Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Re: Védelem

(Nénike, 2016.03.20 09:30)

Az energiaszintedet csak te tudod megemelni, hogy ne érjenek el alacsonyabbak. Ami leviszi az energiaszintet az a félelem, a mások el nem fogadása, mások kritizálása, őszintétlenség, saját igazad bizonygatása, ítélkezés a legkisebb dolgokban is, pl: Hogy néz ez ki? Ez hülyeség. Rossz az időjárás!(pedig ez időjárás csak hideg, esős, szeles stb, de nem rossz.
Hallgass sok zenét, amit szépnek találsz, de ne búsongót, és ne sebbnyalogatóst. Olvass vagy hallgass vicceket, amik nem kárörvendőek hanem helyzetkomikumok. Mindenhol keress valami szépet, és örülj neki. Pl egy anyuka türelme a gyermekéhez, egy buszvezető, aki megvárja a szaladó utast. egy felhő, egy kényelmes cipő., egy leejtett edény ami nem tört el. Egy elintéződött dolog, mindig van minek örülni..........Sok sikert!

Re: Re: Védelem

(angel, 2015.11.13 02:37)

Hát elég sok zagyvaságot olvasok itt!Nem szokásom hozzá szologatni semmihez,de ezt már nem birtam ki.Mindent ami démoni egy modon lehet csak elűzni,ha van egy erős hited Jézus Krisztusban akkor az Ő nevében elűzheted.Mert néki adatott minden hatalom mindenek felett!

Re: Re: Védelem

(angel, 2015.11.13 02:43)

Hát elég sok zagyvaságot olvasok itt!Nem szokásom hozzá szologatni semmihez,de ezt már nem birtam ki.Mindent ami démoni egy modon lehet csak elűzni,ha van egy erős hited Jézus Krisztusban akkor az Ő nevében elűzheted.Mert néki adatott minden hatalom mindenek felett!

Re: Védelem

(Lilike, 2015.10.18 12:07)

Locsold le magad szentelt vízzel, vagy hívj szelleműzőt. Vagy még esetleg a vérmágia segítségével lépj kapcsolatba velük és kérd meg őket hogy mennyenek el. De csak szépen kérd őket nehogy megátkozzanak valami halálos dologgal. Fontos hogy nagyon vigyázz magadra!!!

Re: Re: Paks

(Tony , 2015.10.15 20:58)

Szia Paks,

Manhate.
Mikor mehetek hozzád?itt az ideje!
Írj.

Apagy bem ut 15

(szkomeszkiregina, 2016.09.10 13:55)

Engem miért bánt

Kunszentmárton 5440.

(Kovácsné Takács Irén, 2016.08.14 00:29)

Sziasztok. Nekem régen volt egy álmom miben apám feküdt a koporsóban körülöte sötétcsék ,közeledtem felé és láttam papám fekszik benne ,ez visszatérő álom volt rá párhétmulva meg is halt.És olyan is volt ,hogy beszélgetem anyu tesvérének az elhunyt férjével de csak ezt is álmomban,és aztán egy rossz megérzésem volt pár honappal ezelött és meg is történt egy baleset szemtanuja lettem .2016.08.10-11-kén ujra álmodtam az egyik munka társam apukájával ,hogy meghalt nem mertem neki irni hogy hogy van félek megtudni az igazságot és 2 x álmodtam velük le is ízzadtam a következö napon este a sötétségben valami végig simitotta a lábam szárát ,felkapcsoltam villanyt de sehol semmi azt hittem a macska de nem átnéztem a konyhát de nem volt ott semmi a gyerekeim is ugya ezt mondták a lábokon valimi simult ,meg megérintete öket azt nem tudom hogy igazat mondták vagy sem de hiszem hogy olykor valami segít .Ezekben kérnék segitcséget szeretném tudni a véleményedet előre is köszi

Győrszentiván

(Szekeres Zsuzsanna , 2016.08.07 20:09)

Üdvözlöm!Olyan problémám lenne,hogy mi az albérletben lakunk egy éve.A lakásban el van rejteve egy hangfelvevő,ha esetleg valaki illetéktelen betörő bejönne.Már tavaly is előfordult hogy teljesen egyedül voltam itthon,visszahallgattam az aznapi felvételelt és tisztán hallatszik hogy valaki férfihang sutyorog,de akkor már itthon aludtam!!De ez csak a felvételen hallható én ebből semmit sem vettem észre.De gondoltam háttérzaj legalábbis bebeszéltem magamnak....Most pénteken délután egyedül voltam itthon és vacsorát főztem.Elfelejtettem kikapcsolni a felvevőt,mikor visszahallgattam a sajat lépéseimen kívül egy erőteljes lépés hallatszik mögöttem!!!!És a nevemet suttogta:Zsuzsa...gyere ki..én ezt csak a hangfelvetelen hallom,de tisztan es erthetoen.Én szolnokrol jottem ide.Csak alberlő vagyok.De nagyon félek!!!Sokszor ha alszok fel ala lepked...mit akar tőlem????Félek.Sok dolgot megálmodok előre ami rossz...és raadasul szinte valos helyszinnel szituacioval ami meg s tortent.Edesanyam 5 éve meghalt,de neki ugye női hangjanak kellene lennie.Pogány vagyok.Valamit kérem írjon mert egyre gyakoribb!!!Családi házban lakok.Itt SENKI NEM VOLT RAJTAM KÍVÜL!!!Segítdenek

Re: Győrszentiván

(Válaszoló, 2016.08.09 17:44)

Biztos csak nem tudott átjutni a túlvilágra és ezért így próbál tőled segítséget kérni! Ne félj! Van egy szellemszakértő és ha neki leírod, válaszolni fog és segíteni! Itt van: http://szellemelengedes.hu/szellemelengedes-szellemjaras-kisertetjaras.htm?gclid=Cj0KEQjw_qW9BRCcv-Xc5Jn-26gBEiQAM-iJheIiNznZIDsKH7yRNIfGqHlyLUiEMFSECGhV9YWR8usaAuRl8P8HAQ

Nekem is ugyanez szokott lenni!

(Zatkó Dóri, 2016.08.09 17:39)

Én is szoktam látni a szemem sarkában valakit. Csak egy árnyat szoktam láni és érzem, hogy hozzámér. A múltkor a konyhában maguktól megmozdultak az edények és fiókcsapkodás volt. Akkor éppen éjszaka volt.

szellemek

(petrik patricia, 2016.07.01 17:19)

En lattam de mindenki hulyenek nez pedig simogatast is ereztem ami nagyon jol eset egy ferfi szellemet lattam de nem bantot sot szerintemnjo szandeku volt valamijert elottem ment at a fenyen eleg depresszios voltam abban akorszakban lehett hogy o volt aki elszivta az energiamat na mindegy remelem hogy lattok meg mert nagyon erdeket ez a tema de valaki megzudna mondani hogy milyen a charlie charlie cselengy na mindegy hogy ki az a szellem mert ki akarom probalni

Attilaberki12@freemail.hu

(Kriszta, 2016.06.24 23:57)

A szellemek visszatérnek a haláluk évfordulóján??

Attilaberki12@freemail.hu

(Kriszta, 2016.06.24 23:55)

Tényleg vannak szellemek?

laca8910@gmail.com

(koncsik lászlo , 2016.06.24 10:13)

Sziasztok kérem valaki ha tud adjon nekem tiszta választ miért látom az árnyakat és miért történnek a házban extra durva dolgok? mitt akkarnak töllem miért látom a mütétem ota öket ? és bocsánat hogy nem tulzottan helyes az írásom 4 üdv László Kérlek segitsetek!

Szigetvár

(Borostyán , 2016.06.22 10:41)

Szia! Az én barátnőm tavaly halt meg öngyilkos lett de miután meghalt hangokra lettem figyelmes mintha hozzam beszelt volna volt olyan hogy elkezdtem vele beszélgetni de nagyon ritkan van amikor ugy erzem hogy itt van mellettem es neha meg is ved ez mit jelenthet?

Re: Szigetvár

(Georgina, 2016.06.22 19:13)

Ez azt jelentheti hogy még mondani akár neked valamit vagy hogy meg akár magyarázni egy korábbi tettét. De mivel az itt maradt lelkek nagyon magyányosak lehet hogy a hiányérzet miatt van veled. ☺

Szellem

(Katalin, 2016.06.21 16:09)

Még annyi hogy ez a szellem nem egyedüli nálam .
Több van a 2 éves lányom látja őket még. A kisfiú viszont játszani szokott vele.. ezt onnan tudom hogy mikor a másik szobába voltam ő egyedül játszott a szobájába de egyszer csak nevetésbe tört ki furcsa volt hisz nem láttam senkit . Ezitán meg kérdeztem tőle kivel játszól és fel mutatott egyből és határozottan a mennyezetre! Kérdeztem van e itt valaki ès meg lepő modon beszélt a lányom azt mondta igen és játszunk...ezt egy 1.5 éves gyerek még így mondatban nem felel!!!
Amíg bent voltam addog semmi sem volt majd mikor kijöttem újra nevetett ...most mára már ritkában látja.

Szellem

(Katalin, 2016.06.21 15:53)

Én már láttam egy kb 3-4 év körüli fiut a lányom kicsi takarójával állt a szoba ajtóm elött. A fiú szürke szintelen a szeme mély fekete. Állítólag akkor láthatod őket ha ő engedi hogy lásd!! Ezt nem mesének irtam!!! Ez valós volt!!!

kivancsisag94@gamil.com

(Mária, 2016.06.09 21:27)

Sziasztok. A napokban történt, hogy anyukámmal a templomban voltunk, és a bejárat közelében van egy Szent Antal szobor, melynél el van helyezve egy persely. Amikor ott járok, mostanában kevés pénzt rakok bele és egy kérést fogalmazok meg. Tehát épp ezen cselekedetet akartam végre hajtani, amikor egy fehér alakot láttam elsietni a bejárati ajtótól az előtéren át egészen a templom hajójába, de tudtam, hogy az ajtó nem nyílt ki és nem értettem. Mondtam anyukámnak is, és erre ő erősítette, hogy semmi sincs, nem látott ő semmit. A fehér alak után néztem, de semmi. Segítsetek, mi vlt ez?

milimma85@gmail.com

(Innsomnia, 2016.06.06 20:36)

Sziasztok! Remélem sikerül regisztrálom, és remélem tudtok nekem némi segítséggel szolgálni.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Következő »