Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: re.. re..

(Centi, 2015.06.15 15:38)

Szia ez nagyon ismeros reszemrol os :b

re.. re..

(pancsika, 2015.05.03 12:08)

Sziasztok làtom hogy vannak itt friss dàtumi történetek! Akkor él még ez az oldal ugye???

Re: re.. re..

(Centi, 2015.06.15 15:26)

Szia :) en meg csak most talaltam ra erre az oldalra :)

Apum

(Bogyi, 2015.03.16 13:52)

Sziasztok!

Szeretném a segítségetek kérni,mert a neten többször többféleképpen rákerestem már de semmi lényegretöröt nem találtam.
Édesapám 2014 novemberében halt meg,rá 1 héttel anyummal otthon voltunk,semmi nem volt bekapcsolva se tv se rádió,elkezdtem kb 2-3 másodpercig csengettyű hangját hallani,olyan csengettyűjét mint amit gyerekkoromban megráztak ha szenteste megérkezett a Jézuska :)
Ez kétszer ismétlődött meg egymás után pár másodperc elteltével,elkezdtem keresni a hangforrását,persze nem találtam semmit,anyum nagy szemekkel nézett rám,hogy mint aki megörült keresek vmit a lakásban.Ő nem is hallotta.... :(
Arra jutottam hogy olyan volt a hangja mint ami fel van akasztva a szobába szélcsengő....3 vagy 4 kis csengettyű van rajta,meg is ráztam és hasonló volt a hangja mint amit hallottam.Persze azt hozzá kell fűznöm,hogy egyrészt az ablak sem volt nyitva másrészt nem az ablakhoz van felakasztva hanem a szoba egy távoli részébe.
A másik történet is novemberben történt apum temetése napján a temetőben.Lezajlott a temetés a részvétnyilvánítás is,"elsuhant" mellettem egy fekete macska és felment oda ahova először szokták rakni a hamvakat mielőtt a szóróparcellához vinnék...nagyon furcsa volt az egész...olyan hirtelen jelent meg és hogy pont oda ment fel pont akkor,jó persze vannak véletlenek de szerintem ez nem az volt.Talán itt vannak tapasztaltabb emberek akik jobban tudják,hogy ezek mit jelentenek.Mi a véleményetek??A csengettyűvel üzenni szeretett volna apum???Iszonyatosan hiányzik,nagyon nagyon!!!!!!!!! :((((

Re: Apum

(Szandra, 2015.04.15 17:11)

Szia Bogyi!
Olvastam a márciusi bejegyzésed. Az én apukám is 2014 novemberében halt meg. Történt pár érdekes dolog,lenne mit mesélnem. Őszintén szólva,örültem ezeknek a dolgoknak,mert kicsit úgy éreztem,hogy ott van velem,és semmi félelem nem volt bennem, inkább nyugalom érzés,hogy itt van. Üdv.

Re: Re: Apum

(Bogyi, 2015.04.17 10:03)

Szia Szandra!

Köszönöm,hogy reagáltál rá!! :)) jó érzés,hogy az ember nincs "egyedül" és más is érez vagy lát dolgokat.
Ha lenne kedved és erőd mesélni én nagyon kíváncsi lennék rá,hogy miket éreztél!!

Re: Apum

(Dina, 2015.04.29 14:20)

Ha csengőt hallasz az angyalokra jellemző sőt ők csilingelnek!:)

Re: Re: Apum

(Bogyi, 2015.05.20 19:43)

Szia Dina!

Bocsánat a késői reagálásért....csak most sikerült elolvasnom amit a csengettyűvel kapcsolatosan írtál.Erre nem is gondoltam...köszönöm,hogy írtál!! :) :)

Re: Apum

(Centi, 2015.06.15 15:22)

Szia :) igen ,szerintem is az angyalokra utal :) es ez nagyon jo. nem tudom hogy anyukad mit szolt hozza... de eltudtal apukadtol koszonni rendesen?... :( mert ha nem vannak olyan szellemek,lelkek akik azert nem tavoztak meg el , mert van meg valami dolguk itt a foldon :) apukad dolga lehet hogy az volt hogy elkoszonjon toletek :) Hany eves vagy? :)

Elég érdekes

(Paja, 2015.05.28 08:34)

Sziasztok! Az én történetem ott kezdődik mikor,2014 szeptemberben a párommal,egy panel lakásba költöztünk,albérletbe.Tudni kell,erről a lakásról,egy idősebb néniért volt,mielőtt árverezésre került a ház.Egy ismerősöm vette meg az árverésen,és ő adta ki nekünk albérletbe de sajnos,semmit nem mondott az előző tulajról. A szomszéd nénitől halottam a történteket,akiért volt anno ez a lakás,sajnos nehéz anyagi gondokkal küzdött,így árverés alá került a lakása,és ez az idősebb néni öngyilkos lett,vonat elé vette magát. Mióta itt lakunk a párommal,semmi jel nincs arra hogy itt volna,nem mozdulnak tárgyak,nincsenek fura szagok,nincs semmi olyan dolog ami szellemre utalna!De viszont egy dolog van,amióta ide költöztünk,folyamatosan betegek vagyunk,szinte meggyógyulunk,és megint valamibe bele esünk.Mikor még nem költöztünk ide,a házi orvosomnál évente max 2-szer ha voltam nála.Sokszor van,fáradtan,kimerülve ébredünk reggelente.Ha valaki tudna segíteni ebben,megköszöném!

Re: Elég érdekes

(Centi, 2015.06.15 15:15)

Szia lehet hogy csak valami olyan van a lakasban ami az elozoben nem volt es azt nehezen szokja meg a szervezetetek. Ha szellemre vagy demonra...ra gondolsz akkor jarj utana hogy csak az anyagi gondja miatt akart e volna ongyilkos lenni :b .

ez mi?

(cega, 2015.05.25 16:22)

Sziasztok... Én a szüleimmel tavaly nyáron költöztünk el egy két emeletes ikerházba.És nem tudom de fura dolgok voltak (mostanában nem fordul elő):D. Amikor hazaértem undorító bűz csapta meg az orrom pedig annak a bűznek nem volt tényleges eredője...
Jó ezt a bűzt letudtam annyival hogy biztos csak képzlődés az egész...
Rá pár napra extrémebb dolgok történnek: meg mozdulnak a székek, tányérok, telefonom le esik az asztalról ( persze nem a szélén volt) és ez egy kicsit furcsa volt. Rá pár napra 2.00 perckor olyan mintha valaki jönne fel a lépcsőn---> 2.01 a húgom felsír
Ez kb egy hónap keresztül így ment.
Aztán még olyan is történt hogy az én ajtómon 6.15 -kor kb 4x erőteljes kopogtatás .
És megint fura dolog történt : éppen újítjuk fel a teraszunkat és éppen hogy csak de a szemem sarkában egy korom fekete valamit láttam és mintha valami piros csíkot is húzot volna de ez kb 0.5 mp lehet... nem igazán tudom mire vélni a dolgokat eléggé szkeptikus vagyok de ez már nekem is sok volt... Ha valaki tudja mi ez azt megköszönném!
A házról annyit hogy kb a 70-es években épült és az előző tulaj itt halt megRe: ez mi?

(PSZV, 2015.06.04 18:49)

Szia a PSZV paranormális szak vadászokat jelent a sötét alak amit láttál nagy valószínűséggel egy démon ezekről azt kell tudni hogy nem emberi lelkek ezek mások és amit eddig produkált az ő erejének semmi tehát ha költöznétek azzal semmit nem érnétek el ha egy démon rászál valakire általában a haláláig követi és kínozza bár gyakran ő idézi elő az illető halálát amit tehetsz szerzel kereszteket szenteltvizet egy ezüstkereszt a nyakadba és hívsz egy ördögűzőt ajánlom az exorcizmust valamint egy házszentelést is végre hajtatsz.Ha még bármi kérdésed van:langxhun@gmail.com-ra írhatsz.

Re: ez mi?

(Centi, 2015.06.15 15:10)

Szia :) en sokat "foglalkozok" ezekkel a temakkal . Lehet hogy tudnek segiteni . Hany eves vagy?

Mit jelenthet

(Alexa, 2015.06.10 04:18)

Sziasztok
Másodjára àlmodom szellemekkel jók és rosszak az összes álom félelem. Mai álmomban egy sötét erdőben volt ahol a nyomomban voltak mindig nagyon féltem és aztán a nevemen keztek szólítani
Szandi Szandi gyere nem josz? Na és írt fel keltem apukám 5 éve halt meg mamám is Papàm pedig 8 éve most álmodtam kb 10 perce gyorsan írtam ami még maradt

Re: Mit jelenthet

( cega, 2015.06.10 22:59)

Szia.Csak egy rossz rémálom, olyan mint az enyém amikor elutottek autóval...
Ha szeretnél róla beszélni itt az e-mail cìmem: cega1664@gmail.com nyugodtan írj velem is élőfordul az ilyen. .. :D :)

kulfold

(Susanna, 2015.06.01 16:20)

hello.en kicsi korom ota latom a szellemekete.ok jok mindenki es soha nem bantanak

re re

(pancsika, 2015.05.11 12:17)

Szia varga gàbor! Felfigyeltem a leveledre ha szeretnél beszélni rola irj nyugotan! A email cimem! ravasz.magdolna@freemail.hu

lacavok1995@gmail.com

(laci, 2015.05.10 09:12)

Vágó gábor irj gmail.en es ott is beszelhetunk rolla de elob irtam csak nemirtam nevet oda névhez sziát írta 8:04 kor

re--

(Vágó Gábor, 2015.05.08 23:29)

Sziasztok.
Olyan embernek keresek aki tudna rajtam segíteni.
augusztusában volt egy autó balesetem ahol a 19 éves húgom kirepült az autóból és a helyszínen életét vesztette. Azóta nagyon különös dolgok történek velem minden egyes pillanatban félek olyan mintha itt lenne velem akárhova megyek vagy bármit csinálok mikkor eljön az este mintha láttam és szeretne valamit de nem tudok vele egyszerűen kommunikálni és ettől még ilyesztöbb. Párom álmodik vele nem egyszer megjelenik neki álmában a családomban csak mi nekünk van ilyen érzésünk.Ez mért van valaki nagyon szépen kérek aki érti ezeket a dolgokat magyarázza el mért van ez mit tegyek?


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24

Következő »