Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: kérdés

(egy lány akit érdekelnek a részletek, 2015.01.12 22:06)

Szia.Hát az az igasság,hogy pontossan nekem sincs fogalmam mit jelenthet ez...De tudok pár tanácsot adni.Ez nem biztos bár lehet,hogy médium féle vagy.De nem biztos.
A tanácsaim:Mindég figyeld mit csinálnak,mert ez alapján mondanak neked valamit.A barátnőm ő látja a szellemeket és nem fél tőlük,csakhogy vele sem vagyok mindég együtt,hogy mindent tudjak.
A másik tanácsom,amit a barátnőm mondott nekem egyszer:Ne félj tőlük mert nem bántanak.
A harmadik tanácsom viszont az,hogy ha volt aki nagyon közel állt hozzád és nem akarod elfeledni és mindég emlegeted vagy is nem akarod ,hogy elmenjen amikor már elment,akkor ajánlatos beletörődni ,hogy elment mert ha nem akkor a szelleme veled marad és elszívja az energiádat meg ilyenek és ez már eleve nem jó jel.

Szeretnék választ a kérdéseimre.

(Anett, 2015.01.05 20:54)

Sziasztok! Már most 24 éves vagyok és elkezdett érdekelni ez a szellemesdi. Annó mikor még kicsi voltam ott kezdődött el ez az egész mert otthon mikor felkeltem azt láttam hogy egy fél testet alulról törökbe ülve ment felfelé a padlásra és olyan volt mintha lett volna az ölében egy gyermek, ezek után elkezdtem hallani ilyen lépteket a lakásban illetve elég sokszor szólított egy fiatal női hang a nevemen. Majd anyával együtt hallottuk egyszer hogy ki be nyitódott a lakás ajtó de senki nem jött haza. Illetve volt egyszer egy iolyan hogy a szemem előtt nyitódott ki az ajtó pedig huzat se volt mert minden zárva volt a lakásban mert egyedül voltam otthon. De ez még nem semmi ahhoz ami ezek után történt, elkezdtem ilyen sötét alakokat látni életemben egyszer láttam teljes alakot akkor is olyan volt hogy azt láttam mintha elütötte volna egy busz közbe meg eltünt az illető. De volt egy alkalom mikor nagyon megillyedtem koponyák jöttek felém este ilyen kicsik és a végén egy hatalmas koponya a szembe mondta : ha ha ha ha . majd eltünt ezt egyszer láttam nem tudom mit jelentett de iszonyatosan berezeltem. A szellemektől nem félek de ettől nagyon. Mit jelenthetett ez vajon?

Re: Szeretnék választ a kérdéseimre.

(***, 2015.01.12 14:49)

Szia,

egyes szellemek szeretnek csak úgy szórakozni vagy ijesztgetni az embert minden ok nélkül.
Mindenképpen érdemes minden reggel levédened magad az ártó lelkek ellen, ha ilyen érzékeny vagy rájuk és látod őket.
Fehér gyertya gyújtásával és angyalok segítségének kérésével pedig el is küldheted ezeket a lelkeket fel a fénybe. Ez számukra is megnyugvást jelentene.
Félned nem kell tőlük, ha rosszak is , nálam az a hit él, hogy a szeretet mindent legyőz...és a rossz lelkek nem szeretik a szeretetet, így ha ezt küldöd feléjük, elmennek. :)

Szerintetek ez igaz????

(Lolo, 2015.01.09 21:32)

Kèbzeljètek el hogy a baràtaimall le toltottunk egy szellem radart as a szellem beszèlt velunk meg mondta hol van mi a nerve meg high 1997be születtet meg hogy novemberbe ès ez nem vicc higgyètek el nagyon komoly beszelt valami torott zongorarol az iskolai pinceben meg szeket mondott es ezek mind lent voltak az iskolai pinceben meg tudta hogy a suliba vagyunk an nem nagyon hiszek bennuk de egyre job ban kezdek Bennuk hinni•••••••••

angela290@citromail .hu

(REBEKA, 2014.12.29 16:26)

sziasztok.11 éves vagyok és debrecenbe élek egyszer történt velem olyan vagy is nem velem unoka hugommal aki két éves . valahogy kitaláltuk azt hogy vegyűnk egy lakást közösen.vagyis a szűleink.egyszer aludt az unoka hugom és flkelt nagy sirásal de nem tudtuk miért nem akarta abba hagyni . miután nagy nehezen abba hagyta elkezte azt mondani hogy ott él néni ott ál néni.nagyon okos kislány még csak 2 éves deeltudta magyarázni hogy nézet ki.az anyukája azt mondta hogy akit látott az az ö nagy mamája aki meg halt.a kis lány azóta mindig látja.de nem csak ö hanem én is .mivel ugy van a szobájuk hogy elkel sétálni az enyém mellet hogy be menyenek az övébe.és láttam hogy be megy megált az ajtómnál hogy meg ál és be néz hozzám . amilyen kis btoji vagyok azóta nem is aludta sokat.kérlek titeket irjatok hogy hogy lehetne onnan elűzni .elöre is köszönöm

angela290@citromail .hu

(angi, 2014.12.29 16:05)

sziasztok . már régóta érzem hogy valami vagy valaki simogat és nem tudom mi lehet egy pap azt mendta lélek vagyis szellem kellettöl félni

:o

(Egér Güzü, 2014.12.27 18:46)

Ezt elképesztően jó tudni! Velem is történnek furcsa dolgok! Ha szeretnél róla priviben beszélni írj nekem nyugodtan egy e-mailt : geszandi@gmail.com

h

(anonymus, 2014.10.06 21:24)

Én mindennap látok szellemeket,sőt beszélnek velem,van hogy fürdenek velem.Volt már olyanis hogy az egyik segített megszerelni a hűtőt.Mondtam hogy 8-as kulcsot adjon,erre 10-eset adott,én meg elzavartam. Aztán később visza jött a hűtőt össze rakni.Szóval nagyon segítő készek és kedvssek.Van hogy reggelit készítenek nekem,vagy ki viszik a szemetet.De van hogy ki is mosnak.

Re: h

(aha, 2014.12.25 11:18)

pénzt is kérj

skorpio1982oktober29@freemail.hu

(horváth józsef, 2014.12.24 20:28)

én egy falusi ember vagyok. 32 éves. sokat tapasztaltam hogy igen, léteznek szellemek és ufók. tudom milyen érzés mikor a temetöben munka közben valaki figyel, bele megy a testembe, elkezdek latinul beszélni,hol latinul sosem tanúltam. padlásról kopogó lépteket hallok reggel,itt faluban régen 8 évig a temetö mellett egy szolgálati lakásban laktunk mint család. volt mit tapasztalni.azóta érdekel engem a fehérzaj, szellemek, ufók. nem csak régen, de mostanában is észlelek furcsa dolgokat. bár, ha volna rá lehetöségem, paranormális jelenség kutatónak mennék. szeretném tudni hogy én egy kiválasztott vagyok, mint ahogy ezt egy páran a faluban mondták. s hogy van e tulvilág. ha valakinek van kedve , nyugodtan irjon a skorpio1982oktober29@freemail.hu cimre. ha kérdése van szivesen válaszolok.

máté! salgótarján

(szellemeket látok, 2014.11.29 00:44)

egyszer mint ha ide oda vittek volna olyan érzés volt mintha vezetett volna jajj!!! de mindíg a leg sötéttebb szobába még időben kapcsoltam és ‘‘magamba mitcsinálok?? erre elindulok a bejárati ajtóhoz és tőle teljesen elenkező irányba egy sötét szobába kötöttdem ki nagyon rossz volt mint ha húzta volna a kezem oda be azta mondom 20éves vagyok de soha nem sírtam ennyire pedig én nem is akartam sírni miér volt ez? légyszi!

Tudom vagy csak képzelődöm!!

(Andi, 2014.11.26 18:41)

Sziasztok!a lányom barátja hétfőn hunyt el tragikus balesetben,aznap este már tapasztaltam furcsa dolgokat a lányom szobájában,mivel annyira megviselték a történtek vele aludtam,ő csak nyugtatókkal aludt el.Másnap délután lerepült az ablakból a télapó,aztán a lányom mondta olyan mintha Dávid mert így hívják a barátot megfogta a lábát.A gyertya ha ég akkor összevissza jár a lángja,Reggel a fiam is mondta anya,ugy féltem az éjjel,olyan mintha valaki járkálna a házban,A lányom azt mondta anya Dávid egész éjjel az ágyam mellett ült és fogta a kezem,és ma délután is ezt érezte mikor aludt!Szerintetek itt lehet velünk a barátja???

Tudom vagy csak képzelődöm!!

(Andi, 2014.11.26 18:41)

Sziasztok!a lányom barátja hétfőn hunyt el tragikus balesetben,aznap este már tapasztaltam furcsa dolgokat a lányom szobájában,mivel annyira megviselték a történtek vele aludtam,ő csak nyugtatókkal aludt el.Másnap délután lerepült az ablakból a télapó,aztán a lányom mondta olyan mintha Dávid mert így hívják a barátot megfogta a lábát.A gyertya ha ég akkor összevissza jár a lángja,Reggel a fiam is mondta anya,ugy féltem az éjjel,olyan mintha valaki járkálna a házban,A lányom azt mondta anya Dávid egész éjjel az ágyam mellett ült és fogta a kezem,és ma délután is ezt érezte mikor aludt!Szerintetek itt lehet velünk a barátja???

Valami...

(Bandi, 2014.11.09 16:12)

Este vagyakár nappal is mindig (gyakran)hallok erzek vagy latok valamit.Ugye a szellemek nem öl.em meg?

francia ország

(kitti, 2014.05.11 13:07)

sziasztok!!!segítsetek!!mit tegyek???
Éjjel mindig különös hangokat hallok a fürdőszobából hogy valaki meg nyitja a csapot és lelök dolgokat ilyenkor nagyon szoktam félni...mindig úgy érzem hogy valaki figyel és volt amikor úgy éreztem hogy valaki megsimogatja a vállam van amikor magától kinyílik a szoba ajtóm és magától ki kapcsol a telefonom. volt amikor zenét hallgattam és le állítottam a zenét és a tükör elé mentem hogy megcsináljam a hajam és egyszer csak magától elindult a zene.néha halok különös lépteket és hogy valaki le fel szaladgál a lépcsőn és mikor ki megyek megnézni hogy ki szaladgál nincs ott senki.volt olyan eset is hogy barátnőmmel skype-oltunk és az ablak nyitogatta magát a fügyöny pedig megmozdult nagyon megijedtünk mind a ketten és ekkor kezdtünk el a szellemekről blogokat és egyéb dolgokat nézni.már azt is gondoltuk hogy valamilyen lélek itt ragadt ebben a házban és tölünk/tölem akar segítséget kérni.és volt hogy furcsa kopogást hallottam.most is miközben ezt írom egy furcsa lélek jelenlétét érzem 11 éves vagyok.

SOS

(Bernadett, 2014.06.02 15:37)

Sziasztok!...szükségem lenne segítségre...(viszont mielőtt belevágnék a történetbe megemlíteném hogy nem használok semmifajta drogot vagy gyógyszert ami halucinogén hatással bírna és a látásom is teljesen egészséges)...szóval az utobbi időben eléggé sűrűn van részem természetfeletti dolgokban...csupán azt szeretném megérteni hogy mit jelenthet mindez ami körülöttem történik.Arról lenne szó hogy az utobbi időben folytonosan látok egy világoskék ködhöz hasonló alakot ...talán mindez egy-két hete kezdődhetett... a tegnap este is nagyon megrémültem ugyanis lefekvéskor egy furcsa hangot, pontosabban egy lány hangját hallottam,még mindig képtelen vagyok kiverni a fejemből a hangját...azt mondta hogy "nemjó" de nem tudom elképzelni mire érthette...a fő az hogy ehhez hasonló eseményeken mentem keresztül ezelőtt 4 évvel is... aznap egyvégben valaki a nevemet szolította annak ellenére hogy senki nem volt a közelemben...este korán lefeküdtem...nem tudtam elaludni mivel egyvégben azt hallottam hogy valaki kaparja a falat...mikor megkérdeztem a szüleimet hogy ők is hallják azt mondták hogy nem és hogy biztos csak egy egér...aznap éjszaka halálra voltam rémülve egyvégben égett a villany és képtelen voltam elaludni... másnap egérmérget és egérfogot tettünk a pincébe és a padlásra...egyhét múlva minden tappintatlanul volt...szóval nem az egerek műve volt mondtam a szüleimnek mirre ők erre csak annyit mondtak hogy csak képzelődtem...sokszor megesett olyan,hogy, mikor lent voltam a földszinten hallotam az emeleten megszólalni a zongorát, holott senki sem volt rajtam kívül a házban ....jelzem azota elköltöztünk abból a házból...4 év eltelte óta úgy érzem minden előlről kezdődik...és ismét senki sem hisz nekem.....MEGKÉRLEK SZÉPEN SEGÍTSETEK hogy megértsem mi lehet a kék kődben álló alakok jelentése....16 éves lány vagyok aki nagyon bizonytalan hogy mi történik vele illetve körülötte. Minnél hamarabb szükségem lenne segítségre ugyanis még a végén tényleg elhiszem hogy csak képzelődőm.

ha bánt.....

(Endre , 2014.10.24 04:24)

Nekemis rengeteg problemam volt ezzel kapcsolatban. Kiskorom ota betalalnak erdekes jelenségek.(elég parák) de a lényeg ha ugyérzitek hogy lehúz, kiszív egyszerűen csukjátok be a szemeteket vegyetek fel 1egyenletes légzést lehető legméllyebb levegővel orron be és szajon ki ezt kell csak tennetek testileg közben én ugy vizualizálom magamban hogy egy fénysugarat szívok be es átjárja mindenem a szamon at fekete füstöt kepzelek el. Nos ennek igazabol az a lényege hogy egyvalamire koncentrálsz csak arra es ha sikerul elkezdesz ragyogni a plexus solaris(hasi csakra) ienkor belső "fényt" termel ami persze nemfog világítani de erzesre olyan és ezt a fényt nemtudják azok elviselni amiknek valami negativ szándékuk beállítottságuk van ezt prána légzésnek hívják egy meditációs gyakorlat remelem valamit segitettem mert tudom mien szarisez de ha joltolod megved a fenyed ;)

Re: SOS

(Lucia, 2014.11.08 13:56)

A kaparászás legtöbb esetben démon jelenlétére utal,de ebben az eseteben nem biztos hogy erről van szó! Valószínűleg üzenni szeretnének valamit! Nem kell megijedni,ha bármi más történik írj nyugodtan!

Re: francia ország

(Sakura-chan2001, 2014.06.19 12:21)

én is 12 éves vagyok amikor a szobámban aludtam akkor a konyhákból nagyon furcsa hangok jönnek éjszaka hogy mint ha leült volna és valamit csinál meg éjszaka kinyílt az ajtó pedig mindig bezárjuk rendesen féltünk és nem most halom ezeket és nem is nézek semmi ijesztő filmet meg nem ijesztegetnek

Re: Re: francia ország

(Niki, 2014.11.01 20:11)

Sziasztok. Velem sosem történtek paranormális dolgok, vagy szellemekkel, természetfeletti dolgokkal történ esetek sem. Viszont 1 kérdésem lenne, ha làt az ember szellemet, lehet vele beszélgetni, honnan tudjuk hogy jò vagy esetleg rossz indulatú?
Ha valóban lehet a szellemekkel beszélgetni, akkor lenne 1 tanàcsom, még pedig az, hogy ha valaki làtja a szellemeket, és egyedül van, akkor ne féljetek! Ha valakiben van annyi bàtorsàg, akkor beszélgessen vele, és talàn megvàltoznànak a dolgok.... nem lenne félelem, és talàn a szellemnek is tudnàtok segíteni, és ha segítetek nekik, akkor lehet hogy màr nem foktok talàlkozni, úgy értem eltàvozik, lehet hogy elhagyja a hàzat.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Következő »