Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan képzeljük el őket?

 Árnyak,surranások,lágy simogató érzések,rosz közérzet,állmatlanság,hangok.Mind mind szellem jelenlétére utal.

Hm..gondolkozom hol is  kezdjem.Talán ott hogy tudni kell azt hogy a halál csak egy fizikai elmúlást jelent. A szellem leveti fizikai ruháját és megy tovább.Egy talán jobb és szebb helyre.Bizony bizony itt jön a következő átlagos kérdés."hova,a mennyekbe"?Igen,jobb estetben,ha az illető nem öngyilkos lett vagy nem követett el élete során olyan dolgot ami nem érdemel megbocsájtást.Akkor sajnos a Pokol bugyrai várják..ahonnan csak kiszökve tud megszabadulni.Ha hiszed hogy a "TEREMTŐ"mint irányítóelv létezik aki dönt a további hovatartozásról,akkor hiszed hogy szellemek,angyalok,és további szellemi segítők igen is léteznek.

 Vannak jó,és rosz szellemek.Ezt úgy kell elképzelni hogy van az a bizonyos menyország és a pokol.Nyílvánvaló hogy a menyország csodás világába csak jók jutnak be,akik úgy élték életüket,hogy ha voltak is hibáik de megbocsájtást nyertek.

A pokol több szintre osztható.1től...sokig:)A pokolba azok a szellemek jutnak akik olyan bűnt követtek el életükben ami nem nyerhet megbocsájtást.Hogy értsétek:Gyilkosok,betörők,csalók,gonosz negatív emberek.Ide kerülnek az öngyilkosok is,azért mert eldobták maguktól az életet amit a Teremtőtől kaptak.Az egyes szinten "élnek"a leggonoszabbak,akik torzarcúak,testűek.és így tovább./erre majd ha igény van a későbbiekben kitérek/De minden szellemlény aki oda kerül gonosz energiával bír.Ők képesek nagyobb tárgyak mozgatására,borogatásra,ők már képesek fizikai fájdalmat okozni,csipkelődni,hajathúzni.Ezeket azért általában csak olyan embereken képesek végrehajtani akik kapcsolatba tudnak velük lépni.Vannak kóbor és ártalmatlan szellemek.Akik semmiféle felhajtást nem csinálnak.Jönnek,suhannak,néha egy fuvallat jelemzi őket.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

jucushgorcsos@gmail.com

(Görcsös Judit, 2012.03.01 00:22)

Jo estet, erdekesnek talaltam a kezdolapon leirt dolgokat. Szeretnem megkerdezni, hogy on az atelt eseteibol kiadott konyvet is vagy csak itt a weben olvashatoak?
A komunikaciot a szellemekkel meg lehet valamilyen modon tanulni?
Elore is koszonom valaszat es a turelmet.
Tisztelettel, Gorcsos Jutka

Re: jucushgorcsos@gmail.com

(Ghost Girl, 2015.02.15 17:49)

Szia. Én nem a szerkeztő vagyok, de egy igazi Halott látó. A szellem kommunikációt nem lehet megtanulni! Ezt csak a Szellemlátók tudják folyamatosan használni.

Re: Re: jucushgorcsos@gmail.com

(Ama Gali, 2018.04.19 02:03)

Szia kérhetnèk egy telefonszâmot !

ildy 20@freemail.hu

(j.ildykó, 2017.05.01 13:18)

Bizony vannak szellemek.Érzrlem õkett!!

szelemek léteznek

(szellemlátó, 2015.11.19 16:01)

Előre is mondom nem tudom meglehet-e tanulni ?De én látom őket hidd el nem viccelek! Igazából a beszélgetést próbálom de nagyon nehéz megérteni őket. Nagyon nagy energiaszint kell hogy lássuk őket. Lehet hogy rám tapadt egy szellem mert mostanában nem vagyok önmagam. a Google képek hazugság a nagy része egyáltalán nem így néznek ki. Youtube-on van néhány igazság de nem mindegyik. Hidd el amit most írók az nem kitalácíó.
Tudom nem mindenki hisz benne de ez az igazság!!!!!!!!!!

Re: szelemek léteznek

(Rita, 2017.03.12 16:44)

Miket mondanak? Mesélj valamit.

Feled

(Angelika, 2014.06.22 14:36)

Már 4 êve kísértenek engem hol durva férfi hangot halok,hol gyermek kacagást hol nagyi örül a kisgyermek örömének,volt már hogy leültem ēs egy gyerek hang aszmonte anya mindha a lányom hangja lett volna,máskor aszt halotam Niki ,amere menek vagy szólít nöi hang a nevemen hol sutog,sokat imatkozok hogy tavozonak és ketesék a fényt de nem anál inká!bb gyakraban halok ijesmiket,kopogást is bár merte is járok.