Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: S.O.S

(Lilike, 2015.08.17 15:23)

Szerintem kérd meg a sátánista barátodat hogy idézze meg őt és ha sikerül óvatosan bróbáj hozzászólni hátha válaszol.Sok sikert.

Re: S.O.S

(Katalin 75, 2014.03.19 21:40)

Állítólag a nevüket kell megkérdezni, és akkor biztosan haza lehet küldeni őket a fénybe, de anélkül is működnie kell. Magát a módját nem tudom, de van egy olyan oldal, hogy arkadiafenyei.hu., ott vannak emberkék, akik segíthetnek. Rajtam a nagymamám volt, akit nagyon szerettem. Sikeresen hazavezették. Mindenesetre azt tanácsolom, eleve nagyon fiatal vagy, kérj segítséget. Nézz meg többet, beszélj több emberrel, és akkor dönts. Ez nem játék, a sátánistáktól tartsd távol magad! Biztos, hogy van hozzá érzéked, ezért jönnek, olyan a rezgésed, de mindent módjával !!!

Re: Re: S.O.S

(Katalin 75 , 2014.03.19 22:34)

Illetve még valami. Viselj élet virága szimbólumot a nyakadban. Nem kell drágának lennie, a szimbólum maga a lényeg, legyen 1+6-os virág, szerintem az kifejezőbb. Ha gondolod, úgy oldd meg, hogy éjjel is tudd viselni a láncot balesetmentesen: azaz fém rövid lánc, és rajta a medál. Ez csak tipp, mi a házat védjük így. Az energiák még mindig nem jók teljesen, temető közelében lakunk, de szellemek nincsenek. Azért nem árt, ha valami véd is, nem csak szimpatikus dolgok vannak odaát, erre figyelj, de mindent lehet kezelni. És mindig pozitív emberekkel barátkozz, nézz bele az életükbe. Aki maga alkot, él, teremt, jókedvű, bizakodó, azok mind jóemberek.

Nemértem

(Lilike, 2015.08.17 13:27)

Velem az tortent hogy kimentem jatszani a kutyakkal es a pad alatt lattam egy fekete macskat aminwk vilagit a szeme es engem figyelt.aztan bementem es lattam egy fehér férfit rózsaval a kezeben.szerintetek szellem? Lecci irjatok emailt az:gyongyosililiana@gmail.com cimre

képzelődöm vagy tényleg megtörtént velem? 2014.07.30

(alex, 2014.08.13 23:10)

Haverok átjöttek hozzám hülyéskedtünk meg beszélgettünk. Egyedül medencéztem odakinnt mert nagyon melegem volt. Valaki megfogta a vállam ês a barátnőm teste meg arcában jelent meg az a valaki. Utána haverom kijött hogy megnézze hogy mivan velem és magyarázatot kért tőlem mért csókolom a levegőt. Télleg nem a barátnőm volt és akkor mi lehetett az vagy kivolt velem a medencébe és amikor a haverom kérdőre vonnt akkor a medencébe egyes egyedül voltam benne. Segítsetek miért volt ez az egész?

Győr

(Horváth, 2014.09.03 18:24)

Azt hiszem akkor én is látó vagyok... Valaki elkezd mesélni valamit én befejezem.... látom magam előtt. Nagyon megijednek tőlem de én is magamtól. Szellemeket is látok. Van pár sztorim... De be vagyok rosálva tőlük!!! Merre induljak? Akiktől eddig érdeklődtem lerázott vagy pénzért akart segíteni (ami a legkevesebb)!!! Segítsen már valaki mert megőrülök!!!!!!!!!!!!!!

Re: Győr

(Árnyék, 2015.03.13 13:13)

A szellemlátással nincs baj,el kell fogadnod.Nincs más választásod

Re: Re: Győr

(Centi, 2015.06.15 16:04)

Szia. Hany eves vagy? :) Aki akarja latja .Sokan mondjak ram hogy furcsa vagyok en ez el is fogadom. Van hogy latom,van hogy nem ettol nem kell sem megijedni sem felni . :)

Re: Győr

(Cililke, 2015.08.05 13:47)

Szia!
Igen az vagy. ne félj nem kell. Én is látok mindent jót és és sajnos rosszat is.
Jól mondja a mondás egyben ajándék áldás egyben átok.
Nekem azt mondták igazi médium vagyok. Ha mesél valaki valamiről folytatom , és látom magam előtt akiről beszél. Tudom miért távozott. Van amikor látom van mikor érzem a szellemek jelenlétét. Nem félek, tudom várják tőlem a segítséget.Ha nem akarják, hogy többet mondjak közöljek kiráz a hideg és azt mondom többet nem mondhatok neked már. Ezt elfogadják. Ezért pénzt nem szabad elfogadni mert büntetést kapunk! Mi erre vagyunk kiválasztva, hogy segítsünk. Most már többet nem írhatok. kaptam jelzést!

Re: Ne aggódj

(Bloodias, 2014.10.19 13:13)

Lehet hogy valóban látó vagy. Az elmondásod alapján tényleg megvannak a képességeid hozzá. Nem kell ettöl félni. Ne átoknak fogd fel. Istenadta áldást kaptál. A szellemek sem azért jelenek meg neked hogy halálra rémiszenek... Tudják hogy látod őket és csak ezért jelenek meg elöted mert van valaki aki úgy látya őket mint életükben
Soha ne félj mert nem akarnak bántani vagy megilyeszteni. Nem gonoszak csak még nem távoztak a Földről. Szereteink akik már elhunytak. Egyszer majd megtanulod rendesen félelemnélkül kezelni az áldásos. Természetes hogy most még így reagálsz

Re: Re: Ne aggódj

(hansi, 2015.03.03 17:45)

Szia tudsz nekem segíteni 1loboti2rehuni@gmail.com írj rám!

Re: Re: Re: Ne aggódj

(Centi, 2015.06.15 16:07)

Szia :) mibdn kene segiteni? :)

Re: Győr

(Jenci, 2014.11.22 06:13)

A látok élete nem egyszerű... Hasonló cipőben járunk... Bár én nagyon sokat foglalkozok vele és már nem rémit meg :-)

Re: Győr

(timi, 2015.01.04 13:31)

én is tapasztalok sokszor alakokat meg tudom hogy figyelnek érzem is én ha kimegyek a tememtöbe érzem hogy ott vannak vannakakik ülnek a sirkön figyelnek vannak akik állnak és beszélgetnek egymással semmi félelmetes nincsen benne én levelet szoktam mamáéknak ott hagyni vagy egy kis tárgyat . nem kell félni tölük mert igy komunikálnak rajtatok keresztül üzenetet akarnak küldeni

Re: Re: Győr

(Centi, 2015.06.16 10:04)

Szia szeretnem h ha csatlakoznal a facebookos csoportomhoz :)

Re: képzelődöm vagy tényleg megtörtént velem? 2014.07.30

(JUHÁSZ TÜNDE, 2014.11.01 11:00)

SZIASZTOK 14-ÉVES VAGYOK ÉS A SZÜLEIM SE HISZNEK SE A SIIHOLOGUS SE HOGY FEHÉR FOLTOKAT LÁTOK ESTÉNKÉNT ÉS ERRÖL BESZÉLEK AZ OSZTÁLY TÁRSAIMNAK CSAK ÖK CSK ÖK HISZNEK NEKEM
LÉTEZNEK FÉLEK ELALUDNI !

Re: Re: képzelődöm vagy tényleg megtörtént velem? 2014.07.30

(Cilike, 2015.08.04 09:13)

Szia Tünde!

Ne félj nem bántanak.Fogékony vagy ezekre a dolgokra.
Ha segítség kell írd meg az e-mail címed.
Én 6 hat hónapos korom óta látom őket a Fiamnak is ezért tudtam segíteni,.
Nekem ez spontán jött nem tanultam, bár nagymamám is érezte a jelenlétüket.

Re: Re: Re: képzelődöm vagy tényleg megtörtént velem? 2014.07.30

(Erika2002, 2015.08.05 19:20)

Sziasztok! Van köztetek olyan aki megérzi ha nézik, mert én 12 éves vagyok és megérzem, volt már olyan is, hogy tényleg figyelt valaki titokban, de akkor igazán félelmetes amikor érzem de nincs ott senki, nem vagyok bepánikolva, de nem tetszik ez az érzés

Re: Re: Re: Re: képzelődöm vagy tényleg megtörtént velem? 2014.07.30

(Cilike, 2015.08.07 16:18)

Erika!

Ne félj tőlük, kapcsold be a rádiót vagy a magnót lazulj el a zenétől.
Mintha ott sem lennének.
Befog jönni. Tisztítsd ki a szobád gyújt fehér gyertyát és küld el őket.

Mit jelent ez ?

(Széplaki Máté (Pécsről), 2014.12.18 20:26)

Én 13 éves vagyok lakásban élek édesanyyámal a 9- edik emeleten az előző lako frissen vette meg a lakást meg a ház is uj volt és mi tőle vetük meg szóval senki nem halt meg.Én választottam egy szobát van erkélye az volt a szörnyű hogy minden este félelemmel aludtam el és nem tudtam miért szóval féltem abba a szóbába meg egyszer csinálok valamit erre hátulról egy női hangot hallok mintha sutogna valamit a fülembe nagyon megijedtem de cseréltünk anyukámmal szobát és azt mondja anya hogy abba a szobába amibe félelemmel aludtam el abba ő kiváloan alszik és meg anya szobájába ami meg az enyém ott én már nem alszok el félelemmel meg van két macskánk egyiknap este a macskánk folyamatosan nézte az ajtót de ott senki se volt és ez töbször előfordult én nem tudom eldőönteni hogy higgyek e a szellemekbe vagy nem választás elöt állok különben nincsen ara jutaló jelem hogy lenne szellem de kitudja szivesen várok választ kérdést vagy hozzá füzni valót.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Következő »