Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszed észre a szellemet?

Biztosan történt már veled is olyan,hogy a szemed sarkában láttad hogy mintha ott ment volna valaki odanézel és senki.Ők bizony szellemek.Egy árny,egy surranás,függyönylibbenés,halk suttogások."Hm..szóltál mondod,közben nincs is veled senki"Furcsa nem?Nem biztos hogy tulajdonítassz neki valamit,de ők akkor is ott vannak.Szellemtörténeteimből is megtudod hogyan láthatod őket.Van amikor képesek teljes alakzatot felvenni,bár ez igen ritka hisz rengetek energiára van hozzá szükségük.Mivel ők energiával táplálkoznak a te energiáddal.Ezért van ha szellemjárás van hogy fáradékonynak érzed magad.DE van úgy hogy csak árnyakat látsz,vagy fél testet,volt már rá példa hogy csak egy sétáló cipőt láttam .Perseze nem minden ember lát,de érezni mindenki,csak tudomást kell róluk venni,és odafigyelni rájuk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szigetvár

(Borostyán , 2016.06.22 10:41)

Szia! Az én barátnőm tavaly halt meg öngyilkos lett de miután meghalt hangokra lettem figyelmes mintha hozzam beszelt volna volt olyan hogy elkezdtem vele beszélgetni de nagyon ritkan van amikor ugy erzem hogy itt van mellettem es neha meg is ved ez mit jelenthet?

Re: Szigetvár

(Georgina, 2016.06.22 19:13)

Ez azt jelentheti hogy még mondani akár neked valamit vagy hogy meg akár magyarázni egy korábbi tettét. De mivel az itt maradt lelkek nagyon magyányosak lehet hogy a hiányérzet miatt van veled. ☺

Szellem

(Katalin, 2016.06.21 16:09)

Még annyi hogy ez a szellem nem egyedüli nálam .
Több van a 2 éves lányom látja őket még. A kisfiú viszont játszani szokott vele.. ezt onnan tudom hogy mikor a másik szobába voltam ő egyedül játszott a szobájába de egyszer csak nevetésbe tört ki furcsa volt hisz nem láttam senkit . Ezitán meg kérdeztem tőle kivel játszól és fel mutatott egyből és határozottan a mennyezetre! Kérdeztem van e itt valaki ès meg lepő modon beszélt a lányom azt mondta igen és játszunk...ezt egy 1.5 éves gyerek még így mondatban nem felel!!!
Amíg bent voltam addog semmi sem volt majd mikor kijöttem újra nevetett ...most mára már ritkában látja.

Szellem

(Katalin, 2016.06.21 15:53)

Én már láttam egy kb 3-4 év körüli fiut a lányom kicsi takarójával állt a szoba ajtóm elött. A fiú szürke szintelen a szeme mély fekete. Állítólag akkor láthatod őket ha ő engedi hogy lásd!! Ezt nem mesének irtam!!! Ez valós volt!!!

kivancsisag94@gamil.com

(Mária, 2016.06.09 21:27)

Sziasztok. A napokban történt, hogy anyukámmal a templomban voltunk, és a bejárat közelében van egy Szent Antal szobor, melynél el van helyezve egy persely. Amikor ott járok, mostanában kevés pénzt rakok bele és egy kérést fogalmazok meg. Tehát épp ezen cselekedetet akartam végre hajtani, amikor egy fehér alakot láttam elsietni a bejárati ajtótól az előtéren át egészen a templom hajójába, de tudtam, hogy az ajtó nem nyílt ki és nem értettem. Mondtam anyukámnak is, és erre ő erősítette, hogy semmi sincs, nem látott ő semmit. A fehér alak után néztem, de semmi. Segítsetek, mi vlt ez?

milimma85@gmail.com

(Innsomnia, 2016.06.06 20:36)

Sziasztok! Remélem sikerül regisztrálom, és remélem tudtok nekem némi segítséggel szolgálni.

Re: milimma85@gmail.com

(rebi, 2016.06.08 16:18)

szia! meghalgatlak,és tudok neked segiteni nyugottan ird le a problémádat lehet hogy több sorstásad is akad !:))

Az álmaink befolyásolják az életünk?

(László, 2016.05.21 10:21)

Ez részben a témába tartozik.
Ugye álom,sokszor össze függnek a történésekkel...Valaki álmodott már szellemekről?Én igen!Az álmomban ez úgy történt hogy én voltam egyedül itthon,és amikor wc-re akartam menni akkor csapfolyást és egyéb hangokat hallottam,majd befutottam és nem volt ott senki...Majd ijedtemben befutottam a legmesszebb szobába ami a wc-től távol volt és gondolkoztam,később olyan hangokat hallottam mintha mosogatnának és ki és néztem...A levegő mosogatott.Majd felhívtam anyámat aki erre hazajött és nem látott semmit ebből.Olyan furcsa álom nem?Mégis olyan élethű!Amikor felkeltem kiderült hogy álom.De hasonló álmokat már így is álmodtam csak nem jött vissza anyám és ilyen kisebb történeti különbségekkel.

~Úgy érzem mintha figyelne valaki!

Na ez is sok ember életében előfordult már úgy gondolom!Eddig velem csak úgy hogy egyedül voltam,nagyjából mindig a fürdőszobában,olyankor mindig elakarom hagyni a fürdőszobát,olyan nyomasztó érzést kelt bennem olyankor!Veletek volt már hasonló?

Magyarország

(Dóri, 2016.05.19 15:02)

Sziasztok!
12 éves vagyok és én igenis TUDOM, hogy léteznek szellemek. Ugye, azt írtad, hogy elszívják az energiát. Hát az unokatestvéremmel egy osztályba járunk, és 1 paddal mögöttem ült, és annyira ,,lefáradtam,, hogy szinte alig bírtam mozogni. Úgy éreztem, mintha hátulról szívnák az erőm, és ugye Ő mögöttem ült. Poénból szoktunk verekedni (ütögetjük egymást) és odementem, mert valamivel feldühített és egyszerűen nem bírtam vele verekedni. (én vagyok a legverekedősebb lány az osztályban:) ) Miután elment ,,új erőre kaptam,, és 14:30 után megint ez volt de nem emberbe költözött szellem szívta az energiámat.. ( Remélem, nem néztek hülyének)

johnlennon1980

(oa, 2016.05.13 23:15)

Sziasztok!Én kisgyerek korom óta látom a szellemeket.Kb 5 éve felakasztotta magát a párom és meghalt.Azóta folyton érzem őt és kiráz a hideg ilyenkor.Aztán most 3 éve meghalt a nagymamám és őt is látom sokszor érzem úgy hogy amikor lefekszem mintha valaki beleköltözne a testembe.

Re: johnlennon1980

(Muci, 2016.05.14 20:07)

Az enyém is . Esetleg beszélhetnénk ha gondolod.

csicsi_6913@freemail.hu

(Csilla, 2016.04.29 17:01)

Szia!
Nálunk is történek furcsa dolgok, és nem igazán tudom, hogy minek tulajdonítsam őket. elmondom, ha nem bánod, ugyanis nagyon szeretnék választ kapni. Idős édesanyámmal élek egy házban, a nagyfiam pillanatnyilag nem velünk él. Anyu majd 25 éve cukorbeteg, eleinte csak azon kaptam, hogy magában beszél, mintha lenne vele valaki. A fejét abba az irányba fordította ahol az illetőt látni vélte,vagy akár látta is. Ezzel még nem is foglalkoztam, gondolván, sokat van egyedül, ezzel oldja az egyedüllétet. Aztán ez kezdett súlyosbodni, most ott tartunk, hogy gyakran szólít a testvérei nevén, mintha én ők lennék, sokszor felkel az éjszaka közepén, felöltözik, és vár valakit. Ez csupán azért furcsa, mert általában igényli a segítséget az öltözéshez, fésülködéshez, nem tudja begombolni a ruháját, fehúzni a nadrágját. Ám ilyenkor, olyan, mintha valaki öltöztette volna, annyira rendben van rajta minden. Ezeket a dolgokat az orvos azzal magyarázta, hogy a cukorbetegségtől annyira elmeszesedtek az erei, hogy nem jut elég oxigén az agyába, és ezért hallucinál. Logikus is lehetne, de akkor én az esti órákban, sötétedés után, miért hallok halk kopogást a szobaajtóm irányából? Halkan, egyszer, majd kis idő múlva még egyszer. Eleinte azt hittem, hogy az anyukám, de kinéztem, és ő békésen aludt az ágyában, tehát ő nem lehetett. Majd dobogást halok a padlásról, bár ez lehet valami állat is. Lehet, hogy szellem van a házban, és ő okozza a zajt? Lehet, hogy részben, vagy akár egészen ő okozza anyu zavarát?
Kérlek, ha tudsz segíts nekem, már az is nagy segítség, ha megtudom mivel is állok szemben. Köszönöm.

Bóly

(Molnár Zsanett , 2016.04.29 11:26)

Sziasztok!! Kb 2 órája amikor jöttem haza a suliból akkor vérrel a falra az lett ráirva, hogy "eljovok érted is". Anyukám meg a kistesom aki 5 éves nem voltak itthon. Üres volt a ház. Szerintetek mi lehetett ez?

2800 baranya 3/21

(Horváth napsugár, 2016.04.13 19:01)

Képzeljétek el hogy nekem a dédi mamám halt meg anyáknapján és miután meghalt ,arra 1-2 honapra először láttam a zebrán átt séttálva ,és azt kiabáltam az utcán hogy VIGYÁZ MAMA EL FOG ŰTNI AZ AUTÓ !!!!!! anya azt kérdezte hogy mi a baj és rám jött egy roham.... egy kislány vagyok :( hiányzik a dédi mamám!!!!!!!

csillaesztet5@citromail

(csilla, 2016.04.09 19:36)

Velem is törtèntek furcsa dolgok. Egyszer reggeli közben valami árnyat látam anya feje melletbès amikor újra odanèztem nem volt ott semmi. Aztán az egyik barátnőmmel sètáltunk ès ő a vállamon látott egy kesztyüt fekete bör kesztyüt. Ès mèg egyszer mentem haza akkor láttam egy macskát lemenő az útra ès amikorboda mentem hogy megnèzem eltünt

Hddnmhdndnenn

(Kiss màtyás, 2016.03.29 09:00)

Rosz

Szellem vadászat

(Klau&Natii, 2016.03.27 23:07)

Mi ketten a Bnömmel Szerdán szellemekre fogunk vadásznii.. mert meg ették a nutelkánkat *-*

Charlie

(Janka, 2015.12.17 17:43)

Szia! Gondolom ismered ezt a játékot h Charlie Charlie are you here?
Ha nem akkor elmondom: ez egy szellemidézős játék... fel kell irni egy papir egy felenek a felso reszere h yes az also felere h no... a masik oldala also felere h yes es a felsore h no... oda kell tenni egy ceruzat... ra egy masikat ugy h masik iranyba nezzen... es meg kell kerdezni h Charlie Charlie are you here? Mivel gyerekbol vagyok gondoltam kiprobalom a baratnoimmel... az are you here-re a yes- re fordult a ceruza... utana meg egy csomo kerdest tettunk fel neki
Szeretsz minket: yes
Meg akarsz olni most yes
Stb
Ezutan egy fel oraval a baratnomnek latomasa volt... egy anabell fele horrorfilmbeli babat latott egy ember keverekevel... kb 10 percig beszelni nem tudott hanem csak allt es bamult elore.. utana mondta el mi tortent? Ezt csak bekepzelte vagy tenyleg van ott volt egy ilyen szellem?

Re: Charlie

(Kovacs Nori, 2015.12.21 12:45)

A Charlue Charlie h.lyeség
Csak tudomány az egész
Ha pont derékszögben van a ceruza akkor már annyitól is megmozdul hogyha levegőt veszel-_-

Re: Charlie

(blair, 2016.03.26 19:15)

Szerintem ti túlsokat szívtatok baszki


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Következő »