Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nagyon félek ezektől de még nem láttam teljesen őket

(Félénk lány, 2016.01.26 09:57)

Lehet hogy fölösleges volt írnom ,mert kihalt ez az oldal ,de nekem így könnyebb.
1.Ahol a tetőtérre fel lehet menni a lépcsőnknél ott van egy korlát a hugaim miatt. Valamelyik nap a nappaliban tv-ztem és pont láttam a korlát alját és megláttam 2 lábat amint az én szobámba ment. De az a régies cipő nélküli láb, tiszta mocsok volt ,de olyan lassan....csak ment. Uuuh... azt hittem betojok annyira féltem, de szerencsére itthon volt a tesóm is!
2. Van egy kis

mi lehet ez? valaki szerint szellem mások szerint angyal

(mazsola, 2016.01.18 18:40)

velem többször történt már ilyen, hogy a semmiből egy jeges fuvallat jön és sokáig érzem ... eléggé gyomoridegem van és nagyon félek ... - nem, nincs mellettem ajtó, az ablakom nagyon jól zár ... és a bal kezem felől szoktam érezni ... nagyon zavaró és félelmetes ... mit tegyek? vajon ártani akar nekem?

:(

(Nikoletta, 2015.10.11 15:33)

Sziasztok tudna nekem valaki segiteni :( ?

Re: :(

(szandi simon, 2016.01.17 09:13)

Szia mirol lenne szo? Lehet tudnek segiteni!

Mindenki

(Annna, 2016.01.11 00:19)

Sziasztok ! A barátommal elek együtt két éve , mindig csettint és megkérdezik hogy hallom e ? Eddig soha nem hallottam a két év alatt . Egy vagy két hete felek egyedül itthon lenni mert úgy éreztem valaki figyel és a hátam mögött van .... 2 napja én is hallottam hogy csettint. A párom a fürdőben volt én a nappaliban és mintha a fülembe csettintet volna . Azóta nem tudok aludni és felek. Segítsek ! Ez mi ? Vagy ki ? És mit akar ?

margoci26@citromail.hu

(margó, 2015.12.13 13:30)

Szia!2015.12.05én baleset érte egyik kollégámat elgázolták,olvastam az nap este a neten a hírekben és arra gondoltam mi van ha ő az de elhesegettem a gondolatot másnap meghalt amiről habár olvastam csak hétfőn tudtam meg hogy Ő volt.Azóta álmodtam vele,hogy mondani akar valamit de nem jön ki hang a száján meg kedden kint voltam az udvaron és néztem az adatlapját a közösségi oldalon elindítottam egy videót amit ő osztott meg és megmozdult ütemre az egyik virág!Akar valamit vagy mi lehet mert nagyon szeretném tudni!?!?

Re: margoci26@citromail.hu

(G.rebikee, 2016.01.10 13:27)

Szia nem tudom hogy aktuális-e még a dolog de ha igen akkor a kollégád segitséget akar kérni tőled nem kell tőle félni segits neki probálj meg beszélni hozzá!☺

moncsika600@freemail.hu

(móni, 2016.01.09 19:57)

Sziasztok én nem nagyon hittem az ilyenekben de egyre jobban kezdek benn hinni. A nagymamám 2011ben halt meg nagyon szerettem egyszerűen a mainapig alig birom elhinni,hogy már sohatöbbé nem láthatom.
Van ugy hogy napi szinten álmodok vele de ugy mintha nem halt volna meg ugy látom őt hogy van a sir tehát a sírkeret és azon ül vagy egy padon a temetőben és megölel nagyon ritkán beszél is hozzám amikor megölel rendesen érzem az ölelését. Van ugy hogy eltelik egy bizonyos idő tehát pl.2-3hét és nem álmodok vele de utánna újból álmomban tudom hogy halott de mégis olyan mintha élne nem tudom miez vagy mit jelent de aki tud segiteni irja le kérm

Szia

(Bliz, 2015.12.31 17:58)

Sziasztok nem tudom mi tortenik velem de a szemem sarkabol mar nagyon sokszor lattam arnyakat meg a tukorbe egyik nap egy ferfit lattam aki elindult felem egyik este egy noi sikolyt hallotam ez nem regen kezdodott amikor uj hazba koltozunk nem tudom hogy mit csinaljak mar egyszeruen kerlem segitsetek vagy akivel tortent ilyen az irjon

Re: Szia

(Tomek, 2016.01.07 20:09)

Szi Bliz, nem vagy egyedül, ez a legfontosabb!

Re: Re: Szia

(Bliz, 2016.01.09 16:47)

Szia Tomek veled is ilyen dolgok tortenek te mit csinalsz vagy en mit csinaljak keresek valakit mert ezeket a dolgokat a csaladbol csak en latom a dolgaim nem ott vannak ahova le tettem oket a kutyam is sokszor furcsan viselkedik de mar tenyleg nem tudom hogy mihez kezdjek

biroann@freemail.com

(Bíró Anna, 2015.12.26 13:35)

Én azt szeretném mondani hogy nekem meg a barátomnak van egy kis titkunk de azt nem mondjuk el sennkinek.

Segitség

(Bari Bianka, 2015.12.20 12:04)

Stiasztok! Az eddigi életem furcsaságokra épült.
Kezdődtek csukjás alakokkal, majd fehér ködökkel folytatódott. Majd abba maradtak, egy egész hosszu időre.
Viszont körülbelül 1 éve kezdődtek ujra el.
Álmodtam egy fekete hajú nővel aki meghalt autó balesetben és csuron véresen jött hozzám.
Később már rettegtem aludni.
Majd idővel az álmom valósággá vált.
Húsvér emberként láttam, ugyan olyan véresen és hidegen. Ébren voltam nem álmodtam.
A családom többi tagja is elkezdte érezni a jelenlétét.
Az édes apám az látta is a nőt.
Majd kis időre a nő eltűnt.
Majd a szüleim vettek egy új fürdőkádat. Láttam benne egy nőt akinek a bőre össze volt darabolva, és nem birt menni mászott felém. Nagyon féltem tőle.
Majd idővel ő is eltűnt és vissza jőtt a másik.
De ő nem akárhogyan tért vissza.
Megdarabolta a hátam. A családom és a barátaim tehetetlenek voltak és kétségbe esetten látták rajtam az ujabb sebeket.
A szemük láttára darabolta meg a hátam.
Azt mondta egy éjjel a nő nekem régen megkellett volna halnom.
Hìvtunk rokonont aki szellemekkel foglalkozik. Mikor belépett a házba, érezte a nőt, és csinált tisztìtást a házban. Már pap is járt nálunk. Csak hogy nem a házzal volt baj, bárhova mentem a nő ott volt. A rokonunk védő köveket adott ami mindig nálam volt.
Majd egy nap mentem át a zebrán.
Láttam a nőt egy autóban és puff.
Elütött. Túl nagy bajom hála Istennek nem lett.
Majd rájöttünk, azt akarja hogy én is ugy haljak meg ahogy ő halt meg autó balesetben.
Majd a látomásaim véget értek.
A halott nagyapám álmomba magyarázta el hogy menjek ki a temetőbe a ravatalozó háta mögé ott lesz valami. Úgy is volt. Sìrok voltak ott. Majd megpillantottam a két nő sìrját láttam öket a fejfa mellett. Az egyik neve aki elütött Etelka aki már több mint 100 éve halott. A másik sìr a darabolt bőrű nő nevére nem jöttem rá olyan régi volt a sìr és elhanyagolt. Nem lehetett leolvasni a nevét.
Majd idővel megint álmom volt.
Elvittek egy házba. Volt ott egy másik nő a vastag csöveken mászott négykézláb. És volt egy másik, aki egy asztalnál ült és néhett engem.
Az álmombol később kiderült, hogy a nő aki a csöveken mászott azt ott akasztották fel, és a ki a székbe ült, ott vágták el a torkát.
Azóta az álmom óta ébren is látom őket.
Egy látnok szerint azért vannak és jönnek mert kell nekik a gyermekem lelke majd ha terhes leszek és az enyém is.
Tanácstalan vagyok mit kellene tennem bármit csinálok ott vannak, hála Istennek az elhunyt rokonok segitenek de ez sem normalis hogy őket látom. Segitsetek kérlek!

kjani81@citromail.hu

(János, 2015.12.17 19:21)

Sziasztok! Tudnátok nekem felvilágosítást adni? Történt velem olyan dolog hogy, kb eggy hónapja temetőben jártam, ekkor én beteg voltam náthás lázas. Miután haza értem, eggy hétre rá jelentkeztek olyan tünetek mint pl: fáradékonyság, nagyon erős fejfájás. Aztán lassan észrevettem olyan dolgogat mint például ha bekapcsolom a diktafont, akkor a felvett hanganyagot visszahalgatva mindig állandóan eggy kisfiu hangja van a felvételeken aki szemmel láthatólag, nincs is körülöttem! Most meg az van hogy már a telefon kameráján videófelvételkor is ott vannak a kisfiú hangjai és a digitális fényképező felvételein is ott vannak a felvett hangok! Abszolút nem tudom mi ez a jelenség, tegnap kint álltam az udvaron délután, a hugom cicájának odaszóltam hogy hideg van ugye? Erre meg a kisfiú azt válaszólta hogy: igen hideg van! Akkár milyen rögzítő ezközt kapcsolok be legyen az diktafon, kamera, vagy telefon, a kisgyerek hangja mindig rajta van, ha egyedül ha társaságban tökmindeggy a hangja ott van! Ha vissza halgatom a felvételeket: akkor néha, köszön, nevet , mond olyan dolgokat mint: még ne, vigyázz, gyere, látlak, aztán meg fényképező kattogás. Hát eléggé megvagyok ijedve és őszintén megmondom 33éves férfi létemre elkezdtem félni! Majd minden este éjjfél után tudok csak lefeküdni! Bárkinek a kamerályát, diktafonját, vagy épp a telóját használom próba képp akkor is ott vannak a hangjai, folyamatosan rögzítem az eseményeket, és még most is eggy hónap elteltével itt van! A nevét nem hajlandó megmondani vagy süket! a kisfiú hangjait csak úgy hallom ha mellettem van valami rögzítő eszköz és a felvett anyagot utólag vissza halgatom! A múltnap meg fociztam a kutyánkal Lilinek hívják, látott valamit Lili odament erre a kisfiú meg azt mondta neki: mész innen. Miután visszanéztem a felvételeket kirázott a hideg! Hát szóval eléggé elvagyok keseredve emiatt.

szabi345@gmail.com

(szabi, 2015.12.13 12:03)

Hát valem már törtènt ilyen szellemi jelensèg összintèn 3-szor.az 1,2-dik nál fèltem .Hát szerintem fontos. Meg amugyis az unoka testvèremmel kutatjuk a szellemeket.Minden jót

Salgótarján Pécskő út 1.

(Fanni, 2015.11.27 15:01)

Én nagyon sok szellemet idéztem meg, de mind megijedt tőlem és egy gonosz szellemmel sem tudtam beszélni.
Egy szellemmel tudtam csak beszélni Bloody Mary-val, vele is összehaverkodtam.
Mi az oka ennek?!

Szentgyörgy

(Bíró Anna, 2015.11.23 19:02)

Szeretném Látni a halot családaimat Meg a szellemek Meg a démonokat Meg beszélni hozzâjuk.

Élő ember szelleme?

(Gabi, 2015.11.19 11:14)

Sziasztok.
Egy nagyon érdekes dolgot szeretnék megosztani veletek és várnám a véleményeket is.
Szombaton hajnalban arra keltem fel hogy a kislányom (5éves) ott áll az ágyunknál, mondtam neki hogy másszon fel közénk de nem válaszolt. Felkeltettem a párom hogy szóljon neki, de amikor odafordult akkor eltűnt. Átmentem a szobájában és ott aludt. Ma hajnalban újra láttam, szóltam neki hogy te vagy Lilla de nem válaszolt. Erre a párom felkelt és kérdezte h kinek beszélek, mondtam neki hogy ott van Lilla nem látod? Erre odanézett és Lilla lebújt az ágy sarkához, de akkor is a szobájában aludt. Ezután próbáltam aludni és azt éreztem hogy valaki mászik a lábamra és bizsergett a lábam. Felkeltem de senki nem volt ott.
Mindig akkor "tűnik" el amikor a párom is odanéz, addig tisztán látom az alakot akit a kislányomnak vélek, hozzá teszem hogy semmilyen betegsége nincs és nem halt meg.
Úgy érzem hogy valaki közölni akar valamit de nem tudom mit kellene csinálnom, félni nem félek tőle csak nem értem ezt az egészet.
Az életemben nem volt semmiféle "nagy" változás aminek köszönhető lenne ez a dolog.
Remélem tud valaki hasznos tanácsot adni.
További szép napot nektek.

gji92@freemail.hu

(Gazda János, 2015.11.18 16:30)

Szia tegnap este alig aludtam el elkezdet sipolni a fulem ezel egyutt ahogy feküdtem csukott szemmel vorosé valt minden ez mellet eros fej fajas jelentkezet mire a fejem felemeltem es korulneztem mert furcsaltam hogy ennyire ki mellegedtem a szobba 18 fokos homerseklete mellet azonban semmit sem latam csak azt ereztem hogy valami nincs renben minha valaki vagy valami lenne bent ugy gondoltam mivel masnap munka vissza fekszem elaludta majd hajnal 02:40 korul riadtan keltem fel mivel az almom rideg volt az almomba edesanyammal beszelgetem midekozben beneztem a szobamba es csak azt lattam hogy a vettet agyamon mozog a paplan de semmi es senki sincs bent ebredes utan csak kopogas hallottam dubogest hol ott a hazban mindenki aludt a hangok nem voltak elesek de en hallotam lehet hogy hulyesegnek hangzik az egesz de szerint valami van meg erzem az ilyet sokat tapasztaltam mar hogy igen is hiszem az ilyen dolgokban meg erzem a jelen lettet egybol kellemetlen erzes fog el ha szellem van valahol ezt csak szoban tudom bizonyitani de volt ra pelda hogy ismeroseim is meg ilyedtek mert idegen hatat ujitottunk fel mondta hogy valami itt nincs redben itt van vallami erre ok csak kacagtak de egyszercsak mikozben eszegetuk az ebedunket a kupa ami bent volta a konyha szekrenyen el kezdet forogni mindenki meg riadt es igazat adta nekem addig csak viccnek veltek az egeszet... na de a tegnap esti esetre el kezdtem kutatni de semit sem találtam nem tudom mitt tegyek hogy ez rossz szellem lenne vagy jo aki valamit tudatni szeretne velem segitseget szeretnek kerni tanacsot hogy mi is lehet.... elore is koszonom...

ceglédbercel pesti ut 12 2737

(kiraly viktoria, 2015.11.13 11:06)

szia az én történetem elég hosszu ezért csak részletekbe irom le.elöször is 2010 be kezdödöt 2-éves volt a kislányom .Édesapám átjött hozzànk perszecazt hozzà teszem nagyon ritkán látta az unokáját ,igy nem igazán ment a kislányom hozzá ,mert nagyon ismerte.Azon a napon àtjött hozzànk és megfogta a kislányom a kezèt, és huzta a szobàba be, \papa gyere nézd ,és felmutatott a lámpára, baba ,néni , bácsi ott ülnek.szoval inentöl kezdődôt az egész.futkárázást hallotunk kis lábakkal .vendégek voltak nálunk hajnal 2 és fél 3 fele felébret a testvérem lányának a barátja, hogy wc re megy ,de amit látott inkább vissza feküdt,a nagy fiam èpp aludt ,mikor azt látta ,hogy a takaroja felemelkedik ês olyan volt mintha a takaro alatt mászott volna valaki.most valameik nap nagy fiam felébret hajnalba, mi szobànknkeresztűl jött ki és látott egy nöi alakot ,ami a kislányom mellett ült ,kimentva konyhàba utána vêgülis sok ilyen történt velünk kisebb megszakadásokkal,persze azt hozzá teszem Èdesanyám tavaj halt meg és nagyon szerettük ôt .de elôtte is voltak dolgok amit nagyon hosszu lenne le irni ezért én naplo szerüségbe irom egyelôre enyit .


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Következő »