Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: törökszentmiklós

(Bogyi, 2015.03.27 07:41)

Szia Martyn!

Szerintem nem átok,hogy valaki szellemet lát...persze ez csak az én véleményem,lehet te így éled meg!Sok embernek teher és sok(k).
Nekem is van 1-2 ember a közelemben akik jobban érzik őket és sokuknak teher is mert nem tudnak vele mit kezdeni illetve nem tudják kezelni a helyzetet.Én személy szerint nagyon irigylem őket!!Bárcsak többet láthatnék....ezek szerint te is érzékenyebb vagy rájuk meg kell tanulnod neked is ezzel "együtt élni"....

Re: Re: törökszentmiklós

(:), 2015.04.14 19:39)

Ezzel enis igy vagyok...latnek tobbet, mert bevallom kivancsi vagyok...

Re: Re: Re: törökszentmiklós

(Bogyi, 2015.04.20 13:22)

Nekünk egyelőre marad az "irigykedés" (jó értelemben),hogy mások többet látnak.... :))))

Lelkek

(Bogyi, 2015.04.05 20:07)

Kár,hogy ezt az oldalt ennyire kevesen használják :( én nagyon sajnálom...azért is írtam ide még március 16-án,hogy hátha eszmét tudunk cserélni jó pár emberrel.De sajnos senki nem reagált rá... :(((
A másik meg nem hiába annyit látsz/látunk a lelkekből amennyit,mert mindenki csak annyit lát/hall/tapasztal amennyire fel van készülve.
Nagyon nagyon vékony réteg választ el minket a "más világtól".
Sok embernek ezeket a megtapasztalásokat el sem lehet mondani vagy inkább nem is szabad mert hülyének nézik az embert.
Ezért is lett volna jó,ha többen kukkantanak ide fel....
Amúgy meg mindenkinek Kellemes Nyuszit :)))

Re: Lelkek

(Infinity, 2015.04.05 20:48)

Hát,igen kevesen vannak az oldalon az igaz..Viszont engem sokan hülyének néznek ahogy ezeket mesélem,és sokszor már olyan vékony réteg van a két világ közt,hogy az csak na..Tapasztaltam már sokmindent kevés idő alatt,melynek nem örülök,de ezt sokan nem hiszik..Egyébként neked is boldog húsvétot! :D

Re: Re: Lelkek

(Bogyi, 2015.04.07 11:04)

Infinity ne is foglalkozz azokkal akik hülyének néznek,egy idő után az ember már ki tudja szűrni,hogy kinek szabad és érdemes "mesélni" :)))
Én is így jártam múlt évben...elkezdtem mesélni de jobban tettem volna ha csöndben maradok.Azóta inkább résen vagyok :))

Re: Re: Re: Lelkek

(Infinity, 2015.04.11 15:56)

Köszi a tippet,de már szinte az egész ismerősömnek beszéltem ilyenről..Igaz,nem mindegyik néz hülyének,valamelyik még segít és kutatni,de azért akik nem hiszik el az ilyeneket,és ilyet tapasztalnának,akkor sírva szaladnának valahova.. :DD

Re: Lelkek

(Benkő Zoltan, 2015.04.12 09:59)

KMerre laksz?

Szellemek,démonok..

(Infinity, 2015.04.03 03:01)

Sziasztok.Ugye,itt olyanokat olvashattok,vagy oszthattok meg ami kapcsolatos a túlvilággal..Nos,sok tapasztalattal rendelkezem a szellemekel és démonokkal kapcsolatban.A szellemeknél is több fajta van,valamelyik csak mondani akar valamit,de vannak dühös szellemek is,akik akár megölhetnek..Viszont a démonoknál nehéz esetek vannak,azok megszállhatnak..Elűzésük nehéz,latin szöveggel érhető el,vagy egy pap segítségével.A démonok hazudnak,szóval ha látnál egy démont,és azt mondja hogy akár segíteni akar,ne hidj neki..Vannak ismerőseim,akiket majdnem démonok szálltak meg egy félre sikerült idézés során,s azóta tanulmányozom a szellemeket,démonokat.

baratnőmmel videóztunk

(Szilvii, 2015.04.02 22:12)

Sziasztok en meg egy mondhatni kislany vagyok, majusban leszek 13 eves. Ami a mai nap tortent velem meg most is alig birom elhinni. 3 napja a baratnommel hulyesegbol csinaltunk videokat. A mai napon reszletesen megneztem oket, gondoltam en jolnezek ki abban a pillanatban a videon es lefotoztam, csinaltam ket kepet es nem az a latvany fogadott amire vartam, a ket kepet szinte egymas utan csinaltam es az eggyik kepen nincsen semmi a spejzban de az utana levon pontosan kilehet venni a nagyapam szellemet, ez engem szinte traumakent erint.l002y

Szellemekkel kapcsolatban..

(Infinity, 2015.03.30 21:36)

A szellemektől nem kell megijedni,jó,bár ha gonosz,vagy akár először tapasztal valaki ilyet,megértem..A szellemek alig csinálhatnak valamit,kivéve a kopogó szellemet..Az szar..Mindegy,általában a szellemek csak mondani akarnak nekünk valamit,ezzel lássuk őket,tudatosítani akarják velünk hogy mondani akarnak valamit,csak megkell őket hallgatni..Nem ijesztők,bár mikor elősször tapasztaltam ilyeneket,én is megijedtem,szóval..Ennyit akartam csak mondani.

egy angyal

( anya, 2015.03.28 11:12)

Sziasztok.soha nem hallotam kopogast sem mozgo targyakat..de mindig is hittem a szellemekben es a tulvilagban,de soha nem tortent velem ehhez hasonlo eset.Mivel a ferjem hivatasos katona volt,sajnos sokat volt tavol..ez az eset is akkor tortent mikor a 9 honapos kislanyommal egyedul voltam othon.eszembe sem jutottak ilyen szellemekkel kapcsolatos dolgok akkor mivel hogy nagyon sok teendom volt a haz korul..este halvany fenynel aludtunk mindig..es arra ebredtem fel,hogy valami fekete alak,olyan volt ez inkabb mint egy arnyek,all a kis agy elott es nezi a kislanyom.En felulteme s rakerdeztem,,te meg mit csinalsz?,,mire nem lattam arcot sem meg semmi konkretat,ott termett elottem,es azt mondta ,hogy ,,ne felj ,nem bantalak,csak eljottelek megnezni es majd most en vigyazok ratok,, en almos esszel mondtam jo...es lefekudtem aludni.masnap nem tudtam ezt hova tenni...tudom hogy nem almodtam..mert ebren voltam..ultem az agyon..es lattam...ra egy 3-4 napra megtudtam hogy egy kedves ismerosom sajnos meghalt.:( es akkor dobbentem ra,hogy o volt az.sokaig feltem..es utanna egy jo 2-3 honapig idonkozonkent a testem csak a bal fele tetotol talpig libaboros wolt...megesett hogy mar szoltam a ferjemnek hogy valami gaz van velem mert mar nagyon zavart a dolog..sajnos mult ev nyaran apukam meghalt...:( :(...es tegnap a kislanyom..hazaterve sietett be a haloszobaba es mondogatta megyunk a tatahoz..en meg ra feleltem hogy szivem nincs itt a tata..:( o meg csak azt hajtogatta de itt van csak most elbujt...:( :/..nem tudom o mit lat mit erez de hogy letezik valami az is biztos.

Re: egy angyal

(Bogyi, 2015.03.28 22:13)

Hihetetlen,hogy a gyerekek mennyire érzékenyek a szellemekre...ilyenkor tudatosul az emberben főleg,hogy igen is létezik valami....és,hogy a gyerekek tényleg nem csak kitalálják hanem eleve fogékonyabbak is rájuk.
Ami veled történt akkor este én tuti,hogy nem aludtam volna éjjel :))) azért az meg mennyire jó érzés,hogy más is vigyázz rátok :))

sarolta21@citromail.hu

(Saci, 2015.03.08 21:02)

Sziasztok ! Én nekem lenne egy olyan gondom ..nem rég költöztünk egy másik lakásba ..ahonnan régen meg haltak a szülők...ezt a házat a gyerekitől vettük meg ..6 hónapja ..idáig semmi gond nem volt ,hiszen minden házban meg halt valaki.ez a ház kétszobás..de van egy külön szoba amit a régi lakok nyári konyhának használtak...ott 1 hónapig bent lakot a sógorom,az mesélte hogy mindennap ...lökdösték az ajtót megnyitották az ajtót ilyesmi ,,,ő kiszaladt és nem látott senkit...ez mindig éjfél után történt . létezik ilyen ? mert én ilyet nem tapasztaltam ...tisztelem a holtakat ....de nem tudom mit higgyek el erre szeretnék választ kapni köszönöm !

Nem Csak így!

(Ghost Girl, 2015.02.15 17:45)

Másképp is észreveheti egy ember! Nemcsak így!
Én mégis csak jobban tudom! Hiszen látom a holtakat !

Re: Nem Csak így!

(hansi, 2015.03.03 17:41)

Szia tudnál segíteni nekem? 1loboti2rehuni@gmail.com légyszi írj rám!!!

Ez furcsa volt..

(Norsenath, 2015.02.27 21:49)

Hát,ez ma történt velem,elég érdekes volt..Próbáltam szellemet idézni,azt hittem nem sikerült..Mentem volna el,amikor a lámpa pislánkolás és a többi jel jelentkezett...Eléggé gyorsan elhagytam azt a helyet,mivel nem tudok még szellemet űzni,de már rajta vagyok a dolgon..Szerintetek hogyan űzzem el?Az alapvető tárgyakat tudom..Só,kereszt,olaj,biblia,stb..

lehetséges-e

(anonym, 2015.02.16 17:35)

Nos én semmi konkrét jelet nem észlelek csupán csak előfordult már hogy láttam fehér alakot. De mostanában az otthonomban úgy érzem követ valaki, figyel,ott ül az ágyam egyik sarkába. A mennyezeti gerendák éjszaka nyikorognak mintha valaki jàrkàlna rajtuk. És egyszerűen érzem valaki jelenlétét. Megmagyarázhatatlan érzés különösen csak a szobámban érzem ezt es egy pontból mintha ott ülne és figyelne. Valaki szerint ez lehet valódi szellem vagy csupán megőrültem?

Keszthely

(nemmondoknevet , 2015.01.29 16:12)

Sziasztok! Én nem nagyon hiszek ebben a szellemesdiben de most hogy a kommenteket olvastam eszembe jutott egy érdekes dolog ami 2 éve történt.. barátnőm nálunk volt és társasoztunk.. egyszercsak valaki nagyon halkan a nevemen szólított.. barátnőmmel egyszerre néztünk egymásra és kérdeztük: Te is hallottad? Rajtunk kívül ketten voltak a szobában. Tesóm aki fülessel filmet nézett és nevelő anyukám de ő azt mondta nem hallott semmit. Ez nagyon furcsa volt utána nem mertünk kimenni a szobából.. nem most volt de hát ijesztő volt úgyhogy nem felejtem el..vajon mi volt ez?..

kutya....

(sas, 2015.01.23 15:35)

Az egyik estén kint voltam az udvaron,a kutyám elkezdet ugatni az utca felé,pedig nem volt ott senki,külön kinéztem az utcára,de senkit nem láttam l még egy macskát se.Lehet,hogy az állatok lássák a szellemeket?


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Következő »