Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

zsirafka azet. sk

(Bea , 2015.10.05 21:23)

Sziasztok segecseget kérek tőletek kB 3 éve kislány szelemel amobom nagyon felek tőle mit csináljak hogy szunyenek meg a remalmok?

félek

(Grétii, 2015.10.01 15:01)

Sziasztok, 14 éves vagyok és látom, hogy ez nem kamu! Tehát nekem az a problémám, hogy van egy démon aki nem hagy aludni folyton azt mondja,hogy meghalsz meg minden. Este nem hagy aludni folyton csipked ütöget és leránt az ágyról (ezt általában 12x szokta megcsinálni ). Vann egy maci amit még a kórházban kaptam anyától mert leforráztam magam(5éve) és még mindig alszom vele, és van egy másik plüss amit a barátomtól kaptam egy delfin ami sokszor eltűnik és elkiáltom magam, hogy Úr isten és előkerülnek. Ma reggel mikor felkeltem egy hófehér testű gyereket láttam a székemen fekete hajjal és fekete szemmel. Éjjel pedig wc-ről jöttem ki és egy fehér ruhás nőt láttam ahogy rohan felém . A mai az különös volt mert egy fekete macskát láttam az ágyam mellett és fújt rám én pedig határozottan elzavaratam a tipikus sicc-el és eltűnt. Szinte minden nap megálmodom,hogy mi történik ma és mikor anya mesél a hugomnak fejből mondja mindig betudom fejezni. Mikor egyedül vagyok itthon mindig hallom,hogy valaki veri a redőnyömet és kinyitja az ablakom. Valaki kizárt a házból. Sokszor érzem azt mikor a tükörben csinálom a hajam, hogy valaki figyel aztán megjelenik valaki és elkezdi cibálni a hajam..nagyon sokat fáj a derekam nem tudom miért de nagyon..segítséget kérek mit csináljak?!

Re: félek

(bia, 2015.10.03 19:36)

hazudni mashol kell ilyeneket kislany ;)

??????????????????

(kinder, 2015.09.28 17:45)

Sziasztok. Velem olyan történt hogy egyik reggel felkeltem és azt láttam hogy egy kisfiú ül a széken. A másik mért van az hohy úgy érzem hogy egyfolytában figyelnek engem az ajtóból? Sőt olyan is volt már hogy a fürdőből láttam valamit és ment az ablak felé. Úgye ők nem rosszak?

Most én nem vagyok normális?

(Bettina M. Cross, 2015.09.19 15:25)

Sziasztok!!! Igazából nem tudom hogy fogalmazzam meg.....Egészen kicsi korom óta fura dolgok történnek körülöttem, úgy 11 éves korom óta ha tippelek valamire az mindig be jön ... Rengetegszer volt már hogy esténként fel riadtam és 100-zal vert a szívem de nem emlékeztem arra hogy álmodtam e valamit....rengetegszer érzem azt hogy valaki figyel....A legfurább tulajdonság amit észre vettem hogy csak végig futott egy gondolat fajta valami bennem pl:hogy kinyílik az ajtó el esik az egyik ismerősöm vagy hogy valaki azt a mondatot mondja ami a fejemben volt ....Ez egyre gyakrabban...akitudna rá magyarázatot adni az írjon!!!

Re: Most én nem vagyok normális?

(Attila , 2015.09.20 17:28)

Az bizony egy szellem de mint tudom a szellemek jók a démonok rosszak ja és aki meg hal fiu az szellem és aki lány hal meg az angyal

Tatabánya

(Bettina , 2015.09.09 14:34)

Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni mert eléggé kivagyok. Bekoltoztunk egy albérletbe ahol előtte egy ember öngyilkos lett. Sokszor hallottam már hangokat láttam fényt éreztem hideget de nem foglalkoztam vele. Tegnap este a kislányom (másfél éves) felsirt álmában oda futottam remegett és nézte a plafont... Mondtam hangosan hogy tűnj el innen és a kislányom megnyugodott. Nem sokkal utána haza jött a párom és a barátnőm akiknek elmeseltem. A barátnőm érzi a szellemeket és mondta hogy most is itt van egy a gáz tűzhely előtt. Kimentunk cigizni a barátnőm haza ment párommal bejottunk és elmentem a haztuzhely előtt nagyon hideget éreztem. Féltem. Bejottunk lefekudni és utána kopogas zorges. Szerintetek a kislányom látja őket mért sírt ilyen keservesen bántani akarják? Szerintetek az előző lakó aki itt lett öngyilkos?

Re: Tatabánya

(rebi , 2015.09.10 16:58)

Szia!szerintem aki öngyilkos volt,az rosszáodéku szellem,és a kislányod ezért fél,mert érzi hogy rosz!és vigyáz hogy ne hagyd egyedü!;-)
BY:rebeka gallyas!irj!!

Tatabánya

(Bettina , 2015.09.09 14:28)

Sziasztok

Miért van ez???

(Lilike, 2015.08.18 12:47)

Sziasztok!!!8éves vagyok de mégis tapasztalok furcsa dolgokat. Tegnap este lefeküdtem aludni,és a plüsskutyám felém fordította a fejét és és gonoszan rám vigyorgott. Miért van ez?????

Re: Miért van ez???

(rebi, 2015.09.07 21:34)

Szia!sajnalom de ez nem szellem,hanem demon.a demonok kepesek manipulalni vagy megszalni targyakat ezert lehetett az hogy a jatek allatod gonoszan radvigyorgott!:-*

mind1

(mind1, 2015.08.26 15:29)

Sziasztok! Nagyon furcsa dolgok történek velem. (látó vagyok) tudom kezelni a dolgokat de azért leirom nektek 1. fürötem este és a szemem látára megmozdult a papucsom kb fél métert arébb ment. 2. van egy szobrom amit emlékszek rá letetem és elmentem, aszthiszem wcre és amire visszajöttem a szobor feküdt! És csak anyukám volt otthon aki kint volt teregetett! Igen, vannak furcsa dolgok De nem biztos hogy démonok!

wattkrisztian@gmail.com

(watting, 2015.07.22 20:36)

Sziasztok! Én egy boszorkány vagyok, tölem kérdezhetek amit akartok, gmailom: wattkrisztian@gmail.com Nos azzal kezdeném ami azt illeti én is sürün látok szellemeket, hallok hangokat meg sok más egyéb zavaró körülmény vesz részt a piszkálásban! Én azt tanácsolom hogy ne foglalkozz velük légy mindig boldog mert amint már emliteték ök a félelemböl táplálkoznak.. Nos én egy fekete csuklyás felsöbrendű lénnyel szoktam összefutni, ő engem még sosem bántott a nevét most nem emliteném ha nem baj, (ő egy démon) csak olyan démon aki nem olyan dühös, egész kiskorom ota látom öt! 2-3 másodpercig az orrom elött van.. nem félek.. Na enyit tudtam segiteni ha démonnal találkozol irj a gmailomra Köszi, sziasztok

Re: wattkrisztian@gmail.com

(angela290@citromail.hu, 2015.07.28 18:43)

szia!Én elég ritkán látok démonokat vagy szellemeket.De az érdekelne hogyha elmondan
ád a nevét démonnak
akkor mi történne?!És beszél hozzád?Kérlek válaszolj mert
nagyon érdekel!:-)

Re: Re: wattkrisztian@gmail.com

(krisztián, 2015.08.25 20:54)

Szia! irj gmailon

Tanacsot kerek

(Enis, 2015.08.25 12:30)

Sziasztok!

Berlakasban lakok, es amiota odakoltoztunk tudom, hogy ott meg van valaki. Eleinte csunya volt a dolog, foleg ejjel amikor borzaszto remalmaim voltak, de amugy nap kozbe is ereztem, hogy ott meg lakik "valaki".
Eleinte csak az elettarsam lakott ott, es semmit sem tehettem, de miutan odakoltoztem en is, probaltam valahogy nyugalmat teremteni a lakasban. Sajnos egyelore nincs hogy elkoltozzunk onnan, azert mert nem engedunk meg magunknak mas berlakast.

Mivel tudtam, hogy kirol van szo (a haztulajdonosnak az anyukaja, aki ott halt meg - bar ok ezt eleinte tagadtak), probaltam beszelni a nenivel, akkor amikor ereztem a jelenletet. Kerdeztem tole, hogy mit akar, miert haragszik annyira rank, mondogattam neki, hogy mi ott semmi rosszat nem csinalunk, tiszteletben tartjuk a lakast, stb. stb. Mondogattam neki azt is, hogy menjen el, menjen "tul", a masik vilagba, mert itt mar nincs dolga.

Egy ideig ugy tunt, hogy elcsitultak a dolgok, de az utobbi idoben mintha megint rakezdett volna. Erzem, foleg estenkent es foleg ha egyedul vagyok (vagy a parom alszik) azt, hogy meg van ott valaki. Neha budos szagot erzunk (wc szag, rothadas szag, mocsok szag...) egy-egy pillanatra. Ezek megszokott jelensegek. De most meg van valami: koszt talalok a lakasban. Peldaul, egyik reggel arra ebredtem, hogy a masik szobaban egy vaza (benne viraggal) fel van borulva es a mellette levo cserepbol (amiben van virag es fold) ki van valahogy dobalva egy kis fold. A foldes dolog mar megtortent azelott is, legalabb egyszer... A parom tagadja, hogy jart volna ott, ugy, akkor.
Koszt talalok a konyhaban is, a kredencen. Valami por szeru ize rakodik ra (ejjel, nappal), mintha szetpreckelve, de csak a konyhaban tortenik ez es csak a kredencen. Ma reggel arra keltem fel, hogy ossze volt kenve a kredenc etellel es az oda van szaradva. A parom eskudozott ra, hogy o nem ontott ki semmit, es el is hiszem neki, mert nem lett volna mikor odaszaradjon az az ize ma reggel.
A furdoben is koszt talalok, a tukor alatti polcon. Akarmennyit is takaritom, 10 perc mulva visszaterem. Olyan mintha raszornanak fentrol valami hamu szeru port.

Tudom mikor kezdotott. A nenirol beszeltunk a haztulajdonosekkal, es ok meseltek, hogy a neni fosveny, ronda, goromba szemely volt, aki nagyon ragaszkodott a lakashoz, es nagyon a sajatjanak erezte (bar nem is volt az ove). Azon az esten, mikor elmentek tolunk, ereztem megint azt a gonosz energiat korulottem. Nem tudom, hogy magyarazzam el, sokszor erzem a haztulajdonosek gyuloletet velem szemben, de a halott neniet is. Most nem tudom, hogy a nenitol jon ez a gonosz energia, vagy a tulajdonostol (rajtuk is, csaladilag erzem a negativ, gonosz energiat). Ezt a negativ energiat meg ereztem mielott eloszor lecsendesedett volna a lakas. Volt, hogy ugy ereztem mintha gyertyakat gyujtogatnak "nekem" a tulajdonosek, bar lehet hogy csak kepzeltem... bar nem tudom mar, hogy inkabb szellemjarasrol van ott szo, vagy inkabb valaki rontas-szeru dolgot kuldott ram/rank.

Nagyon szeretnem megoldani ezt a problemat, mert mar elegem van belole. Folyton faradt vagyok, nincs eletkedvem, hol ez faj, hol az faj, valami bajom mindig van. Semmi nem megy jol: a parkapcsolatom docog, anyagi katasztrofaban vagyunk es semmi nem sikerul amit eltervezunk.

Nagyon halas lennek, ha valaki tudna segiteni ebben, bar egy tanaccsal.

-

(Eva26, 2012.11.12 14:29)

Sziasztok!

Velem is történtek már furcsának, ijesztőnek mondható események. Például a jelenlétemben csak úgy a semmiből megszólalnak a gyermekem hangot adó játékai, a falról leesnek a díszek, házimozi rendszer hangereje szintén a semmiből változik, egyik alkalommal egy medálom szimmetrikusan ketté tört. Véres foltok a karon, jósló álmok.... stb.
Valaki azt mondta, hogy ezeket a jelenségeket én okozom az energiámmal. Ez igaz lehet? Egyáltalán ezek mit jelentenek és mit lehet ezzel kezdeni?

Re: -

(Lilike, 2015.08.18 13:08)

Sajnálom de ez nem szellem hanem démon. Nemártana hivni egy ördögűzőt. ♥♥♥

S.O.S

(Kétségbeesett lány, 2012.12.04 19:59)

Sziasztok.!
Segitséget szeretnék kérni!
Mivel látom hogy ez az oldal nem egy vicc bátorkodok segitséget kérni. Nagyon szeretnék kapcsolatba kerülni a sszellemekkel és ujra látni őket, mivel durván fél éve történt egy oylan eset hogy elkezdtem látni egy embert. Pontosabban egy kisfiút. Először azthittem(mivel egy kertben láttam) hogy valaki viccelődik de amikor az iskolámban az órákon és a szobámban megjelent akkor már anyukámnak is mondtam mivel sokszor idéztünk. a barátaim is tudtak róla mivel az egyik barátom sátánista. aznap este mikor láttma a szobámba pont akkor idézte meg a sátánista barátom Őt.
Anyukám megijedt és segitséget kért a mamámtól, mivel jósnőhöz fordult(szokásosan) azttanácsolta hogy védessük el a házat sóval. Igyis lett. durván már egy éve nem hallok furcsa hangokat azelőtt mindig. Mindig lépteket és egyre közelebb és mikor már NAGYON közel ért halálfélelmem volt. sokszor ugyérzem megőrültem. Mikor anyukámmal beszélgettem atmondta hogy gyerekkoromban is sokszor volt hogy leültem beszélni és mondtam anyukámnak hogy ott egy bácsi közben senki nem volt sehol. sokszor érzékeltem árnyékokat. és mostanában is állandoan ugyérzem mintha figyelnének. Miközben ezeket a sorokat irtam/irom mégnagyobb félelmem van. Segitséget kérnék hogyan láthatoma szellemeket? Hogyan kommunikálhatok velük?

Egy 15 éves, kétségbeesett lány.

Re: S.O.S

(Mariann, 2013.01.15 11:11)

Szia!
Szerintem nem kell félned, sokszor azért jönnek, hogy segítsünk nekik. Én eddig csak kétszer láttam szellemet, de többször éreztem. Kérd meg, mondja el miért jött? Valamiért téged választott.
Ne félj tőle. Amúgy természetes, hogy félnek tőle, hisz már rég elfelejtettük, hogy milyen is összhangban lenni mindennel. És amit nem látsz, azt még nehezebb elfogadni.
Lehet, hogy segítség kell neki. Kérd meg hogy beszéljen hozzád.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Következő »