemeket látsz. mind jóindulatú. És sose bántanának.

Re: Re: Nemkell félni

(Endre , 2014.10.24 04:32)

Sajnos tudnak de tenyleg nemszabad felni sok abbol nyer erőt

karsaibius@citromail.com

(Karsai bianka, 2014.10.21 16:27)

egy kérdés Mi van akkor ha egy gyors erőssárga vakító fénycsóva magy el előtted??


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Következő »