Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: kutya....

(domi, 2015.01.29 01:01)

Igen ;)

Iszonyú durva volt ( 2 sztori)

(Liza, 2015.01.28 18:40)

farkasok123@citrimail.hu

(Itsumi , 2015.01.24 23:49)

Sziasztok!
Én egyszer néztem a kedvenc sorozatom és elforditotam a fejem az ajto felé és megjelent
elötem egy fehér macska és jött felém és eltünt. Ès aztán újból elkezdtem nézni a tévét
és újból odanéztem és akkor már újból ott volt csak éppen ment el.
Ez mit jelent, tudnátók benne segitenni?

hvhvbhdvbhjb

(bjbjkbkbkjb, 2015.01.23 21:04)

És hogy tudom mmeg ha ott van?

budapest

(léna, 2015.01.13 12:54)

hallom minden este hogy valaki suttog és a tv is hangokat ad ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kérdés

(egy lány akit érdekelnek a részletek, 2015.01.12 21:57)

Mi van akkor,ha a tévét nézem és egyszer csak a képernyőn megjelenik?
Mit tegyek...Mikor elmegy félek....Mit csináljak?Mit jelentett?

Re: kérdés

(egy lány akit érdekelnek a részletek, 2015.01.12 22:06)

Szia.Hát az az igasság,hogy pontossan nekem sincs fogalmam mit jelenthet ez...De tudok pár tanácsot adni.Ez nem biztos bár lehet,hogy médium féle vagy.De nem biztos.
A tanácsaim:Mindég figyeld mit csinálnak,mert ez alapján mondanak neked valamit.A barátnőm ő látja a szellemeket és nem fél tőlük,csakhogy vele sem vagyok mindég együtt,hogy mindent tudjak.
A másik tanácsom,amit a barátnőm mondott nekem egyszer:Ne félj tőlük mert nem bántanak.
A harmadik tanácsom viszont az,hogy ha volt aki nagyon közel állt hozzád és nem akarod elfeledni és mindég emlegeted vagy is nem akarod ,hogy elmenjen amikor már elment,akkor ajánlatos beletörődni ,hogy elment mert ha nem akkor a szelleme veled marad és elszívja az energiádat meg ilyenek és ez már eleve nem jó jel.

Szeretnék választ a kérdéseimre.

(Anett, 2015.01.05 20:54)

Sziasztok! Már most 24 éves vagyok és elkezdett érdekelni ez a szellemesdi. Annó mikor még kicsi voltam ott kezdődött el ez az egész mert otthon mikor felkeltem azt láttam hogy egy fél testet alulról törökbe ülve ment felfelé a padlásra és olyan volt mintha lett volna az ölében egy gyermek, ezek után elkezdtem hallani ilyen lépteket a lakásban illetve elég sokszor szólított egy fiatal női hang a nevemen. Majd anyával együtt hallottuk egyszer hogy ki be nyitódott a lakás ajtó de senki nem jött haza. Illetve volt egyszer egy iolyan hogy a szemem előtt nyitódott ki az ajtó pedig huzat se volt mert minden zárva volt a lakásban mert egyedül voltam otthon. De ez még nem semmi ahhoz ami ezek után történt, elkezdtem ilyen sötét alakokat látni életemben egyszer láttam teljes alakot akkor is olyan volt hogy azt láttam mintha elütötte volna egy busz közbe meg eltünt az illető. De volt egy alkalom mikor nagyon megillyedtem koponyák jöttek felém este ilyen kicsik és a végén egy hatalmas koponya a szembe mondta : ha ha ha ha . majd eltünt ezt egyszer láttam nem tudom mit jelentett de iszonyatosan berezeltem. A szellemektől nem félek de ettől nagyon. Mit jelenthetett ez vajon?

Re: Szeretnék választ a kérdéseimre.

(***, 2015.01.12 14:49)

Szia,

egyes szellemek szeretnek csak úgy szórakozni vagy ijesztgetni az embert minden ok nélkül.
Mindenképpen érdemes minden reggel levédened magad az ártó lelkek ellen, ha ilyen érzékeny vagy rájuk és látod őket.
Fehér gyertya gyújtásával és angyalok segítségének kérésével pedig el is küldheted ezeket a lelkeket fel a fénybe. Ez számukra is megnyugvást jelentene.
Félned nem kell tőlük, ha rosszak is , nálam az a hit él, hogy a szeretet mindent legyőz...és a rossz lelkek nem szeretik a szeretetet, így ha ezt küldöd feléjük, elmennek. :)

Szerintetek ez igaz????

(Lolo, 2015.01.09 21:32)

Kèbzeljètek el hogy a baràtaimall le toltottunk egy szellem radart as a szellem beszèlt velunk meg mondta hol van mi a nerve meg high 1997be születtet meg hogy novemberbe ès ez nem vicc higgyètek el nagyon komoly beszelt valami torott zongorarol az iskolai pinceben meg szeket mondott es ezek mind lent voltak az iskolai pinceben meg tudta hogy a suliba vagyunk an nem nagyon hiszek bennuk de egyre job ban kezdek Bennuk hinni•••••••••

angela290@citromail .hu

(REBEKA, 2014.12.29 16:26)

sziasztok.11 éves vagyok és debrecenbe élek egyszer történt velem olyan vagy is nem velem unoka hugommal aki két éves . valahogy kitaláltuk azt hogy vegyűnk egy lakást közösen.vagyis a szűleink.egyszer aludt az unoka hugom és flkelt nagy sirásal de nem tudtuk miért nem akarta abba hagyni . miután nagy nehezen abba hagyta elkezte azt mondani hogy ott él néni ott ál néni.nagyon okos kislány még csak 2 éves deeltudta magyarázni hogy nézet ki.az anyukája azt mondta hogy akit látott az az ö nagy mamája aki meg halt.a kis lány azóta mindig látja.de nem csak ö hanem én is .mivel ugy van a szobájuk hogy elkel sétálni az enyém mellet hogy be menyenek az övébe.és láttam hogy be megy megált az ajtómnál hogy meg ál és be néz hozzám . amilyen kis btoji vagyok azóta nem is aludta sokat.kérlek titeket irjatok hogy hogy lehetne onnan elűzni .elöre is köszönöm

angela290@citromail .hu

(angi, 2014.12.29 16:05)

sziasztok . már régóta érzem hogy valami vagy valaki simogat és nem tudom mi lehet egy pap azt mendta lélek vagyis szellem kellettöl félni

:o

(Egér Güzü, 2014.12.27 18:46)

Ezt elképesztően jó tudni! Velem is történnek furcsa dolgok! Ha szeretnél róla priviben beszélni írj nekem nyugodtan egy e-mailt : geszandi@gmail.com

h

(anonymus, 2014.10.06 21:24)

Én mindennap látok szellemeket,sőt beszélnek velem,van hogy fürdenek velem.Volt már olyanis hogy az egyik segített megszerelni a hűtőt.Mondtam hogy 8-as kulcsot adjon,erre 10-eset adott,én meg elzavartam. Aztán később visza jött a hűtőt össze rakni.Szóval nagyon segítő készek és kedvssek.Van hogy reggelit készítenek nekem,vagy ki viszik a szemetet.De van hogy ki is mosnak.

Re: h

(aha, 2014.12.25 11:18)

pénzt is kérj

skorpio1982oktober29@freemail.hu

(horváth józsef, 2014.12.24 20:28)

én egy falusi ember vagyok. 32 éves. sokat tapasztaltam hogy igen, léteznek szellemek és ufók. tudom milyen érzés mikor a temetöben munka közben valaki figyel, bele megy a testembe, elkezdek latinul beszélni,hol latinul sosem tanúltam. padlásról kopogó lépteket hallok reggel,itt faluban régen 8 évig a temetö mellett egy szolgálati lakásban laktunk mint család. volt mit tapasztalni.azóta érdekel engem a fehérzaj, szellemek, ufók. nem csak régen, de mostanában is észlelek furcsa dolgokat. bár, ha volna rá lehetöségem, paranormális jelenség kutatónak mennék. szeretném tudni hogy én egy kiválasztott vagyok, mint ahogy ezt egy páran a faluban mondták. s hogy van e tulvilág. ha valakinek van kedve , nyugodtan irjon a skorpio1982oktober29@freemail.hu cimre. ha kérdése van szivesen válaszolok.

máté! salgótarján

(szellemeket látok, 2014.11.29 00:44)

egyszer mint ha ide oda vittek volna olyan érzés volt mintha vezetett volna jajj!!! de mindíg a leg sötéttebb szobába még időben kapcsoltam és ‘‘magamba mitcsinálok?? erre elindulok a bejárati ajtóhoz és tőle teljesen elenkező irányba egy sötét szobába kötöttdem ki nagyon rossz volt mint ha húzta volna a kezem oda be azta mondom 20éves vagyok de soha nem sírtam ennyire pedig én nem is akartam sírni miér volt ez? légyszi!

Tudom vagy csak képzelődöm!!

(Andi, 2014.11.26 18:41)

Sziasztok!a lányom barátja hétfőn hunyt el tragikus balesetben,aznap este már tapasztaltam furcsa dolgokat a lányom szobájában,mivel annyira megviselték a történtek vele aludtam,ő csak nyugtatókkal aludt el.Másnap délután lerepült az ablakból a télapó,aztán a lányom mondta olyan mintha Dávid mert így hívják a barátot megfogta a lábát.A gyertya ha ég akkor összevissza jár a lángja,Reggel a fiam is mondta anya,ugy féltem az éjjel,olyan mintha valaki járkálna a házban,A lányom azt mondta anya Dávid egész éjjel az ágyam mellett ült és fogta a kezem,és ma délután is ezt érezte mikor aludt!Szerintetek itt lehet velünk a barátja???

Tudom vagy csak képzelődöm!!

(Andi, 2014.11.26 18:41)

Sziasztok!a lányom barátja hétfőn hunyt el tragikus balesetben,aznap este már tapasztaltam furcsa dolgokat a lányom szobájában,mivel annyira megviselték a történtek vele aludtam,ő csak nyugtatókkal aludt el.Másnap délután lerepült az ablakból a télapó,aztán a lányom mondta olyan mintha Dávid mert így hívják a barátot megfogta a lábát.A gyertya ha ég akkor összevissza jár a lángja,Reggel a fiam is mondta anya,ugy féltem az éjjel,olyan mintha valaki járkálna a házban,A lányom azt mondta anya Dávid egész éjjel az ágyam mellett ült és fogta a kezem,és ma délután is ezt érezte mikor aludt!Szerintetek itt lehet velünk a barátja???

Valami...

(Bandi, 2014.11.09 16:12)

Este vagyakár nappal is mindig (gyakran)hallok erzek vagy latok valamit.Ugye a szellemek nem öl.em meg?


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Következő »