Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Győrszentiván

(Válaszoló, 2016.08.09 17:44)

Biztos csak nem tudott átjutni a túlvilágra és ezért így próbál tőled segítséget kérni! Ne félj! Van egy szellemszakértő és ha neki leírod, válaszolni fog és segíteni! Itt van: http://szellemelengedes.hu/szellemelengedes-szellemjaras-kisertetjaras.htm?gclid=Cj0KEQjw_qW9BRCcv-Xc5Jn-26gBEiQAM-iJheIiNznZIDsKH7yRNIfGqHlyLUiEMFSECGhV9YWR8usaAuRl8P8HAQ

Nekem is ugyanez szokott lenni!

(Zatkó Dóri, 2016.08.09 17:39)

Én is szoktam látni a szemem sarkában valakit. Csak egy árnyat szoktam láni és érzem, hogy hozzámér. A múltkor a konyhában maguktól megmozdultak az edények és fiókcsapkodás volt. Akkor éppen éjszaka volt.

szellemek

(petrik patricia, 2016.07.01 17:19)

En lattam de mindenki hulyenek nez pedig simogatast is ereztem ami nagyon jol eset egy ferfi szellemet lattam de nem bantot sot szerintemnjo szandeku volt valamijert elottem ment at a fenyen eleg depresszios voltam abban akorszakban lehett hogy o volt aki elszivta az energiamat na mindegy remelem hogy lattok meg mert nagyon erdeket ez a tema de valaki megzudna mondani hogy milyen a charlie charlie cselengy na mindegy hogy ki az a szellem mert ki akarom probalni

Attilaberki12@freemail.hu

(Kriszta, 2016.06.24 23:57)

A szellemek visszatérnek a haláluk évfordulóján??

Attilaberki12@freemail.hu

(Kriszta, 2016.06.24 23:55)

Tényleg vannak szellemek?

laca8910@gmail.com

(koncsik lászlo , 2016.06.24 10:13)

Sziasztok kérem valaki ha tud adjon nekem tiszta választ miért látom az árnyakat és miért történnek a házban extra durva dolgok? mitt akkarnak töllem miért látom a mütétem ota öket ? és bocsánat hogy nem tulzottan helyes az írásom 4 üdv László Kérlek segitsetek!

Szigetvár

(Borostyán , 2016.06.22 10:41)

Szia! Az én barátnőm tavaly halt meg öngyilkos lett de miután meghalt hangokra lettem figyelmes mintha hozzam beszelt volna volt olyan hogy elkezdtem vele beszélgetni de nagyon ritkan van amikor ugy erzem hogy itt van mellettem es neha meg is ved ez mit jelenthet?

Re: Szigetvár

(Georgina, 2016.06.22 19:13)

Ez azt jelentheti hogy még mondani akár neked valamit vagy hogy meg akár magyarázni egy korábbi tettét. De mivel az itt maradt lelkek nagyon magyányosak lehet hogy a hiányérzet miatt van veled. ☺

Szellem

(Katalin, 2016.06.21 16:09)

Még annyi hogy ez a szellem nem egyedüli nálam .
Több van a 2 éves lányom látja őket még. A kisfiú viszont játszani szokott vele.. ezt onnan tudom hogy mikor a másik szobába voltam ő egyedül játszott a szobájába de egyszer csak nevetésbe tört ki furcsa volt hisz nem láttam senkit . Ezitán meg kérdeztem tőle kivel játszól és fel mutatott egyből és határozottan a mennyezetre! Kérdeztem van e itt valaki ès meg lepő modon beszélt a lányom azt mondta igen és játszunk...ezt egy 1.5 éves gyerek még így mondatban nem felel!!!
Amíg bent voltam addog semmi sem volt majd mikor kijöttem újra nevetett ...most mára már ritkában látja.

Szellem

(Katalin, 2016.06.21 15:53)

Én már láttam egy kb 3-4 év körüli fiut a lányom kicsi takarójával állt a szoba ajtóm elött. A fiú szürke szintelen a szeme mély fekete. Állítólag akkor láthatod őket ha ő engedi hogy lásd!! Ezt nem mesének irtam!!! Ez valós volt!!!

kivancsisag94@gamil.com

(Mária, 2016.06.09 21:27)

Sziasztok. A napokban történt, hogy anyukámmal a templomban voltunk, és a bejárat közelében van egy Szent Antal szobor, melynél el van helyezve egy persely. Amikor ott járok, mostanában kevés pénzt rakok bele és egy kérést fogalmazok meg. Tehát épp ezen cselekedetet akartam végre hajtani, amikor egy fehér alakot láttam elsietni a bejárati ajtótól az előtéren át egészen a templom hajójába, de tudtam, hogy az ajtó nem nyílt ki és nem értettem. Mondtam anyukámnak is, és erre ő erősítette, hogy semmi sincs, nem látott ő semmit. A fehér alak után néztem, de semmi. Segítsetek, mi vlt ez?

milimma85@gmail.com

(Innsomnia, 2016.06.06 20:36)

Sziasztok! Remélem sikerül regisztrálom, és remélem tudtok nekem némi segítséggel szolgálni.

Re: milimma85@gmail.com

(rebi, 2016.06.08 16:18)

szia! meghalgatlak,és tudok neked segiteni nyugottan ird le a problémádat lehet hogy több sorstásad is akad !:))

Az álmaink befolyásolják az életünk?

(László, 2016.05.21 10:21)

Ez részben a témába tartozik.
Ugye álom,sokszor össze függnek a történésekkel...Valaki álmodott már szellemekről?Én igen!Az álmomban ez úgy történt hogy én voltam egyedül itthon,és amikor wc-re akartam menni akkor csapfolyást és egyéb hangokat hallottam,majd befutottam és nem volt ott senki...Majd ijedtemben befutottam a legmesszebb szobába ami a wc-től távol volt és gondolkoztam,később olyan hangokat hallottam mintha mosogatnának és ki és néztem...A levegő mosogatott.Majd felhívtam anyámat aki erre hazajött és nem látott semmit ebből.Olyan furcsa álom nem?Mégis olyan élethű!Amikor felkeltem kiderült hogy álom.De hasonló álmokat már így is álmodtam csak nem jött vissza anyám és ilyen kisebb történeti különbségekkel.

~Úgy érzem mintha figyelne valaki!

Na ez is sok ember életében előfordult már úgy gondolom!Eddig velem csak úgy hogy egyedül voltam,nagyjából mindig a fürdőszobában,olyankor mindig elakarom hagyni a fürdőszobát,olyan nyomasztó érzést kelt bennem olyankor!Veletek volt már hasonló?

Magyarország

(Dóri, 2016.05.19 15:02)

Sziasztok!
12 éves vagyok és én igenis TUDOM, hogy léteznek szellemek. Ugye, azt írtad, hogy elszívják az energiát. Hát az unokatestvéremmel egy osztályba járunk, és 1 paddal mögöttem ült, és annyira ,,lefáradtam,, hogy szinte alig bírtam mozogni. Úgy éreztem, mintha hátulról szívnák az erőm, és ugye Ő mögöttem ült. Poénból szoktunk verekedni (ütögetjük egymást) és odementem, mert valamivel feldühített és egyszerűen nem bírtam vele verekedni. (én vagyok a legverekedősebb lány az osztályban:) ) Miután elment ,,új erőre kaptam,, és 14:30 után megint ez volt de nem emberbe költözött szellem szívta az energiámat.. ( Remélem, nem néztek hülyének)

johnlennon1980

(oa, 2016.05.13 23:15)

Sziasztok!Én kisgyerek korom óta látom a szellemeket.Kb 5 éve felakasztotta magát a párom és meghalt.Azóta folyton érzem őt és kiráz a hideg ilyenkor.Aztán most 3 éve meghalt a nagymamám és őt is látom sokszor érzem úgy hogy amikor lefekszem mintha valaki beleköltözne a testembe.

Re: johnlennon1980

(Muci, 2016.05.14 20:07)

Az enyém is . Esetleg beszélhetnénk ha gondolod.

csicsi_6913@freemail.hu

(Csilla, 2016.04.29 17:01)

Szia!
Nálunk is történek furcsa dolgok, és nem igazán tudom, hogy minek tulajdonítsam őket. elmondom, ha nem bánod, ugyanis nagyon szeretnék választ kapni. Idős édesanyámmal élek egy házban, a nagyfiam pillanatnyilag nem velünk él. Anyu majd 25 éve cukorbeteg, eleinte csak azon kaptam, hogy magában beszél, mintha lenne vele valaki. A fejét abba az irányba fordította ahol az illetőt látni vélte,vagy akár látta is. Ezzel még nem is foglalkoztam, gondolván, sokat van egyedül, ezzel oldja az egyedüllétet. Aztán ez kezdett súlyosbodni, most ott tartunk, hogy gyakran szólít a testvérei nevén, mintha én ők lennék, sokszor felkel az éjszaka közepén, felöltözik, és vár valakit. Ez csupán azért furcsa, mert általában igényli a segítséget az öltözéshez, fésülködéshez, nem tudja begombolni a ruháját, fehúzni a nadrágját. Ám ilyenkor, olyan, mintha valaki öltöztette volna, annyira rendben van rajta minden. Ezeket a dolgokat az orvos azzal magyarázta, hogy a cukorbetegségtől annyira elmeszesedtek az erei, hogy nem jut elég oxigén az agyába, és ezért hallucinál. Logikus is lehetne, de akkor én az esti órákban, sötétedés után, miért hallok halk kopogást a szobaajtóm irányából? Halkan, egyszer, majd kis idő múlva még egyszer. Eleinte azt hittem, hogy az anyukám, de kinéztem, és ő békésen aludt az ágyában, tehát ő nem lehetett. Majd dobogást halok a padlásról, bár ez lehet valami állat is. Lehet, hogy szellem van a házban, és ő okozza a zajt? Lehet, hogy részben, vagy akár egészen ő okozza anyu zavarát?
Kérlek, ha tudsz segíts nekem, már az is nagy segítség, ha megtudom mivel is állok szemben. Köszönöm.

Bóly

(Molnár Zsanett , 2016.04.29 11:26)

Sziasztok!! Kb 2 órája amikor jöttem haza a suliból akkor vérrel a falra az lett ráirva, hogy "eljovok érted is". Anyukám meg a kistesom aki 5 éves nem voltak itthon. Üres volt a ház. Szerintetek mi lehetett ez?

2800 baranya 3/21

(Horváth napsugár, 2016.04.13 19:01)

Képzeljétek el hogy nekem a dédi mamám halt meg anyáknapján és miután meghalt ,arra 1-2 honapra először láttam a zebrán átt séttálva ,és azt kiabáltam az utcán hogy VIGYÁZ MAMA EL FOG ŰTNI AZ AUTÓ !!!!!! anya azt kérdezte hogy mi a baj és rám jött egy roham.... egy kislány vagyok :( hiányzik a dédi mamám!!!!!!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Következő »