Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

baratnőmmel videóztunk

(Szilvii, 2015.04.02 22:12)

Sziasztok en meg egy mondhatni kislany vagyok, majusban leszek 13 eves. Ami a mai nap tortent velem meg most is alig birom elhinni. 3 napja a baratnommel hulyesegbol csinaltunk videokat. A mai napon reszletesen megneztem oket, gondoltam en jolnezek ki abban a pillanatban a videon es lefotoztam, csinaltam ket kepet es nem az a latvany fogadott amire vartam, a ket kepet szinte egymas utan csinaltam es az eggyik kepen nincsen semmi a spejzban de az utana levon pontosan kilehet venni a nagyapam szellemet, ez engem szinte traumakent erint.l002y

Szellemekkel kapcsolatban..

(Infinity, 2015.03.30 21:36)

A szellemektől nem kell megijedni,jó,bár ha gonosz,vagy akár először tapasztal valaki ilyet,megértem..A szellemek alig csinálhatnak valamit,kivéve a kopogó szellemet..Az szar..Mindegy,általában a szellemek csak mondani akarnak nekünk valamit,ezzel lássuk őket,tudatosítani akarják velünk hogy mondani akarnak valamit,csak megkell őket hallgatni..Nem ijesztők,bár mikor elősször tapasztaltam ilyeneket,én is megijedtem,szóval..Ennyit akartam csak mondani.

egy angyal

( anya, 2015.03.28 11:12)

Sziasztok.soha nem hallotam kopogast sem mozgo targyakat..de mindig is hittem a szellemekben es a tulvilagban,de soha nem tortent velem ehhez hasonlo eset.Mivel a ferjem hivatasos katona volt,sajnos sokat volt tavol..ez az eset is akkor tortent mikor a 9 honapos kislanyommal egyedul voltam othon.eszembe sem jutottak ilyen szellemekkel kapcsolatos dolgok akkor mivel hogy nagyon sok teendom volt a haz korul..este halvany fenynel aludtunk mindig..es arra ebredtem fel,hogy valami fekete alak,olyan volt ez inkabb mint egy arnyek,all a kis agy elott es nezi a kislanyom.En felulteme s rakerdeztem,,te meg mit csinalsz?,,mire nem lattam arcot sem meg semmi konkretat,ott termett elottem,es azt mondta ,hogy ,,ne felj ,nem bantalak,csak eljottelek megnezni es majd most en vigyazok ratok,, en almos esszel mondtam jo...es lefekudtem aludni.masnap nem tudtam ezt hova tenni...tudom hogy nem almodtam..mert ebren voltam..ultem az agyon..es lattam...ra egy 3-4 napra megtudtam hogy egy kedves ismerosom sajnos meghalt.:( es akkor dobbentem ra,hogy o volt az.sokaig feltem..es utanna egy jo 2-3 honapig idonkozonkent a testem csak a bal fele tetotol talpig libaboros wolt...megesett hogy mar szoltam a ferjemnek hogy valami gaz van velem mert mar nagyon zavart a dolog..sajnos mult ev nyaran apukam meghalt...:( :(...es tegnap a kislanyom..hazaterve sietett be a haloszobaba es mondogatta megyunk a tatahoz..en meg ra feleltem hogy szivem nincs itt a tata..:( o meg csak azt hajtogatta de itt van csak most elbujt...:( :/..nem tudom o mit lat mit erez de hogy letezik valami az is biztos.

Re: egy angyal

(Bogyi, 2015.03.28 22:13)

Hihetetlen,hogy a gyerekek mennyire érzékenyek a szellemekre...ilyenkor tudatosul az emberben főleg,hogy igen is létezik valami....és,hogy a gyerekek tényleg nem csak kitalálják hanem eleve fogékonyabbak is rájuk.
Ami veled történt akkor este én tuti,hogy nem aludtam volna éjjel :))) azért az meg mennyire jó érzés,hogy más is vigyázz rátok :))

sarolta21@citromail.hu

(Saci, 2015.03.08 21:02)

Sziasztok ! Én nekem lenne egy olyan gondom ..nem rég költöztünk egy másik lakásba ..ahonnan régen meg haltak a szülők...ezt a házat a gyerekitől vettük meg ..6 hónapja ..idáig semmi gond nem volt ,hiszen minden házban meg halt valaki.ez a ház kétszobás..de van egy külön szoba amit a régi lakok nyári konyhának használtak...ott 1 hónapig bent lakot a sógorom,az mesélte hogy mindennap ...lökdösték az ajtót megnyitották az ajtót ilyesmi ,,,ő kiszaladt és nem látott senkit...ez mindig éjfél után történt . létezik ilyen ? mert én ilyet nem tapasztaltam ...tisztelem a holtakat ....de nem tudom mit higgyek el erre szeretnék választ kapni köszönöm !

Nem Csak így!

(Ghost Girl, 2015.02.15 17:45)

Másképp is észreveheti egy ember! Nemcsak így!
Én mégis csak jobban tudom! Hiszen látom a holtakat !

Re: Nem Csak így!

(hansi, 2015.03.03 17:41)

Szia tudnál segíteni nekem? 1loboti2rehuni@gmail.com légyszi írj rám!!!

Ez furcsa volt..

(Norsenath, 2015.02.27 21:49)

Hát,ez ma történt velem,elég érdekes volt..Próbáltam szellemet idézni,azt hittem nem sikerült..Mentem volna el,amikor a lámpa pislánkolás és a többi jel jelentkezett...Eléggé gyorsan elhagytam azt a helyet,mivel nem tudok még szellemet űzni,de már rajta vagyok a dolgon..Szerintetek hogyan űzzem el?Az alapvető tárgyakat tudom..Só,kereszt,olaj,biblia,stb..

lehetséges-e

(anonym, 2015.02.16 17:35)

Nos én semmi konkrét jelet nem észlelek csupán csak előfordult már hogy láttam fehér alakot. De mostanában az otthonomban úgy érzem követ valaki, figyel,ott ül az ágyam egyik sarkába. A mennyezeti gerendák éjszaka nyikorognak mintha valaki jàrkàlna rajtuk. És egyszerűen érzem valaki jelenlétét. Megmagyarázhatatlan érzés különösen csak a szobámban érzem ezt es egy pontból mintha ott ülne és figyelne. Valaki szerint ez lehet valódi szellem vagy csupán megőrültem?

Keszthely

(nemmondoknevet , 2015.01.29 16:12)

Sziasztok! Én nem nagyon hiszek ebben a szellemesdiben de most hogy a kommenteket olvastam eszembe jutott egy érdekes dolog ami 2 éve történt.. barátnőm nálunk volt és társasoztunk.. egyszercsak valaki nagyon halkan a nevemen szólított.. barátnőmmel egyszerre néztünk egymásra és kérdeztük: Te is hallottad? Rajtunk kívül ketten voltak a szobában. Tesóm aki fülessel filmet nézett és nevelő anyukám de ő azt mondta nem hallott semmit. Ez nagyon furcsa volt utána nem mertünk kimenni a szobából.. nem most volt de hát ijesztő volt úgyhogy nem felejtem el..vajon mi volt ez?..

kutya....

(sas, 2015.01.23 15:35)

Az egyik estén kint voltam az udvaron,a kutyám elkezdet ugatni az utca felé,pedig nem volt ott senki,külön kinéztem az utcára,de senkit nem láttam l még egy macskát se.Lehet,hogy az állatok lássák a szellemeket?

Re: kutya....

(domi, 2015.01.29 01:01)

Igen ;)

Iszonyú durva volt ( 2 sztori)

(Liza, 2015.01.28 18:40)

farkasok123@citrimail.hu

(Itsumi , 2015.01.24 23:49)

Sziasztok!
Én egyszer néztem a kedvenc sorozatom és elforditotam a fejem az ajto felé és megjelent
elötem egy fehér macska és jött felém és eltünt. Ès aztán újból elkezdtem nézni a tévét
és újból odanéztem és akkor már újból ott volt csak éppen ment el.
Ez mit jelent, tudnátók benne segitenni?

hvhvbhdvbhjb

(bjbjkbkbkjb, 2015.01.23 21:04)

És hogy tudom mmeg ha ott van?

budapest

(léna, 2015.01.13 12:54)

hallom minden este hogy valaki suttog és a tv is hangokat ad ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kérdés

(egy lány akit érdekelnek a részletek, 2015.01.12 21:57)

Mi van akkor,ha a tévét nézem és egyszer csak a képernyőn megjelenik?
Mit tegyek...Mikor elmegy félek....Mit csináljak?Mit jelentett?

Re: kérdés

(egy lány akit érdekelnek a részletek, 2015.01.12 22:06)

Szia.Hát az az igasság,hogy pontossan nekem sincs fogalmam mit jelenthet ez...De tudok pár tanácsot adni.Ez nem biztos bár lehet,hogy médium féle vagy.De nem biztos.
A tanácsaim:Mindég figyeld mit csinálnak,mert ez alapján mondanak neked valamit.A barátnőm ő látja a szellemeket és nem fél tőlük,csakhogy vele sem vagyok mindég együtt,hogy mindent tudjak.
A másik tanácsom,amit a barátnőm mondott nekem egyszer:Ne félj tőlük mert nem bántanak.
A harmadik tanácsom viszont az,hogy ha volt aki nagyon közel állt hozzád és nem akarod elfeledni és mindég emlegeted vagy is nem akarod ,hogy elmenjen amikor már elment,akkor ajánlatos beletörődni ,hogy elment mert ha nem akkor a szelleme veled marad és elszívja az energiádat meg ilyenek és ez már eleve nem jó jel.

Szeretnék választ a kérdéseimre.

(Anett, 2015.01.05 20:54)

Sziasztok! Már most 24 éves vagyok és elkezdett érdekelni ez a szellemesdi. Annó mikor még kicsi voltam ott kezdődött el ez az egész mert otthon mikor felkeltem azt láttam hogy egy fél testet alulról törökbe ülve ment felfelé a padlásra és olyan volt mintha lett volna az ölében egy gyermek, ezek után elkezdtem hallani ilyen lépteket a lakásban illetve elég sokszor szólított egy fiatal női hang a nevemen. Majd anyával együtt hallottuk egyszer hogy ki be nyitódott a lakás ajtó de senki nem jött haza. Illetve volt egyszer egy iolyan hogy a szemem előtt nyitódott ki az ajtó pedig huzat se volt mert minden zárva volt a lakásban mert egyedül voltam otthon. De ez még nem semmi ahhoz ami ezek után történt, elkezdtem ilyen sötét alakokat látni életemben egyszer láttam teljes alakot akkor is olyan volt hogy azt láttam mintha elütötte volna egy busz közbe meg eltünt az illető. De volt egy alkalom mikor nagyon megillyedtem koponyák jöttek felém este ilyen kicsik és a végén egy hatalmas koponya a szembe mondta : ha ha ha ha . majd eltünt ezt egyszer láttam nem tudom mit jelentett de iszonyatosan berezeltem. A szellemektől nem félek de ettől nagyon. Mit jelenthetett ez vajon?

Re: Szeretnék választ a kérdéseimre.

(***, 2015.01.12 14:49)

Szia,

egyes szellemek szeretnek csak úgy szórakozni vagy ijesztgetni az embert minden ok nélkül.
Mindenképpen érdemes minden reggel levédened magad az ártó lelkek ellen, ha ilyen érzékeny vagy rájuk és látod őket.
Fehér gyertya gyújtásával és angyalok segítségének kérésével pedig el is küldheted ezeket a lelkeket fel a fénybe. Ez számukra is megnyugvást jelentene.
Félned nem kell tőlük, ha rosszak is , nálam az a hit él, hogy a szeretet mindent legyőz...és a rossz lelkek nem szeretik a szeretetet, így ha ezt küldöd feléjük, elmennek. :)


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25

Következő »