Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

re.. re..

(pancsika, 2015.05.03 12:28)

Nagyon tetszenek a történeteitek végig olvastam mindet! :-) velem is történtek hasonlo dolgok! Sokat dogalkozom a paranolmàris jelenségekkel! Nekem az egész csalàdom.hisz az ilyen dolgokban hisz velük is történtek dolgok! Kicsi koromba mindig ilyezgetek hogy ha nem fejezem be a rosszalkodàst jönnek a szellemek :-D nem tudtam mi az igy hât nem is félet! Akkor kezd az ember félni mikor tapasztal olyan dolgokat amit nem egy làthato lény csinàl példàul ha fűledbe hideg levegövételes szüszogàst érzel mikor még a hajad is mozog, vagy h fekszel az àgyban a pàrnàn a fejed és megemelkedik vagy mikor meghuzzàk a hajad és tök egyedül vagy! Akkor kezd el az ember gondolgozni hogy mi az a szellem hàt akkor ez amit nem mindig làtsz és nem foghatsz meg! Èn a pàromal èlek eggyüt, ö nem hisz az ilyen dolgokban és csak ideges lesz mikor el kezdek rola beszél hogy ö nem kivâncsi az ilyenekre! :-) szeretném felveni valakivel itt a kapcsolatot akivel sok ilyen dolog történt màr ! Szeretnék több mindent hallani akàr segiteni egymàsnak! Kérlek jelentekezetek irjatok itt és megadom faccebook.nevem! Pancsika voltam

Re: re.. re..

(gyöngy, 2015.05.06 12:36)

velem is történtek különös dolgok.Édesapám halála után pár nappal egy fekete rigó telepedett a fenyő ágára és hosszasan,legalább fél óráig ott ült.
15 éve vagyunk ebben a házban ,de ilyen még nem történt velem. ez a konyha ablakból jól látszódott,ahol sajnos sok időt kell töltenem.Tudni kell, hogy édesapám imádta a rigókat és etette őket és meghatódott,mikor meglátta őket az udvarban. olyan volt, mintha visszajött volna hozzám.Egy másik pedig anyukámmal történt,hogy éjjel megszólalt a csengő, senki nem állt a kapuban és az eső sem esett, nem fújt a szél, csak szólt a csengő.azt mondta anyukám,hogy furcsa mód, nem félt, pedig egyedül volt és éjszaka volt.érezte,hogy édesapám jelez.

Re: re.. re..

(Centi, 2015.06.15 15:38)

Szia ez nagyon ismeros reszemrol os :b

re.. re..

(pancsika, 2015.05.03 12:08)

Sziasztok làtom hogy vannak itt friss dàtumi történetek! Akkor él még ez az oldal ugye???

Re: re.. re..

(Centi, 2015.06.15 15:26)

Szia :) en meg csak most talaltam ra erre az oldalra :)

Apum

(Bogyi, 2015.03.16 13:52)

Sziasztok!

Szeretném a segítségetek kérni,mert a neten többször többféleképpen rákerestem már de semmi lényegretöröt nem találtam.
Édesapám 2014 novemberében halt meg,rá 1 héttel anyummal otthon voltunk,semmi nem volt bekapcsolva se tv se rádió,elkezdtem kb 2-3 másodpercig csengettyű hangját hallani,olyan csengettyűjét mint amit gyerekkoromban megráztak ha szenteste megérkezett a Jézuska :)
Ez kétszer ismétlődött meg egymás után pár másodperc elteltével,elkezdtem keresni a hangforrását,persze nem találtam semmit,anyum nagy szemekkel nézett rám,hogy mint aki megörült keresek vmit a lakásban.Ő nem is hallotta.... :(
Arra jutottam hogy olyan volt a hangja mint ami fel van akasztva a szobába szélcsengő....3 vagy 4 kis csengettyű van rajta,meg is ráztam és hasonló volt a hangja mint amit hallottam.Persze azt hozzá kell fűznöm,hogy egyrészt az ablak sem volt nyitva másrészt nem az ablakhoz van felakasztva hanem a szoba egy távoli részébe.
A másik történet is novemberben történt apum temetése napján a temetőben.Lezajlott a temetés a részvétnyilvánítás is,"elsuhant" mellettem egy fekete macska és felment oda ahova először szokták rakni a hamvakat mielőtt a szóróparcellához vinnék...nagyon furcsa volt az egész...olyan hirtelen jelent meg és hogy pont oda ment fel pont akkor,jó persze vannak véletlenek de szerintem ez nem az volt.Talán itt vannak tapasztaltabb emberek akik jobban tudják,hogy ezek mit jelentenek.Mi a véleményetek??A csengettyűvel üzenni szeretett volna apum???Iszonyatosan hiányzik,nagyon nagyon!!!!!!!!! :((((

Re: Apum

(Szandra, 2015.04.15 17:11)

Szia Bogyi!
Olvastam a márciusi bejegyzésed. Az én apukám is 2014 novemberében halt meg. Történt pár érdekes dolog,lenne mit mesélnem. Őszintén szólva,örültem ezeknek a dolgoknak,mert kicsit úgy éreztem,hogy ott van velem,és semmi félelem nem volt bennem, inkább nyugalom érzés,hogy itt van. Üdv.

Re: Re: Apum

(Bogyi, 2015.04.17 10:03)

Szia Szandra!

Köszönöm,hogy reagáltál rá!! :)) jó érzés,hogy az ember nincs "egyedül" és más is érez vagy lát dolgokat.
Ha lenne kedved és erőd mesélni én nagyon kíváncsi lennék rá,hogy miket éreztél!!

Re: Apum

(Dina, 2015.04.29 14:20)

Ha csengőt hallasz az angyalokra jellemző sőt ők csilingelnek!:)

Re: Re: Apum

(Bogyi, 2015.05.20 19:43)

Szia Dina!

Bocsánat a késői reagálásért....csak most sikerült elolvasnom amit a csengettyűvel kapcsolatosan írtál.Erre nem is gondoltam...köszönöm,hogy írtál!! :) :)

Re: Apum

(Centi, 2015.06.15 15:22)

Szia :) igen ,szerintem is az angyalokra utal :) es ez nagyon jo. nem tudom hogy anyukad mit szolt hozza... de eltudtal apukadtol koszonni rendesen?... :( mert ha nem vannak olyan szellemek,lelkek akik azert nem tavoztak meg el , mert van meg valami dolguk itt a foldon :) apukad dolga lehet hogy az volt hogy elkoszonjon toletek :) Hany eves vagy? :)

Elég érdekes

(Paja, 2015.05.28 08:34)

Sziasztok! Az én történetem ott kezdődik mikor,2014 szeptemberben a párommal,egy panel lakásba költöztünk,albérletbe.Tudni kell,erről a lakásról,egy idősebb néniért volt,mielőtt árverezésre került a ház.Egy ismerősöm vette meg az árverésen,és ő adta ki nekünk albérletbe de sajnos,semmit nem mondott az előző tulajról. A szomszéd nénitől halottam a történteket,akiért volt anno ez a lakás,sajnos nehéz anyagi gondokkal küzdött,így árverés alá került a lakása,és ez az idősebb néni öngyilkos lett,vonat elé vette magát. Mióta itt lakunk a párommal,semmi jel nincs arra hogy itt volna,nem mozdulnak tárgyak,nincsenek fura szagok,nincs semmi olyan dolog ami szellemre utalna!De viszont egy dolog van,amióta ide költöztünk,folyamatosan betegek vagyunk,szinte meggyógyulunk,és megint valamibe bele esünk.Mikor még nem költöztünk ide,a házi orvosomnál évente max 2-szer ha voltam nála.Sokszor van,fáradtan,kimerülve ébredünk reggelente.Ha valaki tudna segíteni ebben,megköszöném!

Re: Elég érdekes

(Centi, 2015.06.15 15:15)

Szia lehet hogy csak valami olyan van a lakasban ami az elozoben nem volt es azt nehezen szokja meg a szervezetetek. Ha szellemre vagy demonra...ra gondolsz akkor jarj utana hogy csak az anyagi gondja miatt akart e volna ongyilkos lenni :b .

ez mi?

(cega, 2015.05.25 16:22)

Sziasztok... Én a szüleimmel tavaly nyáron költöztünk el egy két emeletes ikerházba.És nem tudom de fura dolgok voltak (mostanában nem fordul elő):D. Amikor hazaértem undorító bűz csapta meg az orrom pedig annak a bűznek nem volt tényleges eredője...
Jó ezt a bűzt letudtam annyival hogy biztos csak képzlődés az egész...
Rá pár napra extrémebb dolgok történnek: meg mozdulnak a székek, tányérok, telefonom le esik az asztalról ( persze nem a szélén volt) és ez egy kicsit furcsa volt. Rá pár napra 2.00 perckor olyan mintha valaki jönne fel a lépcsőn---> 2.01 a húgom felsír
Ez kb egy hónap keresztül így ment.
Aztán még olyan is történt hogy az én ajtómon 6.15 -kor kb 4x erőteljes kopogtatás .
És megint fura dolog történt : éppen újítjuk fel a teraszunkat és éppen hogy csak de a szemem sarkában egy korom fekete valamit láttam és mintha valami piros csíkot is húzot volna de ez kb 0.5 mp lehet... nem igazán tudom mire vélni a dolgokat eléggé szkeptikus vagyok de ez már nekem is sok volt... Ha valaki tudja mi ez azt megköszönném!
A házról annyit hogy kb a 70-es években épült és az előző tulaj itt halt megRe: ez mi?

(PSZV, 2015.06.04 18:49)

Szia a PSZV paranormális szak vadászokat jelent a sötét alak amit láttál nagy valószínűséggel egy démon ezekről azt kell tudni hogy nem emberi lelkek ezek mások és amit eddig produkált az ő erejének semmi tehát ha költöznétek azzal semmit nem érnétek el ha egy démon rászál valakire általában a haláláig követi és kínozza bár gyakran ő idézi elő az illető halálát amit tehetsz szerzel kereszteket szenteltvizet egy ezüstkereszt a nyakadba és hívsz egy ördögűzőt ajánlom az exorcizmust valamint egy házszentelést is végre hajtatsz.Ha még bármi kérdésed van:langxhun@gmail.com-ra írhatsz.

Re: ez mi?

(Centi, 2015.06.15 15:10)

Szia :) en sokat "foglalkozok" ezekkel a temakkal . Lehet hogy tudnek segiteni . Hany eves vagy?

Mit jelenthet

(Alexa, 2015.06.10 04:18)

Sziasztok
Másodjára àlmodom szellemekkel jók és rosszak az összes álom félelem. Mai álmomban egy sötét erdőben volt ahol a nyomomban voltak mindig nagyon féltem és aztán a nevemen keztek szólítani
Szandi Szandi gyere nem josz? Na és írt fel keltem apukám 5 éve halt meg mamám is Papàm pedig 8 éve most álmodtam kb 10 perce gyorsan írtam ami még maradt

Re: Mit jelenthet

( cega, 2015.06.10 22:59)

Szia.Csak egy rossz rémálom, olyan mint az enyém amikor elutottek autóval...
Ha szeretnél róla beszélni itt az e-mail cìmem: cega1664@gmail.com nyugodtan írj velem is élőfordul az ilyen. .. :D :)

kulfold

(Susanna, 2015.06.01 16:20)

hello.en kicsi korom ota latom a szellemekete.ok jok mindenki es soha nem bantanak

re re

(pancsika, 2015.05.11 12:17)

Szia varga gàbor! Felfigyeltem a leveledre ha szeretnél beszélni rola irj nyugotan! A email cimem! ravasz.magdolna@freemail.hu


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Következő »